Guest O84GT Posted November 9, 2010 ja take felge ciganima proda Koja si ti budala Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted November 9, 2010 Koja si ti budala jebiga bar su ljudi za razliku do nekih Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted November 9, 2010 Budala je ko svaki drugi čovik samo kaj pameti nema! Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted November 9, 2010 A ima budala što bace u stari aluminij svašta, tako sam ja naletio na ovakve dvije 8x15 Rial-ke kod nas na ciosu... ... bile su u lošem stanju ali cijele, čak sa poklopcima, ali mi ih lik nije htio prodat jer oni to nemogu prodavat, nudio sam mu druge dvije felge da mu količinski paše, ali nije htio ni čut, pa uz njih još i 200kn ma kakvi, nema šanse..., bio sam lud i reko da nikad neću više tamo kroćit nogom, jer uvijek nešto nađem zanimljivo što mi banda neće prodat...., a jednom u Rijeci na ciosu sam normalno kupio usisnu granu kompletnu od KR motora za 75kn, čak je i dizne imala! Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 9, 2010 ekipa jel netko zna koje su ovo felge?8,5jx17 et39 i piše iza samo made in italy... Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted November 9, 2010 Meni bacaju na Azev A Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 9, 2010 Meni bacaju na Azev A jako su slične ali to nije azev Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 9, 2010 titan bi mogao biti,jako slicnan azevu A Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted November 10, 2010 (edited) mene zanima koji je ovo model felge? OZ ih pravi. Edited November 10, 2010 by narc. Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted November 11, 2010 Ono su TITAN felge, imam iste takve 15".... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 16, 2010 Enkei 8x16" et 11 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted November 17, 2010 Enkei 8x16" et 11 ...uh Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 17, 2010 Uuuuuuu trojka kako predobro izgledaju ove enkei :slin :slin :wub: Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 17, 2010 ...uh Uuuuuuu trojka kako predobro izgledaju ove enkei :slin :slin hehehe....made in japan.. 5x120 Share this post Link to post Share on other sites
MarinSDI 0 Posted November 17, 2010 Meni su BORBETKE najbolje felge za golfa pogotovo trojku Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 17, 2010 E a meni su baš najljepše moje Borbetice na mojoj duji! Share this post Link to post Share on other sites
MarinSDI 0 Posted November 17, 2010 Ja nikako da vidim tu tvoju duju...vidim u avataru da super izgleda ali nikad da ga vidim cijelog...koje felge imas stavi sliku Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted November 17, 2010 e da...ove sam već viđal po Zg-u na miniju, yugiću,neki kec...fakat su dobre felgice Ali sam se nasmijal u avataru pod vaši auti: Japansko smeće 16 v hahahahahhahaah Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted November 17, 2010 Meni su BORBETKE najbolje felge za golfa pogotovo trojku koliko dodu ovakve borbet 14˝ ? Share this post Link to post Share on other sites