rajkec 8 Posted April 11, 2013 Eto gore odgovora, našao sam i ja ime sad. Felga je BOOM sama po sebi... Share this post Link to post Share on other sites
enes 0 Posted April 12, 2013 nikako da se nagledam,odavno nista ljepse nisam vidio .... Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted April 12, 2013 A tek da se jebeno ispolira da se moz pocesljat u njoj. mljac Share this post Link to post Share on other sites
Bullet 0 Posted April 13, 2013 OZ Turbo mi je bez obzira na težinu jedna od dražih oldschool felgi, uz to se izgledom dobro uklapa uz dosta auta novije godine proizvodnje. Kova: ovakve sam slične višedjelne felge vidio nedavno na jednom genscheru, nepolirane i s uskim rubovima, samo mi se čini da su u srcu felge bili utori za šarafe, jesu to iste felge ili ima više vrsta tih Mercedesovih višedjelnih? Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted April 13, 2013 Messer messer me03-3 turbofan 1200-1500€/komad Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted April 13, 2013 http://oi55.tinypic.com/17zms2.jpg Zna neko koja je ovo felga? Meni liči na bbs lm, al kad bolje pogledam vidim da nije to to! Molim pomoć mučim se s tim već mjesec dana!! dz exklusiv Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 14, 2013 dz exklusiv Ajmo okladu Ja kažem da je KT4. A onda zovnemo vlasnika Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted April 14, 2013 Ajmo okladu Ja kažem da je KT4. A onda zovnemo vlasnika posto je slika mutna, nebi se kladio Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 14, 2013 hahaha , pošteno Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted April 14, 2013 messer me03-3 turbofan 1200-1500€/komad Kupim 2 felge i eto mi vrijednost mog auta :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted April 14, 2013 Ajmo okladu Ja kažem da je KT4. A onda zovnemo vlasnika ja isto mislim da je KT4. dz nije sigurno, jer ona ima rub kao sto je na 3-djelnim felgama. Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted April 14, 2013 OZ Turbo mi je bez obzira na težinu jedna od dražih oldschool felgi, uz to se izgledom dobro uklapa uz dosta auta novije godine proizvodnje. Kova: ovakve sam slične višedjelne felge vidio nedavno na jednom genscheru, nepolirane i s uskim rubovima, samo mi se čini da su u srcu felge bili utori za šarafe, jesu to iste felge ili ima više vrsta tih Mercedesovih višedjelnih? Nisu to iste felge...Vjerojatno Aero II 8,5x18" makar ima i u 17" verziji al pošto si ih vidio na w140 veća mogućnost je da su 18", dolazile su serijski na određenim modelima... Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted May 30, 2013 koja sreća da je lik našao sve 4 prednje felge..jedino mi je ajmo reć žao što ih je bušio ..no ne bih ni primijetio da su bušene dok nisam shvatio od čega su felge Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted May 31, 2013 Da su s spejsšatla, ružne su...., mogel je komotno ostavit čelične i ratkape! Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted May 31, 2013 meni je baš jebena felga a to sve je dolazilo ovdje, tako da i je skoro riječ o spejsšatlu BBS je proizvodio felge za tih par sto komada Bugattija što je proizvedeno Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted June 1, 2013 (edited) Neznam jel bila, ali meni jedna od najboljih i najljepsih felgi BBS CH Edited June 1, 2013 by amercivic Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted June 8, 2013 7x14 et8 4x100/4x114,3 Share this post Link to post Share on other sites