tomica88 0 Posted December 12, 2009 misliš samo metlice ili cijeli mehanizam? Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 12, 2009 prvenstveno metlice(guma+ona plastika)...a ako pase i cijela sipka jos bolje.. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 12, 2009 metlice ti pašu sa četvorke do '01 ili '02 , neznam dokad je bil takav stariji tip ko na trojci...ja na bori imam taj stariji tip , a 2001. godina je mislim da je sven kupoval šipku koja paše na trojku i noviji tip je , čak je stavil i kat.broj ak se ne varam Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 13, 2009 aha..ok..hvala..budem jos malo pruzujao,jer one s 5 fantasticno brisu jer mi se cinii da su mi takve i na polu 9n3 Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 13, 2009 dali se da složiti kompletan ABS sa golfa 3 ili 4 na corrado ili koja je bolja opcija od toga? Share this post Link to post Share on other sites
tomo77 0 Posted December 14, 2009 Jel zna netko da li paše ručica mjenjača sa Golfa IV na Polo 9n3? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted December 14, 2009 Ne mogu nigdje naci ili sam corav 256 mm kočnice prednje sa G3 TDI na G2? paše samo trebaš rukavce od g60 ili brijem nekog gti-a Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 15, 2009 poluosovine od dvojke 1.3 na getribu dvojke 1.6? izvinite, ja smatram da pase, a 1.3 dvojku nikad zagledo Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted December 17, 2009 poluosovine od dvojke 1.3 na getribu dvojke 1.6? izvinite, ja smatram da pase, a 1.3 dvojku nikad zagledo Pasu... Duzine su iste, samo provjeri dali ti je mali ili veliki zglob (promjer) makar bi trebo biti mali od 90mm. Share this post Link to post Share on other sites
Kaki 0 Posted December 18, 2009 molio bih ako netko zna,dali paše karter od pola 9n3 na ibizu 6L ( znaci od 2002-2008.g ) ? hvala ! Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted December 18, 2009 molio bih ako netko zna,dali paše karter od pola 9n3 na ibizu 6L ( znaci od 2002-2008.g ) ? hvala ! Koji motor? Nije isto ako je 1,9TDI pa za benzinca npr. 1,2? Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 20, 2009 corrado g 60 most na golf 2?? Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted December 21, 2009 evo jedno jednostavno pitanje! jel pase getriba sa golfa trice 1.4 na polo? golf je 92. godina! i koliko to vrijedi?nofaca mislim! Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted December 22, 2009 e a sad jos jedno podpitanje! na koje motore od pola pase? i na koje modele! hvala ti žac za informaciju! ak znas jos i ovo car si! Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted December 22, 2009 pozdrav ekipo,zanima me koji mi sve motori pase na golf 2 1.6 benzinac(mijenjač je 4 brzine) uz minimalne preinake i ako jesu da mi napomenete koje.... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 25, 2009 Dal netko zna dal pase sa venta vr lip na passata b4 Od trice je pre kratak al mislim da bi od venta mogao pasati......ako neko sigurno zna neka kaze ili ako se nekome da neka ga izmjeri...... Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted December 26, 2009 kad smo vec kod venta, jel pase branik od trojke na vento?! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 26, 2009 kad smo vec kod venta, jel pase branik od trojke na vento?! Paše, ali ralica isto mora biti od MK3. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 26, 2009 corrado g 60 most na golf 2?? to ti je isto Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 26, 2009 Dal netko zna dal pase sa venta vr lip na passata b4 Od trice je pre kratak al mislim da bi od venta mogao pasati......ako neko sigurno zna neka kaze ili ako se nekome da neka ga izmjeri...... izmjeri duzinu mislim da treba biti 104cm jer sam ja stavio od trice i produzio do ruba branika Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 26, 2009 kad smo vec kod venta, jel pase branik od trojke na vento?! Paše, ali ralica isto mora biti od MK3. jer ventov branik ima drugciji lip i une rupe ne pasu gdje ulazi lip Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 26, 2009 ne nego je ralica od venta šira Share this post Link to post Share on other sites
Guest BlaCk_DeViL Posted December 26, 2009 da li pase motor 1.8 8v u golfa dwa 1.6 kakwe su preprawke i dal pase sedista kao i zadnja klupa iz 3 u 2... Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted December 26, 2009 jer ventov branik ima drugciji lip i une rupe ne pasu gdje ulazi lip zahvaljujem! sad da se vratimo na getribu od 1.4 motora iz mk3, rekli su mi da pase na polo, al me zanima na koje motore?! jel ide na 1.6 i 1.3, meni izgledan isto, al nisam to nikad rastavljao pa nisam 100% siguran! Share this post Link to post Share on other sites