dzinn16v 19 Posted November 21, 2013 i ja mislim da je realno 200kn...imam i ja isti ovakav stari kad je kupio duju davne 90 i neke bio u njemu...doslovno je nov. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 21, 2013 A ljudi ja neznam sta je vama ? 400kn puno za radio ? Pa kupi si onda za 400kn novi Sony Explode u Metrou na akciji. Original gamma za G3 i G4 kosta po 50-80 eura u njemackoj ovisno o stanju ( izlizanost tipki, stanje gumba-da li su ga izgrizli stakori ili je samo sjajan od masnih prstiju, da li je koji taster otisao i slicno ). Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted November 21, 2013 Zna netko koja je razlika u DSP verziji gamme IV i "obične"? Vidim da ekipa na njemačkom ebay-u striktno naglašava ako je DSP verzija i da je ta redovno 30 eura skuplja od "obične".... Digital sound procesor, znaci radi u paru skupa s njime uz koji je dolazio i paket zvucnika Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 21, 2013 (edited) Samo sto je stvar da mi nismo u njemackoj,i tko ima mozga ga nece hebat te cifre,uz malo sreće ako naletis na takav radio ces ga dobit na otpadu za 100kn Na hrelicu origigi radiji idu max do 50kn,sigurno i gamma moze izletit nekad Edited November 21, 2013 by -Jelko- Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 21, 2013 uz tih 50kn dobis i kod sigurno jel Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 21, 2013 (edited) uz tih 50kn dobis i kod sigurno jel Za doznat kod je 100-150kn no nebitno,bzvz su mi ova nabrijavanja cijena samo zato sto je nesto kao "rare" pa je zato must have,zapravo nevidim u slucaju ovog radia niti jednu prednost osim da mozes napisat u temu auta vidi mene imam rare dio ...to je najobicniji auto radio 4x20,svaki aftermarket kazetofon je bolji,a cd/mp3 iz getroa na akciji 299,99kn + usb + kesica kikirikija je svjetlosnim miljama bolji..... Svako ima svoje,svabe mogu uredno trazit 100eu za taj radio,zasto?pa imaju 3x vece place i mogu iz topline svog doma jednostavno par klikova narucit taj radio sa interneta bez da to osjeti na kucnom budzetu....i zato za taj radio je to kod nas prevelika cijena,a tko ga stvarno zeli platit ce ga tolko.... Edited November 21, 2013 by -Jelko- Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 21, 2013 jel nije lakse onda kupit odma radio za 200-250kn sa kodom ? Gamma bolje svira nego sony explode za 350kn u Metrou Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted November 21, 2013 (edited) Edited November 21, 2013 by schenker Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted November 21, 2013 A ljudi ja neznam sta je vama ? 400kn puno za radio ? Pa kupi si onda za 400kn novi Sony Explode u Metrou na akciji. Original gamma za G3 i G4 kosta po 50-80 eura u njemackoj ovisno o stanju ( izlizanost tipki, stanje gumba-da li su ga izgrizli stakori ili je samo sjajan od masnih prstiju, da li je koji taster otisao i slicno ). Potpis Original u autu sam imao bettu, sad sam imao neko vrijeme neko smeće aftermarket sa usb ovakvim usb onakvim bla bla....i to smeće ne lovi jedne stanice, neki dan za probu stavio bettu i ovu gammu koju sam kupio i stanica koliko hoćeš a auto bio pakiran u garaži u prizemlju kuće... OEM je bilo i bude No.1, sve ostalo je više ili manje slabije od toga u pogledu funkcionalnosti a što se tiče izgleda o tome se nema što raspravljati uopće, OEM i ništa drugo.... Isti takav prekidač je u USA središnjoj konzoli..... A na kojem se ovo tržištu ugrađivalo....?.... Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 21, 2013 nije toliko rare, ali mi je bilo napeto, najvise zbog posude Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 21, 2013 obična plastika na kojoj je netko napravio rupu za prekidač Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 21, 2013 Ma plastika od sjedala...nista posebno... A sto se tice ovih Kazica pretjerujete sa OEM-om i sa cijenama Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted November 21, 2013 Za doznat kod je 100-150kn U SB-u to košta 20 kn u Autosoundu. Bar sam ja toliko platio prije 6-7 godina kad se zaključao kazić Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 21, 2013 Ja kažem da su neke stvari definitivno precijenjene.Prodavala se gamma IV za 150 kn na njuškalu, zakasnio sam 15 minuta s pozivom.Već je puno puta prožvakan i taj e-bay i te cijene tamo. Ako su ovi 80 eura, onda bolje dodat još 20 i kupit gammu cd. Ja i dalje ostajem kod toga da je realna cijena u Hrvatskoj za ovo 200kn. