GTi_G60 0 Posted November 23, 2008 Proizvođac: vw Model: golf 1 Obujam: 2800 Snaga motora: 174ks Pogonsko gorivo: benzin Godina proizvodnje: 85 Registriran do: neregistriran Trenutna kilometraza: 136 000 Vlasnik: 2 Servisna knjiga: da do prije godinu dana Garažiran: da Dodatna oprema: motor,putni komp,svi povezivaci muldi Cijena: 2000 € Kontakt: 092-101 2675 Napomena: vozilo je bjele boje,motor u autu jeiz golfa 3 97 god,kilometraza je stvarna,motor je u super stanju,kocnice i trapovi su novi,ima original 14 alu felge,plasticne rubnjake,prva boja,nije trul,nije bas za pocetnika vozaca:lol: Slike:za koji dan vise podataka tu ili na pm. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 23, 2008 evo neke stare slike : Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted November 26, 2008 e a u koji motor mu je u knjizici ? ili je atestiran na vr-a ? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted November 26, 2008 U knjižici je Diesel i nema Atesta Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 26, 2008 U knjižici je Diesel i nema Atesta istina,puno hvala . tesko da ce itko uspiti napraviti atest za jedinicu Vr6. za sve koji su trazili slike biti ce najdalje za vikend tu Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted November 26, 2008 znaci bez malo bolje veze se nemoze nikako registrirat ? a i policija kad te zaustavi odmah skuzi da nije dizel... a kakve su kocnice... moze malo vise detalja, jer sam dosta zagrijan za auto... Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 26, 2008 znaci bez malo bolje veze se nemoze nikako registrirat ? a i policija kad te zaustavi odmah skuzi da nije dizel... a kakve su kocnice... moze malo vise detalja, jer sam dosta zagrijan za auto... policija tesko da ce ga zaustavljati zato sto izgleda kao i svaki drugi nista posebno. za vezu za tehnicki mogu i ja srediti nije problem. kocnice su original od keca gti-ja sve novo isto kao i trapovi Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted November 26, 2008 (edited) ma imam i ja vezu na tehnickom ali mislim, na ono kad te policija zaustavi u provjeri nocu i skuze da nije dizel... jer vr ne bronda ko dizelas :S javim ti se do kraja tjedan dok izvucem neke financije Edited November 26, 2008 by FlashBack Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 26, 2008 opće ga murija neće zaustaviti kad ga snime na radaru sa 200km/h a u knjižici tek kad vide 1.6D,i fino ih uvjeriš da im je pištolj u K... Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 26, 2008 opće ga murija neće zaustaviti kad ga snime na radaru sa 200km/h a u knjižici tek kad vide 1.6D,i fino ih uvjeriš da im je pištolj u K... kada toliko vozis i znas da mozes jos ubrzati uopce ne stajes , jos posebno ako nemas tablice Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted November 26, 2008 opće ga murija neće zaustaviti kad ga snime na radaru sa 200km/h a u knjižici tek kad vide 1.6D,i fino ih uvjeriš da im je pištolj u K... treba se zaustavit sa 200kmh pred murijom... tak da je onda najbolje zgasit svjetla i propicit pokraj njih i hvatat prvu uličicu :S Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted November 26, 2008 treba se zaustavit sa 200kmh pred murijom... tak da je onda najbolje zgasit svjetla i propicit pokraj njih i hvatat prvu uličicu :S :rotfl uhvatit ćeš ćurku s 200 kmh u kecu bez svjetala a ne prvu uličicu... sorry na OT Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted November 27, 2008 znaci bez malo bolje veze se nemoze nikako registrirat ? a i policija kad te zaustavi odmah skuzi da nije dizel... a kakve su kocnice... moze malo vise detalja, jer sam dosta zagrijan za auto... Milicajce zaboravi!!! Što bi rekli onda za jedinice koje nemaju veze sa jedinicom 1300ccm, tj sa turbo motorima i ne znam čime! Nitko nikada nije imao problema te vrste, a za tehnički ti ni veza ne treba! Jednostavno kažeš liku što imaš ispod haube i koliko bi to koštalo i priča završena! Eto toliko o mojim iskustvima! