SHILTAC 0 Posted February 26, 2010 Pašu li komplet prednja i zadnja sjedala iz Passata 35i međulinija na moj stariji 35i? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 27, 2010 ***SHILTAC*** said: Pašu li komplet prednja i zadnja sjedala iz Passata 35i međulinija na moj stariji 35i? Da orginal prednja ti pasu i od trojke Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 27, 2010 zvonac said: Pase li maska (ona gdje je znak) sa pola 6n na passata međumodel? ne mora bas biti od passata Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted February 27, 2010 Pašu li lajsne na vratima s passata b5.5 na passata b5, znaci pasu li lajse s kromiranim umecima na stariji model? Nadam se da sam dobro objasnio. Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav_ 0 Posted March 1, 2010 (edited) Preformulirat cu pitanje ovako da nebude previse offtopic, a neda mi se otvarat novi topic radi toga, a i neznam di da ga stavim... Jel pase ovo na Golf mk1 diesel Klikniti na slike da bolje vidite A drugo pitanje je kaje to uopce izgleda ko nekakav filter, al ceg? ne vidim nikakav slicni na svom kecu *Bio mi je u gepeku kad sam auto kupil Edited March 1, 2010 by Tomislav_ Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted March 1, 2010 Tomislav_ said: Preformulirat cu pitanje ovako da nebude previse offtopic, a neda mi se otvarat novi topic radi toga, a i neznam di da ga stavim... Jel pase ovo na Golf mk1 diesel Klikniti na slike da bolje vidite A drugo pitanje je kaje to uopce izgleda ko nekakav filter, al ceg? ne vidim nikakav slicni na svom kecu *Bio mi je u gepeku kad sam auto kupil ne paše ti taj filter, za dizla je drugačiji. To kaj ti držiš u ruci je filter za gorivo ali za benzinca, po obliku za nekakav japanski il korejski auto. Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted March 1, 2010 pase li brzinomjer od mk3 u koznu tablu od mk1? jel netko pokusavo sastavit? Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted March 2, 2010 jel pašu maglenke sa jette na golfa v gti? Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted March 2, 2010 Grozni 007 said: Središnje rupe su različite: Passat ---- 57.1 Clio--------60 Je to sigurno tak? kolko onda moram prstene kupiti 2.9mm? Share this post Link to post Share on other sites
Golflll_Hara 0 Posted March 2, 2010 Pase li sat od golf3 vr6 na golf 1.8 92 god. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted March 2, 2010 Grozni 007 said: glavčina nosač čeljusti kočiona čeljust ležaj kotača sa rupama 4x100 lajtung zaštitni lim sajla mora biti za model koji ima odostraga diskove,kupit nove ili se daju napraviti. Možeš i uzeti komplet sa golfa 2 ili 3 , puno je jednostavnije jer je nosač čeljusti na glavčini , ako bi od golfa 4 onda vidi moj topic. Sajle za ručnu od Lupa Gti su čak 85 kn komad ORIGINAL , ja kupio jučer u servisu Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 6, 2010 Golflll_Hara said: Pase li sat od golf3 vr6 na golf 1.8 92 god. Pase i sve ce raditi samo ce ti krivo pokazivati okretaje, pokazivati ce manje tak da na iber turazi ti dodje do nekih 5000 o/min jer mu fale 2 cilindra Imam isti slucaj na svom passatu kad je na vuri 2000 o/min po vag-comu je 3300 Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 6, 2010 perovk_1988 said: jel pašu maglenke sa jette na golfa v gti? Vjerovatno mislis na jettu V To bi trebalo biti isto Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted March 7, 2010 da, na nju mislim i paše, isprobano! Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted March 7, 2010 od cega pse zadnji most sa diskovima na seat toleda Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 7, 2010 RatZ said: od cega pse zadnji most sa diskovima na seat toleda model do '94. od dvojke na noviji od trojke, a na onog od mislim'99. cetvorke Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted March 7, 2010 MENI JE TOLEDO 96' jeli to znaci da od trojke gti ili vr6 bi trebalo pasat? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 7, 2010 RatZ said: MENI JE TOLEDO 96' jeli to znaci da od trojke gti ili vr6 bi trebalo pasat? Od bilo koje trojke ak mjenjas komplet GTi i VR6 imaju diskove s 5 rupa Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 9, 2010 evo ja imamn pitanje.... znaci kupim diskove od G60 i nosace pa dali mi odgovaraju celjusti od vr na to?? ili kako se moze kombinirati,ako se moze kombinirati?? Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted March 10, 2010 (edited) Dali getriba od dvojke s 5 brzina 1.6D, paše na 1.9D motor iz trojke ? Te dali moze ostati hladnjak od duje na tom 1.9D motoru ? Hvala! Edited March 10, 2010 by Tolic Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 10, 2010 Na 1.9TDI AFN paše Ak ti kaj pomaže Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted March 10, 2010 TROJKA said: evo ja imamn pitanje.... znaci kupim diskove od G60 i nosace pa dali mi odgovaraju celjusti od vr na to?? ili kako se moze kombinirati,ako se moze kombinirati?? Što ti podrazumjevaš pod nosače ? Mislim da tebi trebaju samo diskovi od G60 i čeljusti od VR-a (GTI-a), ako imaš 256 mm. Tolic said: Dali getriba od dvojke s 5 brzina 1.6D, paše na 1.9D motor iz trojke ? Te dali moze ostati hladnjak od duje na tom 1.9D motoru ? Hvala! Getriba ti paše, a možeš i kiler ostavit. Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 10, 2010 dalibor said: dali je moguce digifiz sat, staviti na G60 motor da funkionira u potpunosti i sta bi mi trebalo za to sve evo slika sata I mene zanima. Ajde ljudi pa nije moguce da nitko nezna. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted March 10, 2010 Dizel said: Što ti podrazumjevaš pod nosače ? Mislim da tebi trebaju samo diskovi od G60 i čeljusti od VR-a (GTI-a), ako imaš 256 mm. Getriba ti paše, a možeš i kiler ostavit. Fala ti stari! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 10, 2010 Dizel said: Što ti podrazumjevaš pod nosače ? Mislim da tebi trebaju samo diskovi od G60 i čeljusti od VR-a (GTI-a), ako imaš 256 mm. nosaci celjusti?? znaci diskovi od g60 + celjusti od vr-a.....a nosaci celjusti?? Share this post Link to post Share on other sites