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 21, 2013 Upravo tako...svi usporedjuju cijene sa e-bay...pa pogledajte zivotne standarde ljudi u njemackoj? Njima je 100E kao nama 100kn Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 21, 2013 Ja kažem da su neke stvari definitivno precijenjene. Prodavala se gamma IV za 150 kn na njuškalu, zakasnio sam 15 minuta s pozivom. Već je puno puta prožvakan i taj e-bay i te cijene tamo. Ako su ovi 80 eura, onda bolje dodat još 20 i kupit gammu cd. Ja i dalje ostajem kod toga da je realna cijena u Hrvatskoj za ovo 200kn. Ebay je bogom dan kupio sam hrpu stvari koja je u Hr precjenjena za realne novce, i sta je najlipse imas za kupiti sve sta god mos zamislit i vecinom je sve slikano do detalja tako da znas sta kupujes, sta je u nas rijetkost. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 21, 2013 ovisi kako koji e-bay Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 21, 2013 ovisi kako koji e-bay ebay de... samo svi gledaju oglase koji su za kupi odma, i vicu kakve su cijene, a ti oglasi stoje godinama tu ka sta stoje i oglasi po forumima.... 80% stvari sam kupio na licitacijama, i ispod cijene... drugih 20% su stvari za koje je cijena nebitna i koje "moras" imat Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 21, 2013 (edited) Aukcije, a? EDIT: Pretekao si me s postom.Istina je, kod nas nema pametnog servisa s aukcijama, a ljudi prodaju sve i svašta pod odlično stanje jer smo takav narod. Ajde dosta off-topica nek netko rokne neke zanimljive slike. Edited November 28, 2013 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 21, 2013 to znaci da bi u HR svi vozili nove aute jer oni moraju kostati 6-7 tisuca eura a ne 30 koliko kostaju u njemackoj hahah Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 21, 2013 to znaci da bi u HR svi vozili nove aute jer oni moraju kostati 6-7 tisuca eura a ne 30 koliko kostaju u njemackoj hahah Ako cemo tako gledat ovdje se radi o 10+godina starim stvarima tako da to nemozes usporedivat,nije cak problem ni cijena,nego to forumsko izdrkavanje to je rare,must have,to mora toliko koštat.Nit smo njemacka nit amerika tako da te spike ce svako sa malo mozga odbacit.Ja sam 95% stvari kupio debelo ispod cijene i kad nesto kupujem dam svoju ponudu ako se nekom nesvida cao zdravo.Najzalije mi je ekipe koja pusi ove forumske rare fore i baca pare umjesto da se malo potrude i nađu to za razumnu cijenu.Sve kuzim puno je tu preprodavaca treba zaradit al nemojte ljude ubjedivat da nesto mora bit te i te cijene jer je rare a obices 5 otpada i nac tu istu stvar za 1/3 cijene.Realno kad pogledas nista nije rare doslovno 99% nades u roku odmah preko neta....samo treba cekat dobru priliku. Nekom je to uber super duper gamma radio,jos jedna prilika za apdejtat temu auta kako ima rare dio drugom je to prastari kazić Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 21, 2013 svaki treci golf 3 je imao betu ili gamu. Ja neznam sto je tu rijetko ? Ako cemo vec picajzlit rijedja je gamma dsp i to je to. Neznam uopce tko je provalio da je serijski radio iz Golfa 3 rijedak ? Mozda onaj sa onim logom Pink Floyd .. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 22, 2013 Imam ja jedan zakljucani kazic doma iz mk3, zanima nekog? Sent from my LT26i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted November 28, 2013 Kad ste se već toliko raspisali o radijima Jel ovo prva alpha za golfa 3 ili ? i da za model piše alpha III Share this post Link to post Share on other sites
Kamenarić 0 Posted November 29, 2013 (edited) GOLF 3 BLAUPUNKT http://upload.slike.com/slike/2013/11/1385740984-620-x-463px-golf-3-zvucnici-slika-29829057.jpg evo vidim da se u prijasnjim postovima govorilo o ovome,pa reko da podjelim sa prva ruke BLAUPUNKT 3-Way-System 120 W CAR MAGIC 225,stoje u ormaru i skupljaju prasinu Edited November 29, 2013 by Kamenarić Share this post Link to post Share on other sites