1 1
MATAVR6

Slike: VW Scirocco MK3

Recommended Posts

Guest MRX
Volkswagen-Scirocco-tuning-mcchip-09.jpg

jeli ovo nisu imali love za staviti na zadnju osovinu dvije iste gume :rotfl ili je to neka nova fora?

što se tiče oettinger-a.... imaju bezobrazno skupe plastikarije.... Danas je stigao donji dio branika za Mk5 GTI komad plastike tj pola branika 3500kn cca..... dosao je i stražnji lonac 4rohre.... cjenu nesjmem spomenuti...

Dakle vrlo skup sport uz vec u startu skup Scirocco...

Schmidt Phantom Line

front 8,5x19 with 225-35-19

rear 9,5x19 with 255-30-19

scirocco02.jpg

Schmidt CC-Line

front 8,5x20 with 235-30-20

rear 10,5x20 with 285-25-20

scirocco01.jpg

IMG_0423.jpg

volkswagenscirocco20091if9.jpg

volkswagenscirocco13ef1.jpg

i242115_volkswagensciroccocollectorsedition.jpg

Novi Volkswagen Scirocco će prema sadašnjim najavama mnogobrojnih tjunera biti prava zvijezda predstojećeg Salona tjunera u Esenu (29.11. – 7.12.), a svoj doprinos tome daće i sam Volkswagen, koji je za ovu smotru tjunera pripremio posebni Scirocco Collectors Edition.

Poenta svega je, kao i obično kod specijalnih serija, atraktivniji estetski nastup i bogatija oprema, što u slučaju Scirocca Collectors Editiona podrazumjeva kožni enterijer u crno-bijeloj kombinaciji ("Berry White" bijela boja na centralnim dijelovima sjedišta i naslonu za ruke), "White Onyx" boju karoserije i "Lugano" aluminijumske točkove od 19 inča.

i242116_volkswagensciroccocollectorsedition3.jpg

Prodaja ovog Scirocca (sa 2.0 TSI motorom od 147kW/200KS i DSG mjenjačem) startuje početkom naredne godine, a biće napravljena ekskluzivna serija od samo 100 primjeraka.

Volkswagen je za Salon u Esenu pripremio i posebnu ediciju svog coupe-cabrio modela Eos, čija je glavna karakteristika, poput Scirocca Collectors Edition, crno-bijela kombinacija boja. To konkretno podrazumjeva "Candy White" boju karoserije (sa kontrastom u "Deep Black" crnom prednjem grilu, krovu i retrovizorima) i kožni enterijer, takođe u crno-bijeloj kombinaciji.

C/P VWCC BiH

Ovaj Collectors Edition smo imali priliku vidit na see-u jest on ljep i u šik bijeloj boji al ipak onaj crvendać do njega mit black roof mi je vise privukao pažnju :)

ima ih puno lijepih u essenu ove godine,riegerov mi je najbolji

ima ih puno lijepih u essenu ove godine,riegerov mi je najbolji

Mislis na ovog? :)

vasessen08233tz8.jpg

Zanemarite BMW

vasessen08236up3.jpg

I jos jedan

vasessen08192lf9.jpg

1 1