mario84 0 Posted July 18, 2010 predobro tj brutalno.. kakva felga strašno kaj su to s neke kao mece felge? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted July 18, 2010 fuj kako je ruzan ovaj mexxov...... Share this post Link to post Share on other sites
niđo ST 0 Posted July 19, 2010 (edited) Edited August 5, 2010 by niđo ST Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted July 29, 2010 (edited) Edited July 29, 2010 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted July 29, 2010 Prvi i zadnji su u biti isti auto, prva slika je kako sad izgleda, treća kako je u početku izgledao. Ako nađem ponovo link, stavit ću. Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted July 29, 2010 Najlijepsa 6-ica do sada! Fantasticno. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted July 29, 2010 je savrseno izgleda, ali ti kondomcici na felgi su dovoljni za parkirat u garazu i slikat ga, ne kuzim kak se na tome vozit... Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted July 29, 2010 Jel to samo meni izgleda ko PS??? Malo zadnji kotač čudno stoji, ima isti disk naprije i iza totalno isto okrenuti, i mislim da je zadnja čeljust na krivom mjestu.... Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted July 29, 2010 Jel to samo meni izgleda ko PS??? Malo zadnji kotač čudno stoji, ima isti disk naprije i iza totalno isto okrenuti, i mislim da je zadnja čeljust na krivom mjestu.... i meni se cini kao ps Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted July 29, 2010 ove 6ice mi bas i ne leze izgledom a 5 vrat je odvratna za mene Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted July 30, 2010 je savrseno izgleda, ali ti kondomcici na felgi su dovoljni za parkirat u garazu i slikat ga, ne kuzim kak se na tome vozit... nikako, jer je to PS Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted July 30, 2010 da, i to toliko los, da ne mogu vjerovat da nisam odma skuzio Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted August 25, 2010 Ove felge na bijeloj šestici za mene su zakon,pre dobro mu pristaju! Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted September 10, 2010 Evo točno po mojoj mjeri... :-) te felge su mi pre pre dobreeee :-) Share this post Link to post Share on other sites