25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Hm,zanimljiva ideja.Nisam siguran ali vjerojatno bi pasalo.možda samo izbušiti rupe za ušarafiti to u armaturu,ako nema rupa.

Mozes staviti oba pretinca jedan iznad drugog.Nisam osobno stavljao ali sam vidio slike auta na kojem je to napravljeno.

Mozes staviti oba pretinca jedan iznad drugog.Nisam osobno stavljao ali sam vidio slike auta na kojem je to napravljeno.

Mozes bez frke..imas i rupe- :palacg

PS-postoji ti topic za ovakva pitanja

Edited by LAZO

sve original samo jedan oprez ako imaš klimu onda ti je ta ladica mora biti plića i ne paše ti radi dubine, pa moraš nabaviti od auta koji je ima klimu, a ako nemaš klimu onda nemaš brige, znaći samo kod auta s klimom te ladice moraju biti od auta koji je ima klimu jer je plića

Edited by vekyman1

Pašu li čelične felge 15 cola sa pasata 95 g. međulinija na golf 2? Mislim da pašu ali nisam 100% siguran, pa ako netko zna!

Odgovara li letva volana od golfa keca ili golfa dvojke na Scirocco Mk2 1982g.?!?!??!

I odgovara li balans stanga od Golfa Mk1 GTi na Scirocco Mk2???

Odgovara li letva volana od golfa keca ili golfa dvojke na Scirocco Mk2 1982g.?!?!??!

I odgovara li balans stanga od Golfa Mk1 GTi na Scirocco Mk2???

od dvojke ti po trapu skoro nista ne odgovara tako nije ni letva volana

golf jedinica i scirroco mkII imaju iste trapove tako da sve odgovara...

to si sve mogao pitati u istom topiku a imas i topik "pase li od... na....

Edited by GTi_G60

od dvojke ti po trapu skoro nista ne odgovara tako nije ni letva volana

golf jedinica i scirroco mkII imaju iste trapove tako da sve odgovara...

to si sve mogao pitati u istom topiku a imas i topik "pase li od... na....

srry za topik...nego mogao bih onda svasta nesto iskoristiti od trapa sa golfa keca tipa poluosovine od GTI-a Mk1 i sta jos...???

Guest Dean_Pu

Pozdrav,imam pitanje!Dali na Seat Ibizu '93 godište s dvodjelnim kockastim branicima pašu branici od Ibize 95-96 godište,jednodjelni-jednobojni,glatki onako,jer karoserija je ista!

Pozdrav,imam pitanje!Dali na Seat Ibizu '93 godište s dvodjelnim kockastim branicima pašu branici od Ibize 95-96 godište,jednodjelni-jednobojni,glatki onako,jer karoserija je ista!

pase samo moras skinuti i onaj limeni, donji dio branika

Paše li na golf 4 sa esp-om onaj spiralni kabal za airbag (nalazi se ispod volana) od npr seat leona, škodaoctavie, golfa 4 bez esp-a, a3 ......?

Tj. dali je na tim svim autima ta žica (tj. spiralni kabal) ista bez odzira na esp, putno računalo ....?

Paše li na golf 4 sa esp-om onaj spiralni kabal za airbag (nalazi se ispod volana) od npr seat leona, škodaoctavie, golfa 4 bez esp-a, a3 ......?

Tj. dali je na tim svim autima ta žica (tj. spiralni kabal) ista bez odzira na esp, putno računalo ....?

vjerojatno je isto kad je i senzor ABS-a isti bez obzira na ESP

Pase li volan od mk3 sa airbagom na mk2 1991 godiste????

Edit:

Pase.

Danas kupljen i montiran - ima siroki kroner i pase....

Edited by d@llygti

Guest Hrc

ovak brzinsko pitanje, dali paše kiler sa keca na dvojku?

Hvala

paše li getriba od golfa 1 dizela 5 brzina na motor 1.8 g bez ladera i koja paše ako ta ne

pase 100%

naslednji put kažite čovjeku da mora promjenit zamajac i kuplung ako če stavit 020 getribo na PG motor.

a i zaboravio sam da na getribi od jedinice ako se ugradjuje na dvojku nema onih rupa za bocni nosac motora, tak da na duju neide , nije napisao al nek se zna

jeli pasu obe dvije polosovine od golfa 1 1,3 na 1,8 16v i opet ide u keca

25 25