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 27, 2008 (edited) Milicajce zaboravi!!! Što bi rekli onda za jedinice koje nemaju veze sa jedinicom 1300ccm, tj sa turbo motorima i ne znam čime! Nitko nikada nije imao problema te vrste, a za tehnički ti ni veza ne treba! Jednostavno kažeš liku što imaš ispod haube i koliko bi to koštalo i priča završena! Eto toliko o mojim iskustvima! pa sta se usrali toliko, za postenje napravit atest na 1.3-1.6 i bok, a za milicajce vam ja napravim poklopac motora sa ugraviranim gore vr 1.6 ili jos jedna opcija, sad samse sjetio, snimis keca dizla na kazetu i pustis kad dignes haubu ,jos te budu pitali sta tak sumi, ti reci hidropodizac Edited November 27, 2008 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Stipe 0 Posted November 27, 2008 ja imam pitanje...koji je mjenjač gore i koliko je golf spušten ako je i koliko mu je karter od poda i koje urice ima dal sve radi,okretaji i to...koja je instrument tabla unutra,jesu li trapovi ok,dal vibrira karoserija zbog nosača itd...malo opširnije Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 28, 2008 ja imam pitanje...koji je mjenjač gore i koliko je golf spušten ako je i koliko mu je karter od poda i koje urice ima dal sve radi,okretaji i to...koja je instrument tabla unutra,jesu li trapovi ok,dal vibrira karoserija zbog nosača itd...malo opširnije covijek lijepo napisao da su trapovi novi kao i kocnice Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 28, 2008 ja imam pitanje...koji je mjenjač gore i koliko je golf spušten ako je i koliko mu je karter od poda i koje urice ima dal sve radi,okretaji i to...koja je instrument tabla unutra,jesu li trapovi ok,dal vibrira karoserija zbog nosača itd...malo opširnije mjenjac je od trice vr6 auto nije uopce spustan (kupljene su nove originalne opruge), na 195-60/14 je karter nekih 4-5 cm od poda ( isto je i na 195-45/16), instrument tabla je od jedinice TAS sa satom od trice vr6 i putnim comp i sve radi. sa trapovima, kocnicama, motorom i autom je sve u najboljem redu, jedina mana je sto na ovome mjenjacu nema druge brzine i to je najveci razlog prodaje. nosaci su u najboljem redu i nista ne vibrira. jos nesto Share this post Link to post Share on other sites
perkovic11 0 Posted November 30, 2008 mjenjac je od trice vr6 auto nije uopce spustan (kupljene su nove originalne opruge), na 195-60/14 je karter nekih 4-5 cm od poda ( isto je i na 195-45/16), instrument tabla je od jedinice TAS sa satom od trice vr6 i putnim comp i sve radi. sa trapovima, kocnicama, motorom i autom je sve u najboljem redu, jedina mana je sto na ovome mjenjacu nema druge brzine i to je najveci razlog prodaje. nosaci su u najboljem redu i nista ne vibrira. jos nesto znaci triba prominit getribu i to je to ?kad se moze auto pogledat? Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 30, 2008 znaci triba prominit getribu i to je to ?kad se moze auto pogledat? treba presloziti ovu (znaci nikakav trosak). auto se moze vidjeti kada god treba. Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted March 24, 2009 jos uvijek je na prodaju... evo slike za sve sto su pitali... auto se prodaje dok ne sastavim dvojku. ako se do tada ne proda postaje turbo ( ili VrT ili TDi) Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted April 24, 2009 ovo je jos uvijek na prodaju. cijena je sada 1700€ fiksno ili zamijena za nesto normalno i registrirano. Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted May 17, 2009 bump.... ovo cudo se prodaje jos tjedan dana... cijena 1700€ fiksno nakon toga slijedi extreme makeover Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted May 18, 2009 (edited) jel te interesira duja 1.6td '87 4vrata, šiber, regana 3mj...+nadoplata Edited May 18, 2009 by Vix Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted May 18, 2009 jel te interesira duja 1.6td '87 4vrata, šiber, regana 3mj...+nadoplata aj javi se i posalji slike na pm... Share this post Link to post Share on other sites