perkovic11 0 Posted November 23, 2008 Davore neide to na keca... i 5 rupa su brenze ajme uopce nisan mislija na to,fala slavene Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted November 23, 2008 prednji i zadnji most komplet?? za koliko je prodana ručica mjenjača, bemu miša kako mi pobježe? Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted November 23, 2008 zadnji farovi koliko love ??? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted November 23, 2008 Davore neide to na keca... i 5 rupa su brenze Idu samo bremze, most ne. A što se rupa tiče zamijeni se disk i eto. Share this post Link to post Share on other sites
perkovic11 0 Posted November 23, 2008 Idu samo bremze, most ne. A što se rupa tiče zamijeni se disk i eto. Fala na informaciji Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 23, 2008 Prednju masku nemojte gledat.. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 23, 2008 Idu samo bremze, most ne. A što se rupa tiče zamijeni se disk i eto. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 25, 2008 Petre čisti PM......ne mogu ti poslat poruku..... Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted November 25, 2008 (edited) i ja sam ti probo poslat PM zanima me prednji branik, u kakvom je stanju onaj dio što se ne lakira Edited November 25, 2008 by Bolc Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 25, 2008 Dečki oprostite što se nisam javljao,danas je bio sretan dan, provozao sam duju :D Zadnji most i prednji prodani, maska bez znaka prodano, zadnji štopovi rezervirani... Prednji branik i zadnji uslikam malo bolje pa vidite Inbox sam očistio Share this post Link to post Share on other sites
oli 0 Posted November 27, 2008 jel ima pretinac ispod airbaga? Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted November 27, 2008 hajde da i meni odgovoris na moj upit, moze ? Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 27, 2008 Ima pretinac ispod airbaga, a podizači su univerzalni samo su prekidači original... Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted November 27, 2008 Ima pretinac ispod airbaga, a podizači su univerzalni samo su prekidači original... koliko krznenih nakaza? Share this post Link to post Share on other sites
oli 0 Posted November 28, 2008 (edited) posto Edited November 28, 2008 by oli Share this post Link to post Share on other sites
tonyy 0 Posted December 1, 2008 Bog, Trebam unutrasnje osvjetljenje.. Imas mozda? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 1, 2008 (edited) moze cijena za prednju haubu ako nije prodana i puhalice od grijanja? Edited December 1, 2008 by Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
tonyy 0 Posted December 3, 2008 Bog, Trebam za tricu bez šibera unutrasnje osvjetljenje-svjetlo koje sepali kad otvoris vrata iznad unutrasnjeg retrovizora.. Takodjer trebam plastiku koja dodje dolje na sic kako se nebi vidjelo samo zeljezo.. Share this post Link to post Share on other sites
Mirnette 0 Posted December 11, 2008 ja bih kupio grill taj bez znaka i ralicu prednju duboku tu.i ako imas unutarnji retrovizor postaj uz odgovor cijenu kupit cu ajde Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 11, 2008 Čitaj topic... i ralica i maska su PRODANI Share this post Link to post Share on other sites
Guest brzina Posted December 22, 2008 koliko za hidrauličku pumpu kvačila? Share this post Link to post Share on other sites
Mirnette 0 Posted December 27, 2008 poslo sam ti pm prije mjesec dana nisi odg...koliko za unutarnji retrovizor i ovo sa slike?? Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted December 27, 2008 pero reci mi kaj je sa zadnjim svijetlima ?? Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted December 27, 2008 Našli ste me sad al ne vidite da pijem zadnjih mjesec dana Ove puhalice neću prodavat bez komplet armature... unutarnji retrovizor 150kn...Andy...zadnji štopovi su rezervirani javim ti pon/uto kad ovaj dođe i proba kakva je situacija Share this post Link to post Share on other sites