joke 0 Posted April 21, 2010 A jake instalcije 3 žice, i da ne paše upaše se za 28 sekundi Share this post Link to post Share on other sites
chappa 0 Posted April 22, 2010 pase li od corrada g60 sa klimom hladnjak na corrada g60 bez klime i koje su preinake da bi to moglo da funkcionise Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted April 22, 2010 Paše li od golfa TDI nosač servo pumpe na passata b4 isto TDI? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 22, 2010 pase li od corrada g60 sa klimom hladnjak na corrada g60 bez klime i koje su preinake da bi to moglo da funkcionise paše Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted April 23, 2010 paše li nosač servo pumpe od golfa 3TDI na servo pumpu golfa 2 u golfu duji dizel? mozda jos bolje pitanje, od ostatka vag koncerna postoji li zamjena za nosac servo pumpe golfa 2 dizela!? Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted April 23, 2010 Jedno brzinsko. Sjedala od Mk3 u Mk2 92god, točnije ova http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....st&p=408130 Koliko je potrebno prepravljati? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 25, 2010 Paše li od golfa TDI nosač servo pumpe na passata b4 isto TDI? paše 100% To Mateo Split imam ti ja neki metalni nosac koji bi mogao biti od serva uglavnom skinut je sa G II javi se na mob 091 5194 288 Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted April 25, 2010 Jel paše ispusna grana od Golf IV 1.8 T na isti 1.6? + jel bi morao mijenjati cijevi auspuha? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 8, 2010 Mene zanima pašu li i koja je razlika jer nitko ništa o tome ne priča..radi se o amortizerima..kada se kupuju opruge, gewinde ili slično onda ima golf2/3/corrado..e sad, zašto te gewinde recimo ne pašu na keca ili na passata b3?? Jer gledao sam prednje amortizere od keca i ne čini mi se neka razlika, nisam bio u prilici probati..a nigdje nisam našao da se prodaje neka oprema za dotičnog passata pa me zanima s čega ovjes ide na njega?Jer nije baš da on ima spone i ramena, ima standardan ovjes a godište je duje.. thx Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted May 8, 2010 (edited) jel paše kilometar sat od trojke,konkretno- ovaj i koliko je teško i komplicirano napraviti da paše,ako ne paše ? Edited May 8, 2010 by ScarFace_vk Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted May 8, 2010 (edited) paše 100% To Mateo Split imam ti ja neki metalni nosac koji bi mogao biti od serva uglavnom skinut je sa G II javi se na mob 091 5194 288 poslao je kolega joke nosac od 1.9TD sa trice, proba sam ugurati pumpu i pase na nosac, sada mi je samo pitanje pase li nosac na motor? ja bi to najradije odmah provjerio ali nemam di ugraditi servo a majstor trazi cifru od 1000kn za ugraditi! svejedno hvala! Edited May 8, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted May 9, 2010 Mozda vec bilo, al zanima me jel pasu predni i zadnji sjedista od Golf IV na Golf III, znaci zanima me jel pasu bez nikakvi promene?? Share this post Link to post Share on other sites
mmm 0 Posted May 9, 2010 Mozda vec bilo, al zanima me jel pasu predni i zadnji sjedista od Golf IV na Golf III, znaci zanima me jel pasu bez nikakvi promene?? Bez ikakvih promjena ne pašu. Treba nekih sat vremena po sicu za upasat. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 9, 2010 Bez ikakvih promjena ne pašu. Treba nekih sat vremena po sicu za upasat. Sat vremena za zadnje siceve ?? Ti si bome brz onda.. Share this post Link to post Share on other sites
tomo_mk1 0 Posted May 10, 2010 jel pase sa passata b3 siber na corrada,mislim na vodilice. Share this post Link to post Share on other sites
mmm 0 Posted May 10, 2010 Ti si bome brz onda.. Za prednje sat vremena, a za zadnje možda i manje. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted May 10, 2010 (edited) Ti si bome brz onda.. Za prednje sat vremena, a za zadnje možda i manje. Za zadnju klupu ti treba min. 2 sata posla, ako želiš napravit kako spada Edited May 10, 2010 by Tolic Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted May 10, 2010 Cool, najverojatnije neki drugi cu da radi to...kako i da je, hvala na info Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted May 11, 2010 (edited) koju getribu staviti na mk2 1.6D da ide normalno?? ja imam vjerojatno 4T 5 brz i auto nejde nikam. hmmm filipe ja imam tasonju,1989.g,1.6 dizel..imao je tvornicki 4 brzine,i prije 2 mjeseca sam mu stavio sa 5 brzina mjenjac, i mogu reci da je auto puno tisi,i krajnja brzina mu je povecana za cca 15-ak km/h..i sto je meni njabolje nema onog deranja auta,brzine su fino ustimane i ljepo se salta..jednostavno ovo je pravi omjer brzina..e sad sta je do tebe neznam,ili stvarno da je taj mjenjac u banani ,ili pak da nesta sa motorom nevalja..hmmm cudan problem.. Edited May 11, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
acovw 0 Posted May 11, 2010 koja ti je oznaka getribe? stavi si 4s getribu toe od dizela kraća,4t je od td-a ona tie najduža kaj se stavljala na te motore... pogledaj u searchu pik je stavljaao oznake getriba i omjere pojedinih. ( a i kai ssi sam ne pogledaš koja tie oznaka digni auto na dizalicu i piše ti ispod na getribi) Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted May 15, 2010 stavi si 4s getribu toe od dizela kraća,4t je od td-a ona tie najduža kaj se stavljala na te motore... pogledaj u searchu pik je stavljaao oznake getriba i omjere pojedinih. ( a i kai ssi sam ne pogledaš koja tie oznaka digni auto na dizalicu i piše ti ispod na getribi) Tako je 4s je za disela obicnoga... Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted May 18, 2010 paše li pumpa goriva vanjska od duje 1.8 8v k-jet na 1.8 16v k -jet Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted May 18, 2010 pitanje dali pase sat od jette benzin sa obrtomjerom na jettu disel bez obrtomjera.?? Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted May 20, 2010 jel zna itko dali pase????? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted May 20, 2010 pitanje dali pase sat od jette benzin sa obrtomjerom na jettu disel bez obrtomjera.?? pase al: - obrtaji ti nece radit (i ak oce lagat ce ti 2000 rpm) -lagat ce ti brzinomjer (morat ces mjenjat pinjon (bar u mom slucaju)) -neces imat lampicu grijaca ... ... vise ti se isplati nabavit od dizela sat sa obrtajima Share this post Link to post Share on other sites