Denis_TDI 0 Posted November 17, 2010 (edited) koliko dodu ovakve borbet 14˝ ? Evo za kolko mozes dobiti dvije 15 coola: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34916 NEsto ovako: Borbet B Edited November 17, 2010 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
MarinSDI 0 Posted November 17, 2010 Evo za kolko mozes dobiti dvije 15 coola: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34916 Točno tako 4 komada borbetki mozes polovne nabaviti za oko 1200 najvise do 1500kn Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 17, 2010 Točno tako 4 komada borbetki mozes polovne nabaviti za oko 1200 najvise do 1500kn ovo stoji za 15 cola i sve pet a 14 min 2000 kn na vise gole felge bez guma pricam za 8 x 14 Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 17, 2010 Meni su BORBETKE najbolje felge za golfa pogotovo trojku Ruke se pozlatile onom ko nađe istu ovakvu jednu... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 24, 2010 ima netko sliku od brock b6 felge u 16x9 ili keskin kt3 istih dimenzija al da nije standardnih boja,nego polirani i rub i srce drukčije boje,nešto budem sa svojima uradil a neznam kaj osim poliranja ruba :D Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted November 24, 2010 ekipa jel netko zna koje su ovo felge?8,5jx17 et39 i piše iza samo made in italy... to su powertech felge.....samo neznam tocno koji model... Share this post Link to post Share on other sites
FSI 0 Posted November 24, 2010 ekipa zna li tko koja je ovo velicina,sirina felgi,odokativno?? Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted November 24, 2010 9,5" npr...možda više...a rub 3,5" sigurno Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 24, 2010 Meni su BORBETKE najbolje felge za golfa pogotovo trojku ima puno ukusa o o ukusima se na raspravlja....meni nisu nista posebno osim ruba E a meni su baš najljepše moje Borbetice na mojoj duji! i meni moje Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 24, 2010 http://img713.imageshack.us/img713/8799/dsc02021j.jpg :respekt Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted November 25, 2010 o tome sam ja piso za power tuning, fora pizdarija, iako čisto sumljma da se ta folija ne ljuska Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted December 2, 2010 (edited) Par komada od mene! Za prave VW fanove za Coca-Cola fanove i modni dodatak za čelične felge Edited December 2, 2010 by Damijan Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted December 4, 2010 izgleda da nije mogao otšarafit felgu... Share this post Link to post Share on other sites
vw 4ever 0 Posted December 10, 2010 e da...ove sam već viđal po Zg-u na miniju, yugiću,neki kec...fakat su dobre felgice Ali sam se nasmijal u avataru pod vaši auti: Japansko smeće 16 v hahahahahhahaah ovo je 10 cola, sumnjam da si to vidio na kecu Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted December 12, 2010 Slin slin slin :slin Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 12, 2010 wheel whores se prati Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted December 12, 2010 eh da mi je provesti nekoliko sati na tom otpadu... :slin Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 12, 2010 Ovo izgleda kao raj na zemlji Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 21, 2010 i bez njih nikako nemože proći... Ima još zanimljivih,recite ako treba. Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted December 22, 2010 ^^^ Ajme, odmah me steglo oko srca!!! Daj još koju sliku, da patim za njima! Share this post Link to post Share on other sites