MarioIV 11 Posted May 23, 2006 Evo price o neuspjeloj ugradnji,vratim se ja s posla i krenem u ugradnju daljinskog,procitam sve savejte koje mi je dao-The Fog-i pripremim sav materijali itd.Kupim sve sto je potrebno.I sads krenem od najvaznijeg. Krenem ja vakum pumpu trazit.Rasklopim cjelu desnu stranu grepeka gdje bi se trebala onanalazit.Od nje i ni traga a ni glasa.sluskujem ja,zakljucvam otljucavam ali nigdje se ne cuje.Pregledam ja kmpletn tlo u gepeku i ispod sjedala.Jedino nisam lijevu stranu rasklapo jer to traje 2 sata.komplicrano do... Gledam sta cu,ostavim to i raskloim sve,ama bas sve ispod volana.To jos 1,5 h.Ni tamo nista nisam naparvio jer neznam kakvo je centralno uopce.pospajam ja masu i dovedem 12+,i onda sam sa onim plavim i zelenim zicama sam nesto sapjo i izgori mi osigurac od centralnog.Gledam opet nemam takvog osiguraca i uzmem iz modula od daljinskog.E sad opet modul bez osiguraca ne radi.Ajd krenem ja skidat oplatu sa vozacevih vrata.Onim imbus kljuceima poskidam ali oplata ne ide dole. Zafrkavam se s njom 1 h dok nisam poludio.Gledam opet,sve razmontirano,gepek,komlet ispod volana,vrata sam dopola skinuo.sarfi i plastika na sve strane.Nisam znao sto cu.Odem ja popit jedno hladno pivo i mislim bit ce bolje.I nakon toga uspio sam sve vratiti na staro.Kako da prepoznam dal je u mojgolf centralno naknmadno ugradeno Moje pitanje je GDJE SE NALAZI VAKUM PUMPA U GOLFU IV variant iz 2000. Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted May 23, 2006 majstore G4 nema vakuum pumpu Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 23, 2006 majstore G4 nema vakuum pumpu nisu li prvi modeli imali sistem kao i audi? Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted May 23, 2006 nisu,električne brave svi imaju koliko ja znam,pogotovo ovaj njegov Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 23, 2006 majstore G4 nema vakuum pumpu pade mi mrak na oci,nesimjem se ni prisjecati st sam sve rasklapao da kad sam je trazio.Cijela desna strana auta je prosla kroz rengen,cak sam i mislio da i lijevu stranu raskloim,Hvala Bogu sto nisam. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 23, 2006 majstore G4 nema vakuum pumpu pade mi mrak na oci,nesimjem se ni prisjecati st sam sve rasklapao da kad sam je trazio.Cijela desna strana auta je prosla kroz rengen na skripu plastike u gepeku senecu ni obazirat Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 23, 2006 koliko ja isto znam g4 ima el. centralno, a ne vakuum... jel nije u gepeku na lijevoj strani?! Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted May 24, 2006 Ti jos nisi uocio da te Fog htio zeznut, naime, on je tebi ispricao kojesta da se tu mora napraviti, vakum pumpe, satelitska navigacija, chip i sad kad si ti ostao zbunjen svim tim on je trebao uletit i slozit ti to daljinsko nabrzinu a naplatit ti dvostruku cifru... sve je to politika stari moj Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted May 24, 2006 je je takav je Fog.... @MarioTDI: M_7 ti to iz svog iskustva ka??e... j/k ajd, makar si se malo bolje upoznao sa svojim carom.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 24, 2006 ma idite mi svi......sad cu milisica zvat da kaze ko je kakav Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted May 24, 2006 ma idite mi svi......sad cu milisica zvat da kaze ko je kakav Nemoj, progutala te crna zemlja dabog Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 24, 2006 Ti jos nisi uocio da te Fog htio zeznut, naime, on je tebi ispricao kojesta da se tu mora napraviti, vakum pumpe, satelitska navigacija, chip i sad kad si ti ostao zbunjen svim tim on je trebao uletit i slozit ti to daljinsko nabrzinu a naplatit ti dvostruku cifru... sve je to politika stari moj Pa nije valjda da to spalo,varanje jednih drugih. Jedini je problem sto tek sad neznam sta da radim Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 24, 2006 nije na to spalo, nisam te namjerno za*ebo.....reko sam ti da sam davno radio jednu cetvorku i ostalo mi u sjecanju da je isti sistem kao u audiu. zao mi je Share this post Link to post Share on other sites
Guest zvoneCH Posted May 24, 2006 Tako Golf IV ako ima centralno onda imas i el podizanje stakla, jer svaki motor u vratima za staklo je i centrala za centralno za ta vrata plus uz to imas ispod tepiha na soferovoj strani glavni cpu za centralno i svu komfortnu elektroniku, vag-com kanal 46. zanci citavo centralno radi prjeko 5 cpu-ja, najveci problem kot tog svega je da jako cesto crkavaju mikroslateri na samoj kljucavnici vrata, to se da bez promjene popraviti ali nemoj pitat mene, ok mozes al ja cu dalje one dvi osobe koje to rade. LP Zvone Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 24, 2006 @TheFog;nisam ni mislio da si me htio prevarit,jer ne bi mi onoliko objasnjavao,ispalo je tako kako je. @zvoneCH;moj golf nema el.podizace stakala.Uglavnom,kod mene sve zice iz vrata poutikavane su u pinove kod rucice za podizanje haube.Noramlo,ispod plastike. Share this post Link to post Share on other sites