TROJKA 2 Posted October 22, 2009 (edited) dali pasu prednje opruge od amortizera sa TDI-a 1.9 90ks na benzinca GT 1.6 100ks?? Edited October 22, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 22, 2009 (edited) dali pasu prednje opruge od amortizera sa TDI-a 1.9 90ks na benzinca GT 1.6 100ks?? Jel ti to ozbiljno pitas il kaj? Da si pitao dal ce isto spustit prednji kraj rekao bi ti da ce tebi mozda bit nijansu vislji jer ti je laksi motor.A opet da si pitao zbog razlicitih godina izmedju tih auti,zamijene se samo casice i opet pasu malo je zamrseno,valjda ce netko skuzit.. recimo da imam kozu od golf III i rucicu od cetvorke jel se moze ukomponirat? jer je moja rucica pukla,a tamo je koza losa.. Zavisi koji model rucice imas,onaj full stari gdje koza nejde skroz preko glave rucice ili tu koja ide?A koza bi trebala bit slicnih mjera,samo se treba dobrano potrudit da to lijepo ispadne jel mi moze molim vas tko reci ako zna,dali pase zadnja klupa od golfa 3 , u seat ibizu, jel treba neki veliki zahvat napravit da se ubaci ili ? hvala Prvo bi te pitao zasto bi mijenjao kvaliteniju klupu od svoje ibize za ovu od MK3? A inace naravno da se da pripasat,na saraf sigurno nejde.Al dimenzije bi trebale bit iste.. Edited October 22, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted October 22, 2009 (edited) Jel ti to ozbiljno pitas il kaj? Da si pitao dal ce isto spustit prednji kraj rekao bi ti da ce tebi mozda bit nijansu vislji jer ti je laksi motor.A opet da si pitao zbog razlicitih godina izmedju tih auti,zamijene se samo casice i opet pasu moja greska na pitanju...thx na ispravku ...htjeo sam pitati dali ce visina biti ista... edit:dobio odgovor Edited October 22, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted October 22, 2009 lazo..upasano je i salta se tnx Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted October 22, 2009 nije bas usko vezano za ime topica ali priblizno jest... dali je isti zadnji lonac od duje npr TD. i obicne, dizel benzin? kakva je razlika u potrosnji ako je ima? zanima me npr. od audija 4 (1996) (neznam mozda je imala i trica, nemogu se sitit) 1,9 TDI, zadnji lonac sa nastavkom, 2 cijevi koje gledaju put doli!? znam da se svasta moze zavariti i nastavci i svakakvi lonci ali me konkretno zanima ako se stavi ovaj lonac od 1.9 TDI dize li se potrosnja i cirka koliko! iskusne molim ako znaju Share this post Link to post Share on other sites
bakcil7777 0 Posted October 22, 2009 dali netko zna dali pašu gewinde od keca na pola mk1 1977 god?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted October 23, 2009 dali netko zna dali pašu gewinde od keca na pola mk1 1977 god?? Veze nemaju jedan s drugim. Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 23, 2009 Paše li getriba 5 brzina od 1.3 mk2 na keca 1.3 ??? Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted October 23, 2009 Paše li getriba 5 brzina od 1.3 mk2 na keca 1.3 ??? mislim da da ako je od duje 1.3 Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted October 23, 2009 Pašu li brzgaljke od gofa mk2 gti 1.8 8v na 1.8 16v Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted October 23, 2009 nije bas usko vezano za ime topica ali priblizno jest... dali je isti zadnji lonac od duje npr TD. i obicne, dizel benzin? kakva je razlika u potrosnji ako je ima? zanima me npr. od audija 4 (1996) (neznam mozda je imala i trica, nemogu se sitit) 1,9 TDI, zadnji lonac sa nastavkom, 2 cijevi koje gledaju put doli!? znam da se svasta moze zavariti i nastavci i svakakvi lonci ali me konkretno zanima ako se stavi ovaj lonac od 1.9 TDI dize li se potrosnja i cirka koliko! iskusne molim ako znaju ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted October 23, 2009 Pašu li brzgaljke od gofa mk2 gti 1.8 8v na 1.8 16v Ako je K-Jetronic (ili KE-Jetronic) pasu, samo se gornja kapica sa malom gumicom mora premjestiti. Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted October 23, 2009 Ako je K-Jetronic (ili KE-Jetronic) pasu, samo se gornja kapica sa malom gumicom mora premjestiti. 3 k jetronic . su oba hvala puno . a pumpa goriva dali je i to slucajno isto Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 23, 2009 mislim da da ako je od duje 1.3 Je od duje 1.3 je, dal paše korpa i lamela s 4 brzine na 5?? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted October 23, 2009 Paše li getriba 5 brzina od 1.3 mk2 na keca 1.3 ??? da-da.... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 23, 2009 da-da.... Jel paše korpa i lamela sa 4 brzina getribe!! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted October 23, 2009 Jel paše korpa i lamela sa 4 brzina getribe!! Share this post Link to post Share on other sites
lid 0 Posted October 24, 2009 paše li prednji naslon za ruku tj. njegov nosač od octavie na mk4 Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 27, 2009 paše li prednji naslon za ruku tj. njegov nosač od octavie na mk4 Paše na šaraf, samo treba biti kompletan, znači naslon, lim (nosač), 2 šarafa M8, + 3 matice M8 i jedna matica M8 koja je ujedno i distanca, malo viška vremena za to sastaviti i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
lid 0 Posted October 27, 2009 Paše na šaraf, samo treba biti kompletan, znači naslon, lim (nosač), 2 šarafa M8, + 3 matice M8 i jedna matica M8 koja je ujedno i distanca, malo viška vremena za to sastaviti i to je to. a reci mi gdje se to sve zavidava???jer kad dignem onu posudicu kraj zadnje pepeljare dolje nema nego 1 rupa!!!pozz Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 27, 2009 Jel mi paše ručica mjenjača od 1.6 radi utora za 5 brzinu!! Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 27, 2009 a reci mi gdje se to sve zavidava???jer kad dignem onu posudicu kraj zadnje pepeljare dolje nema nego 1 rupa!!!pozz Kreneš otpočetka, prvo moraš rastaviti onaj most oko ručne kočnice, njega ti drže četiri vide, dvi ispod mjenjača, i dvi ispod zadnje pepeljare,izvučeš tipkalo za otvaranje poklopca rezervara i odspojiš ga, zatim nježno digneš sve u zrak. Kad to napraviš vidjet ćeš golu ručku ručne i oko nje na karoseriji će ti biti dvije rupe s desne strane a za treću rupu moraš odvidati maticu koja drži nosač od ručne kočnice a nalazi se uz vozački sic i na njeno misto zavidaš maticu sa distancom. Uzmeš lim od armresta (nosač) i staviš ga, prazne rupe će ti se poklapat i kroz njih zavidaš vide s maticom. Vratiš kompletan most na mjesto, na nosač zavidaš gornji dio armresta, vratiš poklopce od armresta, vratiš pepeljaru zada i tipkalo rezervara. U globalu to bi bilo to, sidneš u auto, namistiš lakat i gas... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 28, 2009 Dal netko zna dal sa nekog auta pašu gewinde na passata B4 ili ti ga međulinija? Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted October 28, 2009 da,pasu ti sa golfa 2 ili 3 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 28, 2009 da,pasu ti sa golfa 2 ili 3 Jesi siguran, znaci pasu bas na saraf? Nema nikakvih kemijanja? Share this post Link to post Share on other sites