Guest MRX Posted July 28, 2009 Hvala master i skrle Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 28, 2009 evo mene zanima sljedece...bacio sam svoju policu iz auta(polica kod gepeka)pa sam izvukao onu zeljeznu stangu s nosacima tako da sad nemam nista iza ...e pa sam se sjetio kako neki auti imaju ono na razvlacenje (mislim pasat karavan)pa dli bi se to dalo skemijati bez nekih vecih zahvata u mk3...nadam se da ste razumjeli....thx Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted July 29, 2009 (edited) Razumjeli raumjeli! Mislim da bi išlo pošto bi trebala ta harmonika bit iste širine kao i tvoj gepek (ako nabaviš od G3 karavan za pasonju neeeznam)samo kaj ti je problem jer karavanke imaju vodilice sa srane da ti to sve skupa ne visi u gepeku Edited July 29, 2009 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted July 29, 2009 Netreba relej amo se stavi brika na osiguracku kutiju i radi. Budem poslikal. ma znam i to, ali je ovo više meni radi sigurnosti Share this post Link to post Share on other sites
Fosna 0 Posted August 6, 2009 (edited) kod mene je G3 1.6 ABU sa ovakvim satom http://farm4.static.flickr.com/3473/376572..._212195a9cd.jpg jel moze sat sa obrtomjerom samo plug&play ili se mora malo drukcije kopcati http://www.klebs.us/images/auto/golf/golf_tacho3.jpg znaci ovakav kao sa slike, samo bez mfa Edited August 6, 2009 by Fosna Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 6, 2009 Netreba relej amo se stavi brika na osiguracku kutiju i radi. Budem poslikal. daj ti to poslikaj samo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 6, 2009 kod mene je G3 1.6 ABU sa ovakvim satom http://farm4.static.flickr.com/3473/376572..._212195a9cd.jpg jel moze sat sa obrtomjerom samo plug&play ili se mora malo drukcije kopcati http://www.klebs.us/images/auto/golf/golf_tacho3.jpg znaci ovakav kao sa slike, samo bez mfa sat ko sat ti stima...samo je pitanje dali iams provedeno sa alternatora obrtaje...a trebalo bi biti Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted August 8, 2009 kod mene je G3 1.6 ABU sa ovakvim satom http://farm4.static.flickr.com/3473/376572..._212195a9cd.jpg jel moze sat sa obrtomjerom samo plug&play ili se mora malo drukcije kopcati http://www.klebs.us/images/auto/golf/golf_tacho3.jpg znaci ovakav kao sa slike, samo bez mfa Ja sam stavljao kolegi u tricu,ali s motorom 1.8 sa 55kw i pasalo je,tj,odma je proradilo,bez ikakvih dodatnih radova..... Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted August 8, 2009 Pozdravw, dali pase zadnja klupa(djeljiva), kvake i suncobrani od golfa trojke na duju, i dali je sta potrebno na limariji rezat/varit za zadnju klupu..Hvwala!!! Ja imam u svojem zadnju klupu djeljivu od trojke, sjedište paše na šaraf, za naslon treba variti pante od trojke na mulde (ovlašteni servis 35 kn kom) i srednji nosač zavariti pošto je djeljiva klupa, i gore premjestiti za cca 1 cm prema naprijed one šrafe za koje se zakopča klupa kad ju zatvoriš, posla ima cca 1,5 sat, pogledaj u auti i projekti, ima nešto slika kaj sam vario u svojega... Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted August 9, 2009 Ja imam u svojem zadnju klupu djeljivu od trojke, sjedište paše na šaraf, za naslon treba variti pante od trojke na mulde (ovlašteni servis 35 kn kom) i srednji nosač zavariti pošto je djeljiva klupa, i gore premjestiti za cca 1 cm prema naprijed one šrafe za koje se zakopča klupa kad ju zatvoriš, posla ima cca 1,5 sat, pogledaj u auti i projekti, ima nešto slika kaj sam vario u svojega... Hvwala ti puno!!.. budem nesto skemijo.. Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted August 9, 2009 Netreba relej amo se stavi brika na osiguracku kutiju i radi. Budem poslikal. bude to? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted August 29, 2009 pasu li na trojku TDI gewinde od dvojke/trojke benzin, naravno limuzina Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 29, 2009 pasu li na trojku TDI gewinde od dvojke/trojke benzin, naravno limuzina mislim da da Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted August 29, 2009 da....Od ceg pasu opruge na audi a4 2.8kvatro prednje i zadnje Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted August 29, 2009 od kojeg busa pašu prednja svjetla na scirocca ili keca???? Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 30, 2009 Jedna pozeljna informacija Pase li poluosovine i homokineticki od ostalih modela na tdi...naravno rijec je o golfu III ajmo znalci Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted August 30, 2009 ja sam imao abfa na poluosovinama i homokinetickima od tdia, tako da ti sve radi, i od tdia su jedino malo deblje poluosovine al ne bitno.... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted August 30, 2009 od kojeg busa pašu prednja svjetla na scirocca ili keca???? vw T2 caravelle, raritet kod nas Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted September 5, 2009 vw T2 caravelle, raritet kod nas ta su ti svjetla ista kao i na scirocco mk2.... ja sam mislio na pravi autobus... ne na ove male kombiće... evo da riješimo nedoumicu.... Neoplan N116 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 8, 2009 sjedala od passata91god u trojku? Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 9, 2009 paše li od mk5 aero brisač na mk4 ? ovaj moj je gotov a puno ljepši je od mk5 Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted September 9, 2009 Pasu li farovi od T3 Transportera na G1? Nosaci vjerojatno ne, ali nekako mi se cinilo da bi sami farovi mogli pasati, ako se zamijene nosaci. No danas sam malo detaljnije pogledao jedan T3, i sad mi se cine mozda nekako preveliki (u promjeru)? Share this post Link to post Share on other sites
dudo 0 Posted September 10, 2009 paše li od mk5 aero brisač na mk4 ? ovaj moj je gotov a puno ljepši je od mk5 paše ti od seat leona i dobro izgleda ....... Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 10, 2009 paše ti od seat leona i dobro izgleda ....... kojeg leona mk1 ili ovog novog? Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted September 13, 2009 Opruge prednje sa golfa II na golf III ?? znam da zadnje idu,pa valjda bi i ove trebale ici,samo treba zamjenit tanjurice ili ??? Share this post Link to post Share on other sites