igor_zg_18 0 Posted November 28, 2008 Evo ovako: Kod paljenja golfa čekam da se ugasi lampica i onda okrenem ključ i tek nakon 0.5-1 sek počinje verglat...malo se strese i upali. To se dogodi ujutro ili navečer a preko dana se normalno pali....I tako 2 tjedna dok odjednom više uopće nije htio zaverglat.Majstor mi je rekao da se radi o onom plastičnom ulošku brave koja se zamijeni...Dok sam ju mijenjao vidio sam da je onaj džek u koji se ušteka malo rastopio... Stavim isti džek od drugog golfa,novu plastičnu bravicu i sada pali....ali opet ujutro mu treba 1 sek da zavergla. MOLIM VAS POMOĆ Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted November 28, 2008 a vjerovatno je do alnasera ili bendiksa,probaj skinut alnaser dole,rastavi ga i ocistit ga cijelog.neka me neko ispravi ako grijesim Share this post Link to post Share on other sites
igor_zg_18 0 Posted November 28, 2008 Da anlaser mi je riknuo pa sam dao drugog majstoru da ga složi,promjeni četkice i sredi.On radi,ubaciva i sve je ok. Ako ima netko neki prijedlog neka napiše,hvala Share this post Link to post Share on other sites