2 2
mrki

Ubrizgavanje metanola i H2O

Recommended Posts

Nemogu ne priupitat pošto vidim da si iz "švice" iz kojeg si djela jer slike koje si našao ne govore 1000 rječi nego samo prikazuju posljedice pregrijavanja i nekontroliranog detonativnog izgaranja kod motora koji su ubijani i nestručno složeni a u textu pored je ljepo naznačeno da se to upravo s tim sistemom može uspjeti izbjeći!

Zato i ne razumijem to :palacd

Nadalje,piše da hladi usisni zrak za 40-60 c* i time hladi motor i termički ga ODterećuje,prijevod mi netreba jer sam u HR odkad sam se doselio iz njemačke pa hvala ljepo ali obnovi znanje jezika.

Preko 100 ks već imam i nebrijem na 500 ks već ako to sve makar malo efekta ima onda ok,kod dizela je obrnuto nego kod benzinaca,što više goriva to veća temperatura,takve sisteme imam na hardu već godinama i jedino što sam htio iskustva nekog domaćeg koji je to probao složit jer na netu i magarci lete.

To je uostalom i početak topica a za info koji mi nudiš imam tražilicu. :bleh

pazljivo citaj sta sam napisao pa onda reagiraj!!!

Ich schreib an einen Zwei-Jahres-Garantie, und wenn strucno ne napravi dolazi do izgaranja klipova,

die Bilder zeigen den Fluss in 1000 worte

und bin nicht aus der Schweiz sondern aus SCHWAZ

a sto se moga njemackog tice, ja dovoljno znam netreba mi prvodilac, nisam nista lose mislio,

posto sam to vec vidjo pa mozda ti pomogne

lijep pozdrav mrgude-OS :palacg

Mrgud možda jesam ali čisto iz razloga što se stalno priča o desetim stvarima,diznama,turbinama itd...

a pitanje je bilo jednostavno:"Jel neko to ima ugradjeno,kupljeno ili uradi sam,kakva su mu iskustva???

Zasad se lamentira stalno šta su ljudi negdje pročitali i vidjeli a to mogu i sam.

A da sam zajebo odakle si to stoji.

to je glupost cista , Mrki upravu si ti , ali ono kaj ti je dalibor reko i sve objasnio to je sto ti je kao i David , reko u krajnjoj granici only ako imas big turbo ili 500-700ks, ovako bezze, i kaj je spomenuto testiranje toga i deranje ga veoma hladnog to je SHIT , i moze biti fatalno za masinu , svi pricaju o tom tuningu i turpijanju motora na vise KS , ali prvo treba kao iskusan cojk otkrit i skontat kaj je benzinac i kaj je TDI , al bilo kako bilo imas podrsku MRKI , ako vec imas zelju da ides na to i da stavljas , odrijesi kesu i pocni ...

nemozemo nesto govorit i pametovat puno a pri tome ne vidjet kako je to i sta je to ....

:zivio

Netreba meni puno,ionako sam cjeli život imao samo većih sranja s murijom zbog moje vožnje itd...

Samo nemogu zaboraviti prizor od prije 2 god kad smo se skupili na pisti u Os gdje su jedan s 3-om 1.9 Tdi i drugi s 1-om 1.6 TD isprdali pola ljudi koji su samouvjereno došli i mislili da su bogovi.Nisu imali nešto posebno ali kad Tdi odere Vr6 za par dužina auta a stari kec se igra s Abarthom to je meni to!A ti ljudi ako me nisu slagali nisu bog zna kakve bjesne pare utukli u aute nego su zasukali rukave i prionuli poslu.

Ionako smo zastranili u ovom topicu pa se ujedno ispričavam što sam bio otresit prema nekom,nije namjerno. :bag:

Netreba meni puno,ionako sam cjeli život imao samo većih sranja s murijom zbog moje vožnje itd...

Samo nemogu zaboraviti prizor od prije 2 god kad smo se skupili na pisti u Os gdje su jedan s 3-om 1.9 Tdi i drugi s 1-om 1.6 TD isprdali pola ljudi koji su samouvjereno došli i mislili da su bogovi.Nisu imali nešto posebno ali kad Tdi odere Vr6 za par dužina auta a stari kec se igra s Abarthom to je meni to!A ti ljudi ako me nisu slagali nisu bog zna kakve bjesne pare utukli u aute nego su zasukali rukave i prionuli poslu.

