sven 0 Posted April 22, 2010 Ma meni je spica ta rucica...bas onako u skladu s vremenom kad je auto rađen. Tad je mahovina bila popularna... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted April 22, 2010 Ma meni je spica ta rucica...bas onako u skladu s vremenom kad je auto rađen. Tad je mahovina bila popularna... Potpis Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 29, 2010 jel postoje trice koje imaju el retrovizore,a nemaju grijanje istih? Share this post Link to post Share on other sites
Guest troublemaker™ Posted April 29, 2010 jel postoje trice koje imaju el retrovizore,a nemaju grijanje istih? postoje Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 29, 2010 postoje kak to nadograditi? znači dal je dovoljno kupiti samo retrovizore s grijanjem i uštekati ih u postojeću instalaciju ili ima neka druga shema? tipa kao još jedan prekidač za zadnju šajbu? Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted April 30, 2010 Grijanje retrovizora radi zajedno sa grijanjem zadnje šajbe. Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted April 30, 2010 a kako da saznam jel imam to grijanje retrovizora ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 30, 2010 (edited) a kako da saznam jel imam to grijanje retrovizora ? Skines ogledalo i vidis jel grijac na ogledalu skup sa plusom i minusom na ogledalu. btw postojela su trojke ( zapravo mislim da je prekidač od cabrijai 3.5 tj četvorke cabrio) koji su imali električno pomicanje tj sklapanje retrovizora. Pure sex Razmisljao sam da mi to bude sljedeca investicija ali bojim se da nije izvedivo jer ja na tom gumbu imam zakljucavanje-otkljucavanje zadnjih podizaca prozora a cabrio to nema jer ovi sto iza sjede tako i tako nemogu spustat svoje one zadnje male prozorcice tako da mu ovo realno i odgovara. Edited April 30, 2010 by sven Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted April 30, 2010 e da,još da se sklapaju kad stisneš na daljinskom pik-pik,e to je sex Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 30, 2010 e da,još da se sklapaju kad stisneš na daljinskom pik-pik,e to je sex Moze se isprogramirat sve preko releja i modula na daljinskom. Nebrini. Sve sto je na struju se moze.. Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted May 2, 2010 ali ako ti je sa golfa 3.5 onda bi mro imat i retrovizore njegove, tj. s četvorke!ili bi se dalo složit i u tvoje retrovizore taj motorić? Share this post Link to post Share on other sites
AnteMk3 0 Posted May 2, 2010 pozz možda nije neki rijetki slučaj ali ja još nisam vidio... ovo svijetlo sam sam složio jer neznam di bi trebao bit original nosač za svijetlo pošto su gore zvučnici...... evo ovako izgledaju zvučnici i gore je znakić od blaupunkta.... ako netko zna nešto o ovome zanima me koja je to oprema i ako ima ko kakvu slikicu di bi to svijetlo trebalo stajati tvornički... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 2, 2010 tak i ja imam zvučnike,ali isto neznam di smjestiti lampicu Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted May 14, 2010 tablu ovakve boje nisam nikad vidio... takva mi je u susjeda na ventu, cila unutrasnjost je te boje Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted May 15, 2010 tablu ovakve boje nisam nikad vidio... Ovakvu tablu je imo od mog frenda susjed u plavoj trici... isto je cjela unutrasnjost bila takve boje... mislim da je i koza bila.. Share this post Link to post Share on other sites
zwo 1 Posted June 20, 2010 Koja je oprema bila kod mk3 Rabbit 97 god? Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 17, 2010 (edited) ako se ne varam, ovo je jedna od opcija na Cabriu bila? Edited July 17, 2010 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 17, 2010 jel mi može netko reći dal na ovom prekidaču za retrovizore svijetle slova L i R? Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted July 17, 2010 i mene to zanima, ja nisam jos vidio ni jedan prekidac da to svijeti.. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 17, 2010 mislite na obicnom ili ovom bijelom? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted July 17, 2010 Nekuzim? Ja imam prekidac za el retrovizore koje reguliram sa ovim kruzicem a sa L i R saltam koji retrovizor cu si podesit. btw svijetle samo strelice a slova L i R ne svijetle jer u sebi nemaju zaruljicu za osvjetljenje. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 18, 2010 e pa to me zanimalo , hvala Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted July 18, 2010 Peki, ne kužim šta je ovdje rare? To što je bijele boje ili...? Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 18, 2010 ja bijele jos nisam nigdje vidio Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 18, 2010 ja bijele jos nisam nigdje vidio to netko ofarbao, pregadne su da bi bile OEM Share this post Link to post Share on other sites