Trojan 0 Posted January 28, 2009 To je dolazilo i s Jettama MK3 za amerikanere (ima buraz) i s tim ključičom zakleneš ručnu my bed Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 28, 2009 Ima rodjak na VRu 97/8god sličan pretinac samo bez ovog poklopca gore (armresta)... ...al pustimo to...na prvoj slici tamo osim brave ima i neki prekidač do vozačevog sjedala...čemu to? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 28, 2009 pa ako je cabrio recimo da bi moga biti od krova takav pretinac ka u rodjaka sam ja imao na ventu Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 28, 2009 pa ako je cabrio recimo da bi moga biti od krova takav pretinac ka u rodjaka sam ja imao na ventu Moga si mi još reći da onda slika ispod nije cabrio jer nema prekidača Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 29, 2009 Obadvije su slike od cabria, mozda je prekidac za bunker... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 29, 2009 Obadvije su slike od cabria, mozda je prekidac za bunker... otvaranje vratasca za benzin tocit Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 1, 2009 MK3 Highline su imali također tu sredisnju konzlu drukciju kao ova sa poklopcem samo bez poklopca..znaci tu je bio otvoreni pretinac Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted February 2, 2009 neznam da li ovo tu spada...ali kaj je ovo zaokruzeno na slici? jel ima to neku svrhu ili? to je senzor neki kao sto je i sven reko, od alarma je, samo ne kuzim svrhu tog maknuo sam ovu plastiku i ovo je u nesto prikopcano al nemrem dokucit u kaj: Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 2, 2009 To ti je vjerojatno senzor pokreta,i ja imam dva ali gore u svakom kutu prednje šajbe. Ovdje baš i nema smisla taj senzor,mislim na tom mjestu. Share this post Link to post Share on other sites
crogolfmk3 0 Posted February 25, 2009 Ovo je dosta rijetko, islo je samo u cabrio, sada neznam dali za US trziste ili ne ako bi netko bio tako ljubazan pa bi mi mogao rec kod il sta li je vec za narucit taj dio jel ovdje kod mene u vw servisu nemaju ga! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 25, 2009 ako bi netko bio tako ljubazan pa bi mi mogao rec kod il sta li je vec za narucit taj dio jel ovdje kod mene u vw servisu nemaju ga! Mislim da se bezveze trudis..Smatram da je bas takav nemoguce za narucit! Mozda u USA al ovdje kod nas.. Share this post Link to post Share on other sites
crogolfmk3 0 Posted February 25, 2009 Mislim da se bezveze trudis..Smatram da je bas takav nemoguce za narucit! Mozda u USA al ovdje kod nas.. ja sam inace tu u italiji, jucer sam bio u vw i cica kaze da mu na komputeru nedaje kod za taj dio al ako bi ga uspio nac da bi se dalo narucit! a i pise par stranica unaprijed da je u hr 1000 kn!!! ako ne u ovlastenom jel bi se dalo nabavit ikako? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 25, 2009 (edited) ima vam vekyman na otpadu to... Edited February 25, 2009 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 26, 2009 Mislim da se bezveze trudis..Smatram da je bas takav nemoguce za narucit! Mozda u USA al ovdje kod nas.. Trojan se raspitao u VW servisu i dodje 1000kn, treba njega pitati za kod Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 26, 2009 Trojan se raspitao u VW servisu i dodje 1000kn, treba njega pitati za kod Da,onakav sa slike od Mede ali ovaj sigurno ne..a naravno da je taj puno zanimljiviji Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 27, 2009 Da,onakav sa slike od Mede ali ovaj sigurno ne..a naravno da je taj puno zanimljiviji Tako je, onaj bez poklopca, kao što bratić od slavena ima A Tomica je lijepo napisao, ima veky jednog sa poklopcem na otpadu iz venta za us tržište Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted February 27, 2009 Tako je, onaj bez poklopca, kao što bratić od slavena ima A Tomica je lijepo napisao, ima veky jednog sa poklopcem na otpadu iz venta za us tržište koji je naravno vec rezerviran Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 3, 2009 I taj iz venta sa otpada nema bravu za kljuc ako sam dobro vidio ? ili .. ? Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted March 4, 2009 I taj iz venta sa otpada nema bravu za kljuc ako sam dobro vidio ? ili .. ? ima bravu Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 4, 2009 ima bravu wohhoo to je onda stvarno rare part Samo slozi tu bravu da nemoras imat dva kljuca i to je to!! Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted March 12, 2009 da sad mi sneda tražit slika al onaj radio al s kazetom ima moj dida u golfu, imam ja nekih zanimljivih detalja pa ču poslikat i stavit Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 13, 2009 Ovo je dosta rijetko, islo je samo u cabrio, sada neznam dali za US trziste ili ne svasta nikad ni pomislio da vako sta ima Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted March 14, 2009 http://cgi.ebay.de/VW-Golf-3-GTI-VR6-Jetta...%3A1|240%3A1318 pa ko baš želi Share this post Link to post Share on other sites