pikzibner 1 Posted July 21, 2010 stvarno poštarina ubija. 175/50/13 fulda kod nas 625 kn, a u njemackoj nekih 440 kn. edit: gdje se raspitati za nankang u sloveniji? Ima ih kod Furlana i Lašića. Samo vjerojatno treba naručiti divlje dimenzije. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 21, 2010 to sam i ja mislio, ako uzimaju obične, mogli bi i ove divlje... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 21, 2010 Ja sam uzeo kod lašića 205 40 17 nankang za 50€ komad, i jos uzmes povrat poreza i izađe te 40€ po komadu. Meni su gume ok, nisu za ganjat se i vozit neznam kako, ali za đirat se po gradu sa mojih 100 ks sasvim ok. BTW malo smo osli OT..... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 24, 2010 Ja sam uzeo kod lašića 205 40 17 nankang za 50€ komad, i jos uzmes povrat poreza i izađe te 40€ po komadu. Meni su gume ok, nisu za ganjat se i vozit neznam kako, ali za đirat se po gradu sa mojih 100 ks sasvim ok. BTW malo smo osli OT..... continental conti premium contact 2 195/50-15 sve 4 za 170€ novo...DOT 1510.... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted July 28, 2010 kolko sam skužil kombinacija p slot i porš felgljina Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 28, 2010 kolko sam skužil kombinacija p slot i porš felgljina da...home made... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted July 28, 2010 su to od veska felge??? Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted August 5, 2010 spoky nemoj se hvaliti sa slikama iz garaze. šala Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted August 5, 2010 spoky nemoj se hvaliti sa slikama iz garaze. šala ovo je kec na sliki... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 5, 2010 dotz mugello mi se jako svidja... Kiki jel' ih ima u SLO? Share this post Link to post Share on other sites
mario84 0 Posted August 6, 2010 kolko se sječam slicker je svoje kaj je imao na ibizi uzeo od krokya baš zato kaj ih nije mogao nać u sloveniji nigdje za kupit,al felga sama po sebi je odlična.. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 6, 2010 dz1 exklusive + brembo Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted August 6, 2010 (edited) dz1 exklusive + brembo Uploaded with ImageShack.us lipa felga, jedino steta sto ovi inbusi nemaju nikakvu ulogu. Felga se ne moze rastavit niti se rubovi daju mjenjat a mekani su ko parizer,spigaju se taj cas,isprobano kolko love tolko muzike Edited August 6, 2010 by stipe edition Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 6, 2010 ovoj su požutili šarafi ali se jos daju odviti: Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted August 6, 2010 dotz mugello mi se jako svidja... Kiki jel' ih ima u SLO? Imam tu felgu u stanu,uzeo ju za staviti na g 3 i neznam,ljepa je felga onako kad je bez gume sad ne znam kako bi izgledalo sa gumom,vec kad smo kod toga mozda nije tema za topic ali kad smo tu recite svoje misljenje,na vagi sam i nemam pojma sto bi,vasi dojmovi??? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 6, 2010 Imam tu felgu u stanu,uzeo ju za staviti na g 3 i neznam,ljepa je felga onako kad je bez gume sad ne znam kako bi izgledalo sa gumom,vec kad smo kod toga mozda nije tema za topic ali kad smo tu recite svoje misljenje,na vagi sam i nemam pojma sto bi,vasi dojmovi??? ovisi o tome koliko cola ide u sirinu i visinu uostalom dok ne probas nista ne znas Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted August 6, 2010 (edited) ovoj su požutili šarafi ali se jos daju odviti: Uploaded with ImageShack.us prika, zlato nemore pozutit al more pocrnit ak ni pravo Edited August 6, 2010 by stipe edition Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 6, 2010 Imam tu felgu u stanu,uzeo ju za staviti na g 3 i neznam,ljepa je felga onako kad je bez gume sad ne znam kako bi izgledalo sa gumom,vec kad smo kod toga mozda nije tema za topic ali kad smo tu recite svoje misljenje,na vagi sam i nemam pojma sto bi,vasi dojmovi??? treba bit' "navucena",cim je "balonka" felga gubi ono nesto... bar po mome ukusu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted August 6, 2010 treba bit' "navucena",cim je "balonka" felga gubi ono nesto... bar po mome ukusu To pricas o gumi?? Evo ovako konkretno se radi o felgi 15" 6.5 J et 35 imam gumu 195/50 po tvome bi triba nabaviti 185 u toj dimenziji?? Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted August 6, 2010 trebao bi nabaviti 165/50 ako hoces da to izgleda do jaja, al mislim da guma 165 izgleda preusko na trojci pa to i nije neka sreca. http://www.tyrestretch.com/6.5_165_50_R15/ Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted August 6, 2010 (edited) Imam tu felgu u stanu,uzeo ju za staviti na g 3 i neznam,ljepa je felga onako kad je bez gume sad ne znam kako bi izgledalo sa gumom,vec kad smo kod toga mozda nije tema za topic ali kad smo tu recite svoje misljenje,na vagi sam i nemam pojma sto bi,vasi dojmovi??? Neznam...Mora biti minimalno 17¨ i kod Poge na plavom MK3 mi se recimo dopada iako meni nije TO TO.. Samo da nisu srce izvlacili felga bi mi bila brutalna kao i ASA Edit- 15-st cega!?? Daj Tonci mani se corava posla..Pa to zgleda ko pikula Edited August 6, 2010 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites