VEDRAN_vw_bj 1 Posted April 9, 2012 Vidim po satu amer neki. Lajk za tempomat! Zanima me na jel bijeli krov na trici cabrio oriđiđi ili je to netko predjelavao??? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted April 27, 2012 znali li netko koji je ovo lip-prag Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted April 27, 2012 kako sam kupio nova prsa za golfa amer evo i naljepnice koje prvi put vidim na engleskom Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted April 27, 2012 (edited) znali li netko koji je ovo lip-prag lip, prag i rubnjaci dio su votex high sport kita Edited April 27, 2012 by vortex Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted April 28, 2012 (edited) rubnjaci su 'obični' ali fali mu koliko vidim spojler na gepeku iz tog votex seta Edited April 28, 2012 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted April 28, 2012 rubnjaci su 'obični' Evo kataloški broj 'običnih' rubnjaka, pa nađi ih u ETKI. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 28, 2012 Jedina razlika koju vidim je da su malo zafrknuti dole prema pragu Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted April 28, 2012 mda, ajde da ne objašnjavam previše evo dvije slike znači rubnjak na golfu s gornjih slika aka plastični 'obični' rubnjak s GTI modela i tvoj votex spot the difference? i ono najzanimljivije, votex rubnjaci idu samo na uske lajsne na vratima kao što se vidi na ovom skeniranom katalogu, a dotični golf ima široke gti lajsne nisam 'na ti' s njemačkim, ali čini mi se da točno to i piše pod napomenom * za golf gt i gti modele Share this post Link to post Share on other sites
gp_design 0 Posted April 28, 2012 i ono najzanimljivije, votex rubnjaci idu samo na uske lajsne na vratima kao što se vidi na ovom skeniranom katalogu, a dotični golf ima široke gti lajsne nisam 'na ti' s njemačkim, ali čini mi se da točno to i piše pod napomenom * za golf gt i gti modele tako je piše da nije za vozila sa serijskim proširenjima (po naški, rubnjacima ) Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted April 28, 2012 znači dobro sam preveo Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 3, 2012 Tempomat i ja bi zu ruckicu Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted May 4, 2012 i ja bi zu ruckicu Mogu ja nabavit ručicu od trice za tempomat kao novu.. za 300kn Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 18, 2012 Mogu ja nabavit ručicu od trice za tempomat kao novu.. za 300kn sa ručkicom se niš ne dobije jer opet moraš za TDI-a naručiti kabel od 250kn, a na ebayu dobiješ sve novo za nekih 80eur ,pa vidi za benzinca je to malo skuplje jel treba više instalacije i vakum neki da bi to radilo Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted May 22, 2012 sa ručkicom se niš ne dobije jer opet moraš za TDI-a naručiti kabel od 250kn, a na ebayu dobiješ sve novo za nekih 80eur ,pa vidi za benzinca je to malo skuplje jel treba više instalacije i vakum neki da bi to radilo Napravim ja i instalaciju, imam djekove takve, pričao sam sa joke-om.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 30, 2012 Najvjerojatnije je ovaj drugi dio zapunjen. Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted June 3, 2012 Tražio sam neke slike na netu i naiđem na ovu trojku. Ako sam dobro skužio na stranici di sam našo sliku piše da su svi dijelovi OEM. Obratite pozornost na nastavke rubnjaka na branike. Raritet od kameia... da su ih prestali proizvoditi 1993. godine. volan iz Golfa 3 Zender VWA Concept - Link Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 3, 2012 uh dobar ovaj volan iz linka, volio bih imat takav Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 4, 2012 imaš ih po ebayu za 400-450 eura koliko hoćeš Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 4, 2012 imaš ih po ebayu za 400-450 eura koliko hoćeš imas link? ja sinoc odmah trazio ali nisam nasao, mozda nisam dobar pojam upisivao Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 4, 2012 mislim da ima i Raid istu nešto slično ovom volanu Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 4, 2012 (edited) kasnije malo potražim službenu stranicu firme, ovo je na brzinu jer se ne mogu sjetiti šta točno upisati. Uglavnom radi ti ih talijanska firma VICTOR i od njih možeš naručiti, varira cijena od 350 do 450eura, ovisi o modelu, dal je kao ovaj dolje s linka, dal ima drvo, karbon umetke ili slično http://www.ebay.de/itm/Leder-Lenkrad-Leder...ht_10428wt_1037 http://global.rakuten.com/en/store/pax/item/10000327/ ima dosta okolo stranica, al ne mogu točno naći link na firmu psmtr edit: nije italija nego njemačka, http://www.victor-deutschland.de/shop/inde...ju5nivu8eha5cf6 uglavnom ima po netu dosta, treba tražiti, jer ima više modela i trgovina Edited June 4, 2012 by master Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 4, 2012 Uopce ne izgleda lose, hvala na linku malo cu potraziti I jos jedno pitanjce, jel istog promjera kao obicni volan ili je nesto manji? Share this post Link to post Share on other sites