MarioIV 11 Posted November 14, 2008 opet sam nesto kemijao i naravno da sam ih sjebo eto znaci ono kraj prekidaca asr/esp i grijaca zadnje sajbe.lijevu i desnu plastikicu Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted November 14, 2008 Mislim da ćeš to naprije nać u ovlaštenom, nebi smjelo bit skupo. Ak nađeš, javi di, mislim da će i meni trebat Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 14, 2008 ma problem je sto neamm kataloski broj. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 14, 2008 Imaju oni, odi tamo i reci šta tražiš. Nađu ti to bez problema.......... Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted November 14, 2008 ja te poklopce isto trazio,ak imas peh i naletis na nekog ko nezna onda ti nebu mogo pomoc....moram vidjet jel se kod mene vidi pa ti javim.ili pitaj shvabu,on i ima jos orginal ugradene Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted November 14, 2008 Slijepi poklopac, satensko crna 1J0 858 180 B 01C, 19,24KN Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted November 16, 2008 a to je koj tocno??jer ih ima i lijevi i desni.... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 11, 2008 BUMP treba mi ipak kataloski i za lijevu i za desnu... @speedline- jel mozes nabaviti za lijevu i desnu broj? Share this post Link to post Share on other sites