markinjo 0 Posted November 21, 2008 Za početak moje BBS RM kojima sam konačno vratio sjaj....... ...pa RSL CULT... ... i neka navodno BBS, koju bi rado posjedovao...... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted November 21, 2008 (edited) Evo par meni zanimljivih... BBS RS BBS RM KERSCHER CS ASA ZR2 Barracuda voltec t6 Edited March 20, 2009 by drake Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted November 24, 2008 OVAKVE IMAM NA GOLFU: OVAKVE SAM IMAO: OVAKVE SAM ISTO IMAO: OVAKVE SAM IMAO NA PUNTU: OVAKVE IMAM NA UNU: Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 24, 2008 (edited) Moje BORBET RST17 9x16 ET15 Stavim bolje slike uskoro (kad se kolica vrate kć) I jedne velge 7x15, ET13 koje če bi za divljanje... Poliram rub (več duuuuuuugo), a sredina bi trebala u mat crno ili LB6Z? E a šta bi valjalo posjedovat još? Naravno #1 BBS RS 8 & 9x15 Slike znate... Onda: Itd itd... Edited November 24, 2008 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted November 26, 2008 Schmitd felge: Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 26, 2008 keskin kt1 et 15: Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 4, 2009 (edited) Edited March 4, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted March 5, 2009 evo i mojih borbet t desing 8x14 et15 Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted March 5, 2009 (edited) BBS RC BBS CH ove mi nedaju mira Edited March 5, 2009 by PeachWize Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 10, 2009 ovo sam morao staviti: Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 11, 2009 :lol2 :lol2 ova je za Franju Arapovića Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 13, 2009 ovo je bolesna felga, jel zna netko na kojem je autu? Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted March 13, 2009 ovo je bolesna felga, jel zna netko na kojem je autu? Mislim da je to sa nekog Audi-a. Nešto kao za Le Man ili tako nešta. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 14, 2009 ovo je bolesna felga, jel zna netko na kojem je autu? IMSA GTO, ima lik je radio repliku, uzeo je čeličane, proširo ih je jebački, i stavio od carbona ovaj tuljak i pričvrstio one lopatice. http://www.google.hr/search?q=IMSA+GTO&...lient=firefox-a Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted March 14, 2009 evo par felgica i od mene! work vs-xx niz BBS-ica: DZ exklusiv hm... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 20, 2009 (edited) BBS Steelies Porsche kak se zove ta zadnja bijela? Schmidt ovakva mi je san... BHR steelies Zender Turbo još neka zender Ronal Teddybear i još neka Ronal jedne zanimljive za ratstyle Centra Turbo za ove neznam kako se zovu, al su vrlo zanimljive: imam takvu jednu punu hrđe i svu izudaranu na vrtu i još ove za kraj: i pitanje u vezi ovih zadnjih: kako se to zašerafi na auto? hvala Edited March 20, 2009 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites