vrvoje_sb 0 Posted December 9, 2013 plastične zaštite za zadnje kotače, treba mi doci ovih dana pa ćemo vidjet ovo nisam niti znao da postoji--za vento armaturu Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted December 17, 2013 plastične zaštite za zadnje kotače, treba mi doci ovih dana pa ćemo vidjet ovo nisam niti znao da postoji--za vento armaturu di si narucio te zastitne? Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted December 17, 2013 di si narucio te zastitne? Jel to samo meni ili i vama izgledaju kinesko?? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 17, 2013 ja ih nisam vidio u etki Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 17, 2013 imao sam to ja na ventu, samo se smeće skupljalo ispod i ima je u etki, može se još uvijek i naručiti Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted December 17, 2013 ebayo, a vidit ćemo kako je, mislim da će ako ništa kud i kamo smanjit hrđanje rezervara Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted December 18, 2013 na koji dio armature dode regulator grijanja sjedala? mislim da nije kao na golfu, ovaj zaobljeni dio me buni Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 18, 2013 na isto mjesto ko i na golfu, vento starije godište ima drukčiji taj dio oko sata pa je zato to zaobljeno Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted December 18, 2013 Gdje se mogu nabaviti Hella Twin farovi za mk3, i po kojoj cijeni? .. može i u inbox Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted December 19, 2013 Gdje se mogu nabaviti Hella Twin farovi za mk3, i po kojoj cijeni? .. može i u inbox Tokić ti prodaje zamjenske nove,neznam tocno marku.... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 19, 2013 Tokić ti prodaje zamjenske nove,neznam tocno marku.... TYC i kostaju neku sicu ali su smece. Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted January 24, 2014 http://shop.volkswagen-classic-parts.de/vwcp/Golf-Caddy/Golf-3/Karosserie/Innenausstattung/Kennschild.html Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted January 28, 2014 ljudi pobogu stae ovo? Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted January 28, 2014 ljudi pobogu stae ovo? neka lampica za kuku otraga , neznam tocnu pricu mene vise zanima od kojeg auta , ne lici mi na trojku , trojka je imala kod prekidaca svjetla ak se nevaram? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted February 10, 2014 (edited) HELLA celis, fora stvarčica, moguce instalirat samo na aute bez plastičnih pragova, a tko ima 300+$ može ih i uzet http://www.ebay.com/itm/261388965159 Edited February 11, 2014 by vrvoje_sb Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted February 12, 2014 neka lampica za kuku otraga , neznam tocnu pricu mene vise zanima od kojeg auta , ne lici mi na trojku , trojka je imala kod prekidaca svjetla ak se nevaram? neznam evo vidi link kaze da je od trice http://www.ebay.de/itm/Vw-Golf-3-Anhangerkontrollleuchte-Original-Super-Rar-Gti-Vr-6-US-Selten-/161160662784?pt=DE_Autoteile&hash=item2585ec8f00#ht_348wt_1235 HELLA celis, fora stvarčica, moguce instalirat samo na aute bez plastičnih pragova, a tko ima 300+$ može ih i uzet http://www.ebay.com/itm/261388965159 a to sluzi za? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted February 12, 2014 to su ti njemačke neonke, ono bljeskaju i tako to a sad za ozbiljno, pa mislim da je logično, svjetlo koje osvjetli pod kad otvoriš vrata Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted March 3, 2014 prvi put vidim ovo lampica od airbaga Share this post Link to post Share on other sites
Mladen_ED30 0 Posted March 3, 2014 ljudi pobogu stae ovo? ja sam neki dan ovo nabavio slično za kuku od golfa 2 orginal Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted March 3, 2014 mladen mozes sliku na pm poslat od tog? Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted March 4, 2014 ja sam neki dan ovo nabavio slično za kuku od golfa 2 orginal Imam ih sigurno 3 komada negdje po kutijama od duje original za kuku, čak jedan sa instalacijom.. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 5, 2014 prvi put vidim ovo lampica od airbaga Bilo već, naknadna ugradnja airbaga kolko se sjećam. Share this post Link to post Share on other sites
Mladen_ED30 0 Posted March 6, 2014 Visak dijelova;))) Share this post Link to post Share on other sites