25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

dali pasu prednje opruge od amortizera sa TDI-a 1.9 90ks na benzinca GT 1.6 100ks?? :rolleyes::rolleyes:

Edited by trojka

dali pasu prednje opruge od amortizera sa TDI-a 1.9 90ks na benzinca GT 1.6 100ks?? :rolleyes::rolleyes:

Jel ti to ozbiljno pitas il kaj? Da si pitao dal ce isto spustit prednji kraj rekao bi ti da ce tebi mozda bit nijansu vislji jer ti je laksi motor.A opet da si pitao zbog razlicitih godina izmedju tih auti,zamijene se samo casice i opet pasu

malo je zamrseno,valjda ce netko skuzit..

recimo da imam kozu od golf III i rucicu od cetvorke jel se moze ukomponirat?

jer je moja rucica pukla,a tamo je koza losa..

Zavisi koji model rucice imas,onaj full stari gdje koza nejde skroz preko glave rucice ili tu koja ide?A koza bi trebala bit slicnih mjera,samo se treba dobrano potrudit da to lijepo ispadne

jel mi moze molim vas tko reci ako zna,dali pase zadnja klupa od golfa 3 , u seat ibizu, jel treba neki veliki zahvat napravit da se ubaci ili ? hvala :)

Prvo bi te pitao zasto bi mijenjao kvaliteniju klupu od svoje ibize za ovu od MK3? A inace naravno da se da pripasat,na saraf sigurno nejde.Al dimenzije bi trebale bit iste..

Edited by LAZO

Jel ti to ozbiljno pitas il kaj? Da si pitao dal ce isto spustit prednji kraj rekao bi ti da ce tebi mozda bit nijansu vislji jer ti je laksi motor.A opet da si pitao zbog razlicitih godina izmedju tih auti,zamijene se samo casice i opet pasu

moja greska na pitanju...thx na ispravku :palacg ...htjeo sam pitati dali ce visina biti ista... :palacg

edit:dobio odgovor :palacg

Edited by trojka

nije bas usko vezano za ime topica ali priblizno jest...

dali je isti zadnji lonac od duje npr TD. i obicne, dizel benzin? kakva je razlika u potrosnji ako je ima?

zanima me npr. od audija 4 (1996) (neznam mozda je imala i trica, nemogu se sitit) 1,9 TDI, zadnji lonac sa nastavkom, 2 cijevi koje gledaju put doli!?

znam da se svasta moze zavariti i nastavci i svakakvi lonci ali me konkretno zanima ako se stavi ovaj lonac od 1.9 TDI dize li se potrosnja i cirka koliko!

iskusne molim ako znaju :rolleyes:

Guest kimi1.8t
dali netko zna dali pašu gewinde od keca na pola mk1 1977 god?? :D

Veze nemaju jedan s drugim.

Paše li getriba 5 brzina od 1.3 mk2 na keca 1.3 ???

mislim da da ako je od duje 1.3

nije bas usko vezano za ime topica ali priblizno jest...

dali je isti zadnji lonac od duje npr TD. i obicne, dizel benzin? kakva je razlika u potrosnji ako je ima?

zanima me npr. od audija 4 (1996) (neznam mozda je imala i trica, nemogu se sitit) 1,9 TDI, zadnji lonac sa nastavkom, 2 cijevi koje gledaju put doli!?

znam da se svasta moze zavariti i nastavci i svakakvi lonci ali me konkretno zanima ako se stavi ovaj lonac od 1.9 TDI dize li se potrosnja i cirka koliko!

iskusne molim ako znaju :rolleyes:

?

Guest kimi1.8t
Pašu li brzgaljke od gofa mk2 gti 1.8 8v na 1.8 16v

Ako je K-Jetronic (ili KE-Jetronic) pasu, samo se gornja kapica sa malom gumicom mora premjestiti.

Ako je K-Jetronic (ili KE-Jetronic) pasu, samo se gornja kapica sa malom gumicom mora premjestiti.

3

k jetronic . su oba hvala puno . a pumpa goriva dali je i to slucajno isto

mislim da da ako je od duje 1.3

Je od duje 1.3 je, dal paše korpa i lamela s 4 brzine na 5??

da-da....

da-da....

:palacg

Jel paše korpa i lamela sa 4 brzina getribe!!

:palacg

Jel paše korpa i lamela sa 4 brzina getribe!!

:da

paše li prednji naslon za ruku tj. njegov nosač od octavie na mk4

paše li prednji naslon za ruku tj. njegov nosač od octavie na mk4

Paše na šaraf, samo treba biti kompletan, znači naslon, lim (nosač), 2 šarafa M8, + 3 matice M8 i jedna matica M8 koja je ujedno i distanca, malo viška vremena za to sastaviti i to je to.

Paše na šaraf, samo treba biti kompletan, znači naslon, lim (nosač), 2 šarafa M8, + 3 matice M8 i jedna matica M8 koja je ujedno i distanca, malo viška vremena za to sastaviti i to je to.

a reci mi gdje se to sve zavidava???jer kad dignem onu posudicu kraj zadnje pepeljare dolje nema nego 1 rupa!!!pozz

Jel mi paše ručica mjenjača od 1.6 radi utora za 5 brzinu!!

a reci mi gdje se to sve zavidava???jer kad dignem onu posudicu kraj zadnje pepeljare dolje nema nego 1 rupa!!!pozz

Kreneš otpočetka, prvo moraš rastaviti onaj most oko ručne kočnice, njega ti drže četiri vide, dvi ispod mjenjača, i dvi ispod zadnje pepeljare,izvučeš tipkalo za otvaranje poklopca rezervara i odspojiš ga, zatim nježno digneš sve u zrak. Kad to napraviš vidjet ćeš golu ručku ručne i oko nje na karoseriji će ti biti dvije rupe s desne strane a za treću rupu moraš odvidati maticu koja drži nosač od ručne kočnice a nalazi se uz vozački sic i na njeno misto zavidaš maticu sa distancom. Uzmeš lim od armresta (nosač) i staviš ga, prazne rupe će ti se poklapat i kroz njih zavidaš vide s maticom. Vratiš kompletan most na mjesto, na nosač zavidaš gornji dio armresta, vratiš poklopce od armresta, vratiš pepeljaru zada i tipkalo rezervara. U globalu to bi bilo to, sidneš u auto, namistiš lakat i gas...

da,pasu ti sa golfa 2 ili 3

Jesi siguran, znaci pasu bas na saraf? Nema nikakvih kemijanja?

25 25