Ionako smo zastranili u ovom topicu pa se ujedno ispričavam što sam bio otresit prema nekom,nije namjerno. :bag:

:palacg:palacg

:palacg:palacg

hic sa myhraweba ti ugrađuje aquamist sustave.evo ti broj moba pa ga nazovi i saznat ćeš sve što te zanima o tome.meni je detaljno objašnjavao kako to funkcionira

091 2364876

oj Maki ja konto tebe nema vise na forumu usutia si mi se nesto bia, kezz, nedostajali su mi tvoji bolesno glupi komentari i prica ,,, daj se skuliraj malo nemoj bezze cojku topic kvarit...

:palacg

Devla , cekaj HIC- mislis na THC PERFORMANCE?

Mi to radimo, i primjer su Zoki Seat od 200+KS, Stros seat leon sa racea koji vozi 13 (zuti seat), sma i ostali. naveo sam samo dizele.

Tesko je odmah odgovoriti svima, jer sam vidio toliko krivih odgovora da je to cudo, na jednom auto forumu :)

ALI

voda ide na dizel, ide dizel bolje i sve to stoji.

Pozdrav,ja sam imao nitro,metanol+h2o na tdi,dobro funkcionira pogotovo ako je motor nabrijan,smanjuje temperaturu....a i nešto više bi ti znao reć hic,on prodaje to... :palacg

Pozdrav,ja sam imao nitro,metanol+h2o na tdi,dobro funkcionira pogotovo ako je motor nabrijan,smanjuje temperaturu....a i nešto više bi ti znao reć hic,on prodaje to... :palacg

I imao si najbržeg dizla u HR :)

Golf bude još brži :fakjea

ej frend :-) kako napreduje? kad ćeš dovesti srebrnu pticu? :bravo

hvala na pomoći pri uključenju na ovaj vw club

usreći me za božić :zivio

ej frend :-) kako napreduje? kad ćeš dovesti srebrnu pticu? :bravo

hvala na pomoći pri uključenju na ovaj vw club

usreći me za božić :zivio

dovedi mu jednu plavušu pa bi ti srebena ptica mogla bit gotova do božića,preveliku kompesiju ima treba to malo ispraznit :rotfl:rotfl

Mi to radimo, i primjer su Zoki Seat od 200+KS, Stros seat leon sa racea koji vozi 13 (zuti seat), sma i ostali. naveo sam samo dizele.

Tesko je odmah odgovoriti svima, jer sam vidio toliko krivih odgovora da je to cudo, na jednom auto forumu :)

ALI

voda ide na dizel, ide dizel bolje i sve to stoji.

Da i ja nešto napišem kad sam već pokrenuo ovaj topic,hvala na informacijama jer sam već odustao od svega i pare već uložio u 10-e stvari ali skupit će se opet,nadam se ubrzo.U dogledno vrijeme ću te trznut preko PM-a za detaljnije podatke,cjena ugradnje...pa i koju verziju TDI-a da potražim za sljedeća kola.

Za ovu temu dosta,ionako smo pretresli sve osim onog što me zanimalo,kad i ako nešto složimo bit ću derpe i zadržat sve ljepo za sebe pa nek nevjerne Tome bubaju dalje svoje teorije.

Pozdrav!!! :respekt

@ mrki: vidim da nisi pogledao taj link pa da skratim radi se o 1.7 dizl-mašin koja radi 15 sec na 402(kom to neš znači :rolleyes: )....istina nije samo to(H2O-meth) ali jeben projekt svejedno i dobar pokazatelj da to nisu bapske priče kako to neki tu žele prikazat :rolleyes:

LP :palacg

@ mrki: vidim da nisi pogledao taj link pa da skratim radi se o 1.7 dizl-mašin koja radi 15 sec na 402(kom to neš znači :rolleyes: )....istina nije samo to(H2O-meth) ali jeben projekt svejedno i dobar pokazatelj da to nisu bapske priče kako to neki tu žele prikazat :rolleyes:

LP :palacg

Hvala prika al trenutno baš i nemogu pogledat dok se ne dočepam nekog PC-a,spajam se s mobitelom pa to baš nije super a i takvih snimki sam se nagledao dosad,odatle i interes za to.

Pozdrav! :respekt

2 2