Guest čaddy Posted November 17, 2008 da li netko zna da li pasu opruge sa golfa 4 na octaviu? Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted December 1, 2008 Vidim da se svako malo otvaraju novi topici kad nekoga zanima pase li nesto s jednog modela na drugi, pa evo radi same preglednosti i citljivosti foruma jedan topic u kojem cemo postavljati sva pitanje u vezi pasanja pojedinih djelova! Znaci sve sta pocinje sa ; Paše li...? , pitajte ovdje! Nadam se da se slazete! Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted December 1, 2008 pase li...ispravak,postoji li mjenjac sa polugam,a da je namjenjen za tdi motor,znaci da je dovoljno tvrd da izdrzi snagu i moment tdi-a,a da je salteblo staro,ko u mk2 il mk1. Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 4, 2008 Pašu li zadnji most, prednje lavčine s diskovma , kočioni cilindar s abs-om sa golfa 3 na 2 bez preinaka? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted December 4, 2008 zadnji most paše,ja ga imam od TDI-ja na svom Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 4, 2008 evo jedan pasung provjereni... znaci celjusti 288 sa G3 VR6 sincro,audi,G4 i ostalih pasu na saraf na corrado VR6 s tim da jedino disk od 288mm od G3 VR6 SINCRO odgovara, SVI ostali diskovi NE dolaze u obzir te je problem jedini u duljini lajtunga za kocnice koji ne odgovaraju ni nastavcima ni duzinom Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 4, 2008 evo ovak paše li šiber od passata 90-to godište onaj stakleni na corrada!! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 5, 2008 Pašu li zadnji most, prednje lavčine s diskovma , kočioni cilindar s abs-om sa golfa 3 na 2 bez preinaka? Zadnji most paše, a prednje kočnice od MK3 GTI paše na MK2 samo u slučaju ako se promjene most, vilice, balans štanga, kugle, spone i poluosovine od mk3 na MK2. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted December 5, 2008 evo ovak paše li šiber od passata 90-to godište onaj stakleni na corrada!! evo to sam ja stavio u black-bulla http://corrado.moj-album.com/album/7860022/ Šiber ide od Audija A3 i passata 35i, stakleni ti je samo u faceliftu 95-97. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted December 5, 2008 pase li...ispravak,postoji li mjenjac sa polugam,a da je namjenjen za tdi motor,znaci da je dovoljno tvrd da izdrzi snagu i moment tdi-a,a da je salteblo staro,ko u mk2 il mk1. Za TDI motor nije nikada bio 020 mjenjac, 2Y (16V) izdrži i do 250 KS. Snaga tdija? 90KS ? čudno ti pitaš. G60 getriba ide isto iznad 220 KS. Sve zavisi kako se vozi sa avtom i sa takvu snagu. Kreteni slomijo getribu na serijskom motoru sa 140KS, drugi ih možejo vozit sa duplo KS. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 5, 2008 . Kreteni slomijo getribu na serijskom motoru sa 140KS, drugi ih možejo vozit sa duplo KS. ja se mogu svrstati u tu skupinu,do sad skrseno bar 15 diferencijala,i jedan zupcanik od rikverca.... svi sinhroni netaknuti Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted December 5, 2008 Pa što si šminker hebote? Roka van, namotaj volan, truba i gasas! Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 8, 2008 Paše li šiber sa audi 80 85 god. koji se i u zrak diže na golf mk2 bez varenja i bušenja? I dali moram mijenjati pleh šibera (trebalo bi ga onda prelakirati u moju boju auta) ili je isti i može ostati moj? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 8, 2008 mislim da pase s tog audia i sa passata do '90 Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted December 8, 2008 Za TDI motor nije nikada bio 020 mjenjac, 2Y (16V) izdrži i do 250 KS. Snaga tdija? 90KS ? čudno ti pitaš. G60 getriba ide isto iznad 220 KS. Sve zavisi kako se vozi sa avtom i sa takvu snagu. Kreteni slomijo getribu na serijskom motoru sa 140KS, drugi ih možejo vozit sa duplo KS. problem je u tom sto mi vec na ovom motoru kliza lamela,koja je nova,jbt,moram zavrnut bospumpu do kraja da mogu vozit,auto mi sad trosi 3.5 l normalne voznje,onda shvacas koliko je slabo to,a jos nisam turbinu stavio,poslje ce mi bas klizat lamela,a ak stavim vecu,slomit ce mi 4 odnosno 5-tu brzinu...pitam jer je malo jebeno na keca namontirat salteblo sa sajlama,il??imas iskustva s tim?nemam toliko snage,al ima momenta,jer na ovoj pimpi ima oko 100-110 ks,a momenta pun kurac,sto mjenjac od 1.9 dizela ne izdrzi nikako...znas da ce ga lomit jer je provjereno prije 10-tak godina na ovom istom kecu... Share this post Link to post Share on other sites
siky 0 Posted December 8, 2008 Pase li kompletan auspuh sa golfa 1 '84 god na golfa 2 '89 god? oba su 1.6 diesel. mislim na one kopce ispod auta Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted December 8, 2008 (edited) Pase li kompletan auspuh sa golfa 1 '84 god na golfa 2 '89 god? oba su 1.6 diesel. mislim na one kopce ispod auta razlika je u ispusnoj grani a ni lonci nisu isti. Edited December 8, 2008 by GTi_G60 Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted December 9, 2008 Zanima me da li bi se dalo složit u Polo 9N recaro iz Golfa 3? Prednja i zadnja! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 9, 2008 Ne. Sasvim drugačiji princim pisa je. Moglo bi se jedino da režeš šinu sica od pola 9N i navariš na sic od golfa 3. Uglavnom, po meni ne isplativo. Ali paše ti ovo Stari 2god u stanju novo...bočni airbagovi inkluded...4500kn Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted December 9, 2008 Ne. Sasvim drugačiji princim pisa je. Moglo bi se jedino da režeš šinu sica od pola 9N i navariš na sic od golfa 3. Uglavnom, po meni ne isplativo. Ali paše ti ovo Malo mu je pretjerana cijena pogotovo šta mi netreba airbag. Za manje od 4500 se može naći recaro komplet iz Golfa 4 pa složit Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 9, 2008 Golf 4 ti je isti k.... kao golf 3. Tebi pašu sjedala od Ibize, Fabie, Polo 9N3, Golf 5, .... i ostali novijeg godišta. Previše prepravki ima na tim starijim sicevima, da je po meni neisplativo. Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 9, 2008 (edited) Jel paše LIP od Venta 93 god', na Golfa 3 96god'? Na Ventu je to obični,nije GTI/VR6 lip ali nema sa strane onako ružno kao kod golfa "sniženo" ili smanjeno. Ovakav je na ventu http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4108879 . Edited December 9, 2008 by Veki-os Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 9, 2008 evo iskreno ja sam mislio da stima, ali sam pitao druga lazu i kaze da ne odgovara, da je malo drugaciji Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 9, 2008 Ah,to sam i mislio,da štima več bi to dosta ljudi imalo. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 9, 2008 Jel paše LIP od Venta 93 god', na Golfa 3 96god'? Na Ventu je to obični,nije GTI/VR6 lip ali nema sa strane onako ružno kao kod golfa "sniženo" ili smanjeno. Ovakav je na ventu http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4108879 . Ne paše. Jedino da staviš kompl. branik od venta. Ralica je po strani duža jedno 5cm. Share this post Link to post Share on other sites