25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Jel mi paše ručica mjenjača od 1.6 radi utora za 5 brzinu!!

:palacg:angry:

paše li na GTI TDI jubi, modelska godina 97. koji ima 288mm disk napred felga od recimo gti ili vr6 original 15" sa 5 rupa

odnosno da li vr6/GTI i jubi imaju iste diskove i glavcine pa cu uspjet stavit na njega takvu felgu

treba mi za zimske gume

*usput ako znate nekoga da ima takve felge za razumne novce bez guma javite

hvala

Ima ti 'Domi' takve felge za prodat

Ako VR6 ima serijski disk 288 i te '15 felge,onda bi tribale odgovarat :palacg

Golf 2 urica 1 jack 150 kn

dsc00695.th.jpg

Jel paše ova čukica na 1.3 mašinu??

nasao sam farove za venta orginal ali za usa trziste...pa dali su kao i farovi za eu..nisam ih vidio ja pa pitam da ne idem bezveze po njih...

Guest Mario MK1

Paše li keder od duje ( gepek vrata ) na keca. Znači ne po dužini nije teško skratit nego utor onaj

Thx :palacg

nasao sam farove za venta orginal ali za usa trziste...pa dali su kao i farovi za eu..nisam ih vidio ja pa pitam da ne idem bezveze po njih...

Po dimenzijama su iste, ALI imaju drugačiji svijetlosni snop.

Kad ih staviš pred zid različito svijetle,

EU baca svijetlosni snop ravno i na desnom kraju ide prema gore,a

USA baca svijetlosni snop polu kružno prema gore.

paše li na GTI TDI jubi, modelska godina 97. koji ima 288mm disk napred felga od recimo gti ili vr6 original 15" sa 5 rupa

odnosno da li vr6/GTI i jubi imaju iste diskove i glavcine pa cu uspjet stavit na njega takvu felgu

treba mi za zimske gume

*usput ako znate nekoga da ima takve felge za razumne novce bez guma javite

hvala

Pašu, a pašu ti i čelićane od G4.

Pašu, a pašu ti i čelićane od G4.

Jesi 100% siguran u ovo?

to ce onda biti najpovljnija varijanta za zimu

Dal pasu celicne felge 14" od cetvorke 5x100 na diskove 280mm 5x100 od golfa 3 GTI. Mislim, dal ce dirat po kljestima? Rezervni kotac je isto 15" pa mislim da nebi odgovaralo.

Dal pasu celicne felge 14" od cetvorke 5x100 na diskove 280mm 5x100 od golfa 3 GTI. Mislim, dal ce dirat po kljestima? Rezervni kotac je isto 15" pa mislim da nebi odgovaralo.

Jel nisu najmanje felge od cetvorke 15 ?

Ja ih imam trenutno na autu na 288 diskovima

Jel nisu najmanje felge od cetvorke 15 ?

Ja ih imam trenutno na autu na 288 diskovima

Mislim da brat od cure ima 14" na cetvorki 1.6, ali nisam 100% siguran.

Koliko ti je od klijesta do felge, onako odoka?

Edited by Vlajs

Guest Mario MK1
Paše li keder od duje ( gepek vrata ) na keca. Znači ne po dužini nije teško skratit nego utor onaj

Thx :palacg

itko ? :rolleyes:

da li paše staklo od vozačevih vrata(veliko) s jedinice cabria na jedinicu s dvoja vrata?

Po dimenzijama su iste, ALI imaju drugaiji svijetlosni snop. Kad ih staviš pred zid razliito svijetle, EU baca svijetlosni snop ravno i na desnom kraju ide prema gore,a USA baca svijetlosni snop polu kružno prema gore.
thx stari,znaci bolje ih ne uzimati..

Mislim da brat od cure ima 14" na cetvorki 1.6, ali nisam 100% siguran.

Koliko ti je od klijesta do felge, onako odoka?

Neznam koliko su od felge jer je čeličana dosta zatvorena pa se nevidi ali jedino sto mogu reci da je blizu. ET je sličan kao na mojoj jubi 16 cola felgi tako da dođes na isto.

@vele - imam ti 15 cola kotače s nekakvim gumama za prodati ako te zanima. za trojku . 5x100

pa prodaju ih odvojeno jer je jedan lijevi drugi desni. Tko kaze da moras uzeti par ako ti treba samo jedna strana ?

isto je bar po katalogu a i logicno bi bilo kad pogledas da su isti

za golf 3

jel isti hladnjak i taj nosac tj ono na sta se fiksira kog GTI-a i ostalih slabijih modela ?

dali golf3 gti edition ima i treba imati rekaro sjedala...na sjedalima pise gti edition a dole na plocici recaro,da je to bas recaro..thx

recaro je proizvođac.

ta sjedala na kojima pise gti edition su bila crna sa onim crvenim kockicama, plavim i zelenim. isto tako su tapeciruzni bili u toj kombinaciji

Nestanu ti 14", najmanje 15" ide na 280 mm.

recaro je proizvoac. ta sjedala na kojima pise gti edition su bila crna sa onim crvenim kockicama, plavim i zelenim. isto tako su tapeciruzni bili u toj kombinaciji
tocno pise plavo gti edition,da kuzim da je to proizvodac,a ova gti su duboka sjedala sa vecim bocnim spuzvama i dolje gdje je sjediste..jel?

tocno pise plavo gti edition,da kuzim da je to proizvodac,a ova gti su duboka sjedala sa vecim bocnim spuzvama i dolje gdje je sjediste..jel?

Da, to su ona ''jača'' recaro sjedala za MK3

ma prodaju pod dva kataloska broja prag za dvovratnu verziju u odnosu na cetverovratnu!

E pa stvarno mi nije jasno. Znam da je prijatelj isao za svoj kupovati i ad nije bilo problema.

25 25