25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

A one dvije od kilometraze i sata dolje?

sve je isto :palacg

dali paše od G2 na G3 TDI??

golf 2 ima manje fziicki selene od golfa 3 na zadnjem mostu.

kako se skida naslon za glavu na recaro gti-edition SJEDALIMA(MK3)?? :mellow:

Edited by trojka

Jesi pokuša skidat?

Ako nema onaj osigurač onda je možda shema nagnit naprid ili nazad šipke šta ulaze u sic,ili na trzaj iščupat.....uglavnom neznan sistem ali znan da san svaki put kad san skida te naslone uspješno odradia posao bez da san išta polomia

Jesi pokuša skidat?

Ako nema onaj osigurač onda je možda shema nagnit naprid ili nazad šipke šta ulaze u sic,ili na trzaj iščupat.....uglavnom neznan sistem ali znan da san svaki put kad san skida te naslone uspješno odradia posao bez da san išta polomia

probao sam onako na trzaj..ali nista :ne2 ...jedino ovo sto kazes da ima kao neki slic pa naprijed...probati cu i to jer inace nemam pojma :bag:

i naprijed i nazad probao i na trzaj...nista ne pomaze...savjet :rolleyes:

imas neku sliku tog gornjeg djela?

ajd stavim poslje :palacg

imas neku sliku tog gornjeg djela?

f7f49f7d.jpg

c1961037.jpg

d5f98db1.jpg

A da nije mozda ovako ?? :D

daj malo bolje to uslikaj da bolje vidim:rolleyes:

nasilu izvuci, vjerojatno ti ima udubina na sipci od naslona a unutar sica ti je ona zica i zapinje ti kod nje, sto je i namjenjeno jedno za drugo, na silu i izvuces :palacg

adapter ti bude na puski volana,a trebas radasciger da ga skines,jer se lako osteti cekicem :palacg :palacg

pase sa trice,i tako,ma ima toga po otpadim koliko oces...

evo stigao mi je taj volan ali stvarno ne paše, manja je rupa nego na mome, sada slijedi pitanje na ovo gore... sta je radasciger :rolleyes: malo sam početnik :)

evo stigao mi je taj volan ali stvarno ne paše, manja je rupa nego na mome, sada slijedi pitanje na ovo gore... sta je radasciger :rolleyes: malo sam početnik :)

radipciger ti sluzi za izvlacenje lezaja ili takvih slicnih stvari s osovine.. vjerojatno si to vidio... ima dva kraka(najcesce makr ih imas i s tri) i u sredini ti je saraf koji se odupire na centar osovine a krakove stavis na lezaj ili piksu... znaci kako okreces-zatezes taj saraf izvlaci ti s osovine.... :palacg

Edited by tomy18

super... to nemam :( btw volan je iz 88me, valjda su tada svi vw volani bili takvi...?

imam ti ja taj adaoter.. 40 kn je cijena..

i ne treba ti radafciger..najlakši naćin

dal se moze na farove bez elektricnog stelanja ubaciti motor u onu rupu di inace ide i dal ce to raditi?

radi se o mk3, dvokomrni farovi , hella

Volan iz pola bez airbaga, tj cadya onaj jako sličan kao trokraki u golfu 4, dali pašu u golfa 2 noviji tip, ako ne dali postoji kakvi adapter za kupiti?

volan od mk4 u mk2........... zna li netko.....

napisi koja godina dvojka..nisu sve iste

Volan iz pola bez airbaga, tj cadya onaj jako sličan kao trokraki u golfu 4, dali pašu u golfa 2 noviji tip, ako ne dali postoji kakvi adapter za kupiti?

u noviji tip bi trebala odgovarati, jer svi vw poslije 88. imaju adapter na sipki volana...tako da bi rupe na volanu trebale biti isti..

najsigurnije pitati lazu, on ima na trojci volan od mk4...a na mk3 ide od mk3 bez problem

25 25