25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

izmjeri duzinu mislim da treba biti 104cm jer sam ja stavio od trice i produzio do ruba branika

A od trice znaci prati liniju branika i pase po onim utorima sta se zakaci za branik ili si nes i oko toga kemijao?

Kako si to produzio?

dal ko zna ak paše mehanizam podizača (vozačev) sa ručicom od pasata linija prije moje na mog pasata,moj je međulinija...

zapinje opako,vekyman bi mi potražio sutra a nemogu mu doć s autom da vidi jel paše...

@emma trebali bi odgovarati...elektricnih ima 2 vrste...ali ovo 99% odgovaraju...ako nema vekyman javi mi...

srki sa ručicom,nemam električne podizače

znam...napisao sam da bi ti rucni morali odgovarati...a da je elektricni u pitanju onda ima 2 vrste..

malo sam nejasan bio

Kako upasati volan od pola 2 gt (paše na golf 2) na polo 2f (na njega pašu volani od golfa 3)

thx :zivio

ovisi koja godina mk2...

ako je starija tipa treba ti adapter koji vw serijski ima poslije 1988. na svakom autu...ako je novija tipa...onda ga samo nataknes

znam...napisao sam da bi ti rucni morali odgovarati...a da je elektricni u pitanju onda ima 2 vrste..

malo sam nejasan bio

nisam skužila na prvu loptu,sorry,hvala na odgovoru :palacg idem sutra kod vedrana pa cemo probat nešto iskemijat,uglavnom ima od linije prije,znači riješeno je za sad,javim kak je prošlo

Kao amater bez iskustva :D znam da direktno navodno ne ide, naime treba dodati nesto elektronike da se prilagodi signal, detalje ne znam.

Dzekovi niti ne postoje u drugacijoj verziji za ovaj novi tip Mk1 satova. Mali jack je za MFA funkcije: upshift indikator, vanjska temperatura, temperatura ulja.

Na 14-pinskom konektoru ti je pin 5 signal sa bobine - brojacu okretaja.

hvala na odgovoru...al ipak odustajem,ide od trice tdi,sa komplet instalaciom,

e sad,dal je netko kemijo tricin sat u kecevu armaturu,neki nosaci?

isto ide elektrosabirna kutija sa osiguracim od trice,kako ukemijat nostale stvari na nju,zmigavce svjetla,brisace,ventilatore,i ostale gluposti od keca na nju??ili je pametnije ostavit kecevu kutiju(od kojih svaka ima problema sa iglicastim pinovima)??

ovisi koja godina mk2...

ako je starija tipa treba ti adapter koji vw serijski ima poslije 1988. na svakom autu...ako je novija tipa...onda ga samo nataknes

Zahvaljujem, imam jedan volan iz 1990 starijeg tipa, možda na njemu ima taj adapter :bravo

Zahvaljujem, imam jedan volan iz 1990 starijeg tipa, možda na njemu ima taj adapter :bravo

adapter ti bude na puski volana,a trebas radasciger da ga skines,jer se lako osteti cekicem :palacg :palacg

pase sa trice,i tako,ma ima toga po otpadim koliko oces...

dal dogovaraju podiyaci od toleda na golfa mk2??

slični su mi jako

A od trice znaci prati liniju branika i pase po onim utorima sta se zakaci za branik ili si nes i oko toga kemijao?

Kako si to produzio?

lip prati liniju branika kao da je orginal al kopce ne pasu nego sam one koje smetaju odrezao i prvo zasarafio u branik a poslije zavario na branik

ujedno dok je vareno plastik-man mi je produzio lip do ruba branika (do kotaca) i sve sam dao polakirati tak da sada izgleda kao duboki branik u komadu

dal dogovaraju podiyaci od toleda na golfa mk2??

slični su mi jako

itko???

nisam skužila na prvu loptu,sorry,hvala na odgovoru :palacg idem sutra kod vedrana pa cemo probat nešto iskemijat,uglavnom ima od linije prije,znači riješeno je za sad,javim kak je prošlo

malo kasnim...al pašu 100% provjereno....

javi ako trebaš znam di ima....

frenda zanima od čega pašu amortizeri na passat karavan 1992 god.... točnije zanimaju ga gewinde da li pašu od nečeg drugog??

ima netko za prodat nešto?? stanje nebitno...

jesu satovi od td-a i tdi-a identicni kao i od benzinca.konkretno zanima me benz 1.8 75ks.jesu zaruljice na istom mjestu kao kod tdi-a?

pitam jer sam vidio neku sliku benzinca na netu nije imao to pa mi sad nije jasno.

tnx

type r- ako sam te dobro skontao ti bi stavio sat od benzinca na dizela?

ako je tako, sat fizički odgovara, samo sto nemaš na satu lampicu od grijaca i obrtaji ti nece raditi..ostalo sve radi normalno, kod mene na passatu je sat od benzinca i provedena je lampica od grijača kod prekidača za svjetla i radi sve perfektno

Ne.nisam dobro objasnio.nije usko vezano uz topic,ali da ne otvaram novu temu.ma sogor me zamolio da mu zamjenim zaruljice osvjetljenja na satu,na benzincu 97.godina.samo me zanima jel sve isto da ne raskopavam bzvz

Ne.nisam dobro objasnio.nije usko vezano uz topic,ali da ne otvaram novu temu.ma sogor me zamolio da mu zamjenim zaruljice osvjetljenja na satu,na benzincu 97.godina.samo me zanima jel sve isto da ne raskopavam bzvz

ja sam menjao na benzincu, isto je bilo, dve zarulje gore

evo pitanje zakolege oldtimeraše,imam priliku nabaviti krom kvake od audia b1 pa me zanima dal pasu mehanicki na keca,jer izgledaju identično.unaprijed hvala

passat 3bg odnosno b5.5 tdi

Dali su iste poluosovine za 5 i 6 brzinski mjenjač na tdi-u 130?

25 25