gogoGT 0 Posted November 8, 2008 Ljudi molio bi ako netko ima to staklo, ili far da je neispravan ili nesto da im ne treba. Ovak to izgleda: I usput, koliko se NE preporuca vozit bez tog stakla? Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted November 8, 2008 Ljudi molio bi ako netko ima to staklo, ili far da je neispravan ili nesto da im ne treba. Ovak to izgleda: I usput, koliko se NE preporuca vozit bez tog stakla? hehe, i meni se to desilo na kecu... a gle ne preporuca se uopce da se s tim vozikas... imam ti staklo Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted November 8, 2008 Odlčno! Ti imas jos neke stvari kaj meni trebaju, mogao bi ja naletit malo... Nazovem te za 1 sat na broj koji imas u profilu da se dogovorimo. pozz Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted November 8, 2008 Odlčno! Ti imas jos neke stvari kaj meni trebaju, mogao bi ja naletit malo... Nazovem te za 1 sat na broj koji imas u profilu da se dogovorimo. pozz aaaaaaaaajjjjjj Share this post Link to post Share on other sites
djoka 0 Posted November 8, 2008 pa ne vjerujem da ti je tesko optici u bilo koji ducan sa autodijelovima i za 60 kuna kupiti novi far!!!!!!!!! :doh :doh Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted November 8, 2008 pa ne vjerujem da ti je tesko optici u bilo koji ducan sa autodijelovima i za 60 kuna kupiti novi far!!!!!!!!! :doh :doh Ma nije tesko, zapravo je dosta lako. Ali jedan ne radi, jedan nema far, jedan kaze 300kn (mislim da smo se on i ka krivo skuzili preko telefona), onda ja jos nisam siguran jel bi znao to namontirat odmah, a auto bi mi trebao veceras. Pa je ovako ipak lakse... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 8, 2008 pa ne vjerujem da ti je tesko optici u bilo koji ducan sa autodijelovima i za 60 kuna kupiti novi far!!!!!!!!! :doh :doh Nije isto Autopal ili Hella.... Saturnus prolazi... najbolje DDR Made in Germany nabaviti... Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted November 8, 2008 Rijeseno, hvala Ironicu, moze lock! Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted November 9, 2008 .... najbolje DDR Made in Germany nabaviti... istina najbolji far za keca Share this post Link to post Share on other sites