MOTA BOY 3 Posted June 22, 2012 ME WANTZ! http://fifteen52.us/shop-2/#ecwid:category...product=9242793 Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted June 23, 2012 koje su ovo felge zna netko? slikano na nekom bmw-u. imaju dosta ruba... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 23, 2012 Fina preobrazba fora mada ovo nije ista felga.. Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted June 23, 2012 Je ista je....samo kaj se stavio step lip... Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 23, 2012 Je ista je....samo kaj se stavio step lip... Nije ista,kako se na bbs rc mogu mjenjati rubovi?? Nikako .. rub je u komadu sa unutarnjim dijelom,samo se srce može izvadit prema unutra Share this post Link to post Share on other sites
slaven_st 0 Posted June 23, 2012 "krešerice" su na ovom bmw e21,od josipa felge 9 i 10x15 koliko se sjecam Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted June 23, 2012 Nije ista,kako se na bbs rc mogu mjenjati rubovi?? Nikako .. rub je u komadu sa unutarnjim dijelom,samo se srce može izvadit prema unutra JE ISTA JE....znam jer sam pratio temu...a mogu se mjenjati tako da se otokari rub i naruče custom rubovi... Makar koliko se sjećam ovo je upgrade na 18" stoga ti samo trebaju srca...Rubovi i bareli se kupe... Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 23, 2012 JE ISTA JE....znam jer sam pratio temu...a mogu se mjenjati tako da se otokari rub i naruče custom rubovi... Makar koliko se sjećam ovo je upgrade na 18" stoga ti samo trebaju srca...Rubovi i bareli se kupe... svaka čast na volji,tko je da je.. Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 23, 2012 "krešerice" su na ovom bmw e21,od josipa felge 9 i 10x15 koliko se sjecam kerscher model cs Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted June 24, 2012 dali neko zna koja je ovo felga prva na slici vidm da dolaze na lamborghiniju,dali ima neka replika ovih felgi? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 3, 2012 Vec od A8 winter felgice... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 3, 2012 znam znam,A8 od 1995.-2002. ima na njuskalu 2000kn sa gumama... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted July 4, 2012 A je ih izbušil u pm. Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted July 13, 2012 BBS RS 14" ,prije bio model 240,ručno polirana srca i sve ostalo,za srca mu je trebalo preko 200 sati ručnog poliranja. :eek :eek ne mogu saznati koju drogu konzumira!! Share this post Link to post Share on other sites