GogiR32 0 Posted September 5, 2009 Možda stop'n'go kao danasnji BMW-i? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 5, 2009 Mislim da je to Golf Ecomatic http://www.deylan.co.uk/golf/ecomatic/index.htm Bio je jedan u Osijeku dok sam radio na praksi u Remix-u,problema s njim i s tim sustavom ko u priči,ne postoje djelovi za naručiti,ako i ima neki dio dođe ko suho zlato itd... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 6, 2009 Onaj prekidač je kako su vec decki rekli za US trziste.. ( njima se odma svijetla pale, nema pozicije ) Ovaj drugi sat je od Ecomatica kao sto je rečeno.. Sto se tice edition golfova napravljeno je svega par komada za UK s volanom na desnoj strani. Evo da i ja pridodam nesto... Ovog ljeta kada sam se vracao iz Munchena stao sam u Austriji na kavu na jednom mjestu i naletio na Jubija ali s kozom. To su jedini modeli koji su imali kod mnjenjača plocicu sa brojem x/400 proizvedenih sa koznim sjedalima Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted September 6, 2009 Znam da nije mk3, al je passat 35i pa me zanima dal je to rare? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 24, 2009 ključ sa svjetiljkom u sebi? na koje je to sve modele uopće išlo? jer ga ima frend na colour conceptu, a imam ga i ja, samo mi je žaruljica pukla... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 24, 2009 (edited) Imam i ja....imao i stari na GLTD trojci. Mislim da je to dosta raširena pojava Edited October 24, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted October 24, 2009 Ključ sa svjetlom nije nešto Rare, imam ga ja na GL-u i vidio sam ga na masu trica.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 24, 2009 ok, tu smo da se družimo i nešto naučimo Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted October 24, 2009 Naletio na Golfa 3 1.9TD 75Ks i imao je ovakvu oznaku odostraga, Dosada nisam vidio takvu oznaku. Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted October 25, 2009 Naletio na Golfa 3 1.9TD 75Ks i imao je ovakvu oznaku odostraga, Dosada nisam vidio takvu oznaku. Zar nitko ne zna nista o ovome, ja sam trazio na google-u i wikipediji, ali nisam nista nasao.. Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted October 25, 2009 Eto i kod mene ima nesto rijetko u autu dali mi moze neko rec cemu sluzi ova zadnja oznaka ovi zmigavci to sam vidio na puno trojki ali neznam cemu sluzi Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 25, 2009 meni je to na cabriu blinkalo kad bi upalio žmigavac a prikolica je priključena, inače ne... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted October 25, 2009 Dok upalim zmigavac i to mi se odma pali tj blinka u ritmu zmigavca,dok zakljucavam daljisnkim auto isto se pali Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 26, 2009 Taj najdoljnji logo znaci da je taj auto ( ukoliko je ta plastikica originalna s tog auta ) ima pripremu za kuku. Kad ukopcas prikolicu i onaj kabal ustekas u ono iza onda kad das zmigavac lijevo/desno blinka ti ta lampica tako da ti signalizira da zmige na prikolici rade. Naravno dok nema prikolice prikopcane on blinka samo kad su upaljena sva 4 Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 27, 2009 Nije skroz OEM al ima veze jer koristi OEM airbag Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 27, 2009 vidio sam neke firme koje rade ''to'' iz obicnih volana! Stvarno zanimljivo.. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 27, 2009 Može se naručit, 250€. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted October 27, 2009 takav identican volan ima frend u GTI-TDI samo sta uz taj dodatak ima i crveni konac.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 27, 2009 Mene vise napaljuje trokraki volan iz cetvorke Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 28, 2009 a iz petice nebi ,znam jednu trojku koja ima ED30 volan Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 28, 2009 a iz petice nebi ,znam jednu trojku koja ima ED30 volan Daj sliku... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 28, 2009 a iz petice nebi ,znam jednu trojku koja ima ED30 volan Volan iz peticie je premoderan da se stavi u mk3. Cak mi i volan od MK4 R32 mrvicu previse onako odksače...li la mi je Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 28, 2009 Daj sliku... neam jos ,budem reko slatkom da slika Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted October 28, 2009 Naletio na Golfa 3 1.9TD 75Ks i imao je ovakvu oznaku odostraga, Dosada nisam vidio takvu oznaku. ovo je golf šta je se proizvodio za francusko tržište '93-'94, dakle model S Share this post Link to post Share on other sites