mehaniker 0 Posted October 13, 2010 da si ustedim malo vremena, jel pasu amortizeri sa dvojke 1.8 gti 115ks, stariji tip na dizel dvojku 1.6 td noviji tip? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted October 13, 2010 Pase li od trojke motor 1.6 75ks al goli motor u moju duju 1.6 71ks,znaci samo zaminit goli motor da ostane moj karburator usisna ispusna i ostali agregati? A da se nerade nikakve dodatne preinake? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 13, 2010 da si ustedim malo vremena, jel pasu amortizeri sa dvojke 1.8 gti 115ks, stariji tip na dizel dvojku 1.6 td noviji tip? 100% na sraf Leo55 100% na sraf pa to su isti motori Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted October 13, 2010 zadnji lonac sa 1.9TDI 90ks na 1.6TD? Može i koji link ako je netko naletio na nekakav zadnji lonac kojem idu cijev(i) prema dolje da si ne dimim po gepeku Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted October 13, 2010 Pase li od trojke motor 1.6 75ks al goli motor u moju duju 1.6 71ks,znaci samo zaminit goli motor da ostane moj karburator usisna ispusna i ostali agregati? A da se nerade nikakve dodatne preinake? ako je u trojci stari tip motora noviji ne igra, znaci ako imaju iste poklopce ventila noviji ima onak okruglasti alu poklopac Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted October 14, 2010 Luxy nisam nikad gleda pod haubu u trice s tim motorom,mislim ga nac pa ubacit jer je moj prisa preko 350000km mislim da bi mi to bilo bolje nego radit svoj motor. Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 14, 2010 Luxy nisam nikad gleda pod haubu u trice s tim motorom,mislim ga nac pa ubacit jer je moj prisa preko 350000km mislim da bi mi to bilo bolje nego radit svoj motor. al tio ti je rizik mozda naletis na jos gori motor ako si zadovoljan svojim motorom ganjaj ga do kraja i bok ili napravi generalku i bez brige bus jos min 150000 Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 14, 2010 (edited) ovak,zanima me koja je razlika na mašinama 1.9 diesel i 1.9td šta se tiče bloka,glave,bosch pumpe???ubiti svega osim turba???inače,radi se o golf mk3... Edited October 14, 2010 by dino_mk1_gti Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 14, 2010 ovak,zanima me koja je razlika na mašinama 1.9 diesel i 1.9td šta se tiče bloka,glave,bosch pumpe???ubiti svega osim turba???inače,radi se o golf mk3... u svemu previse za nabrajat pitaj starog mozda ti opali jednu pa kaj vas buduce automehanicare nist u skoli ne uce salim se Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 14, 2010 u svemu previse za nabrajat pitaj starog mozda ti opali jednu pa kaj vas buduce automehanicare nist u skoli ne uce salim se pa mislim si bubnut turbo gore a vidim da u konjaži je jedva 11ks razlika... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 15, 2010 pa mislim si bubnut turbo gore a vidim da u konjaži je jedva 11ks razlika... ima ti vec dosta topka o tome upisi u serch i naci ces odgovore na sva svoja pitanja Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 15, 2010 ima ti vec dosta topka o tome upisi u serch i naci ces odgovore na sva svoja pitanja e još da morem najti to bi bilo super... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 15, 2010 e još da morem najti to bi bilo super... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=39215 Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted October 22, 2010 Paše li od Passata međulinije TDI 95. godina na Passata TD 93 godina? Ako paše kako složit obrtomjer? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 22, 2010 fizicki odgovara...ja sam imao od benzinca...e sada za obrtomjer i ostalo nmg reci Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted October 22, 2010 fizicki odgovara...ja sam imao od benzinca...e sada za obrtomjer i ostalo nmg reci i konektor i sajla? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 22, 2010 da...sat je bio kod mene na 1.6 td ic...samo sto je bio od benzinca pa je bila skinuta klema sa alternatora da ne cita obrtaje jer nije radilo kako treba .... Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 22, 2010 Dali paše zadnji duboki branik od Pola 6n isto na Polo 6n ali sa onim dvodjelnim branikom' Čini mi su ovi jednodjelni duboki išli na Polo plus. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 23, 2010 Malo glupo pitanje ali eto Pase li pepeljara iz ovoga passata na armaturu corrada? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 24, 2010 Ne paše pepeljara Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 24, 2010 Ne paše pepeljara fak...izgleda isto....vjerovatno onda skoro nista ne pase s passata na corrada?.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 24, 2010 Te 2 pepeljare nemogu bit različitije nego jesu,e,dva svijeta......ni blizu sličnosti Pepeljara.....najtraženije nakon G ladera,kvake i ralice od corrada Koliko si spreman izdvojit za jednu ako je uspijen pronač? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted October 24, 2010 Paše li od Passata međulinije TDI 95. godina na Passata TD 93 godina? Ako paše kako složit obrtomjer? jel pitas za motor ili za sat? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 24, 2010 Te 2 pepeljare nemogu bit različitije nego jesu,e,dva svijeta......ni blizu sličnosti Pepeljara.....najtraženije nakon G ladera,kvake i ralice od corrada Koliko si spreman izdvojit za jednu ako je uspijen pronač? treba mi srednja konzola.tj ona plastika oko mjenjaca...i pepeljara...nemam pojma koliko pitas? Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted October 24, 2010 jel pitas za motor ili za sat? sat Share this post Link to post Share on other sites