rajkec 8 Posted December 22, 2010 na ovoj slici kaj je trojka stavio, to je airbrush? ili nešto drugo, treće, osmo? kak to napraviti? Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted December 22, 2010 na ovoj slici kaj je trojka stavio, to je airbrush? ili nešto drugo, treće, osmo? kak to napraviti? +1 Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted December 22, 2010 na ovoj slici kaj je trojka stavio, to je airbrush? ili nešto drugo, treće, osmo? kak to napraviti? ja mislim da je to na ljepljenje Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted December 22, 2010 Ovo gore je ljepljena folija, a oni RSovi gore su 14" kolko me oči služe... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 22, 2010 na ovoj slici kaj je trojka stavio, to je airbrush? ili nešto drugo, treće, osmo? kak to napraviti? naljepnica Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 23, 2010 isto lijepljeno? kaj se onda to grije na pregibima ili kak da se tak bez mjehurića i lijepo ravnomjerno zalijepi ili? malo sam tutlek za naljepnice, a ovo ipak nije životnjsko carstvo Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted December 28, 2010 također mislim da je Water Transfer Printing, po meni je to fenomenalna stvar za ovakve radove, ispada savršeno... evo jedan primjer a za ostalo se malo potrudite hehe... Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted December 29, 2010 također mislim da je Water Transfer Printing, po meni je to fenomenalna stvar za ovakve radove, ispada savršeno... evo jedan primjer a za ostalo se malo potrudite hehe... ako netko zna malo više o ovome molio bi ga da mi se javi na pm da ga neš priupitam, hvala... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted December 29, 2010 ako netko zna malo više o ovome molio bi ga da mi se javi na pm da ga neš priupitam, hvala... mislim da ovog jos nema u RH, a i kad bude cijena ce sigurno biti prava sitnica Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 29, 2010 ako netko zna malo više o ovome molio bi ga da mi se javi na pm da ga neš priupitam, hvala... Bubi, tebi za duju trebaju samo moje ase Daj bubni sliku u Golf 2 temu, stvarno mu dobro stoje... I posalji mi one slike passata na celicanama na mail Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted January 3, 2011 (edited) Edited January 3, 2011 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 6, 2011 (edited) Vec se dugo pitam jel postoji felna sa jednim krakom i evo je, mada ne izgleda bas nesto, svejedno zanimljiva kak to zbalansirat i to: Edited January 6, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted January 6, 2011 fora izgledaju na ovom crvenom.... Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted January 6, 2011 Vec se dugo pitam jel postoji felna sa jednim krakom i evo je, mada ne izgleda bas nesto, svejedno zanimljiva kak to zbalansirat i to: Drugi krak je pituran u crno pa se ne vidi. Znači ipak nije s jednim krakom. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 6, 2011 A moze bit da je i to u pitanju slabo se na slici vidi Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 6, 2011 daj reci da se zajebavaš molim te , felga sa jednim krakom haha... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 6, 2011 Mislim da je to audi oem felga? I nema 1 krak,samo je tako piturana Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 6, 2011 Ovakve felge sa gornje slike se prodavala na njuškalu pred neko vrijeme. Jedan krak je opituran u crno. A vid ovo Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 6, 2011 A moze bit da je i to u pitanju slabo se na slici vidi Naočale frende treba kupit. :rotfl Koji luđak bi vozio na felgama sa jednim krakom. Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 6, 2011 Bilo nedavno na njuškalu, prodavala se ona Audi OEM s vrha... Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted January 7, 2011 Kakva je ovo felga? Meni predobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites