MOTA BOY 3 Posted February 23, 2011 Hmmm... Dali onda paše od diesela alnaser na G60 getribu? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted February 25, 2011 Hmmm... Dali onda paše od diesela alnaser na G60 getribu?ahaaaaaa..... Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted February 25, 2011 da li pase krovni tapicirung sa pola 9n3 5 vrata na 3 vrata?..pitam zbog onog osvjetljenja za straznju klupu.. imam u glavi neku kombinaciju za slozit.. BUMPić Share this post Link to post Share on other sites
acovw 0 Posted February 25, 2011 (edited) da li paše uvodnica za žice iz štoka u vrata od golfa 3 na golfa 2 ili od nekog drugog auta...i ako neko možda zna di da ih nabavim,jel u ovlaštenom se nemogu naručiti...a u autodijelovima nemaju... misliš one harmonike, trebao bi ja imat 2 još moram provjerit Edited February 25, 2011 by acovw Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 25, 2011 Hmmm... Dali onda paše od diesela alnaser na G60 getribu? fizički paše, može se prišarafiti Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted February 26, 2011 Hmmm... Dali onda paše od diesela alnaser na G60 getribu? Ne može! Zvao sam ja ovlašteni servis i rekli su da su svi dijelovi za G60 drukčiji!! Nemoj to stavljat, nećeš imati rikverc.. Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted February 26, 2011 kakve veze ima anlaser sa rikvercom,ajmo logički razmislit... Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted February 26, 2011 misliš one harmonike, trebao bi ja imat 2 još moram provjerit nabavio sam ih od kolege NV-Nele...tak da je to riješeno...hvala na trudu Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted February 26, 2011 kakve veze ima anlaser sa rikvercom,ajmo logički razmislit... Ma pusti me u ku...!! Ja sam zabrijao da Mota zajebava, da ustvari pita za alternator dali pase :doh i onda sam i ja bacio bombu... Moje isprike na uletu! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 26, 2011 Ma pusti me u ku...!! Ja sam zabrijao da Mota zajebava, da ustvari pita za alternator dali pase :doh i onda sam i ja bacio bombu... Moje isprike na uletu! sve 5 al ni alternator nema veze s rikvercom Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted February 26, 2011 (edited) sve 5 al ni alternator nema veze s rikvercom Eh... Dobar dio automehanike mi je jasan tako da sve ja to kužim. Ali mene nitko nije skužio: Ja sam mislio da se Mota zajeb... Pa sam i ja nabacio još jednu glupost.. Bas mi je glupo sad ispalo to postanje i objasnjavanje jer mi u Istri ne koristimo riječ anlaser i ja sam automatski pročitao alternator. Mota! Edited February 26, 2011 by g4gold Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 28, 2011 e da nikako da ovo pitam uvjek zaboravim ...dali se moze sad od KMH dici kilometre.... ...ne spustiti vec dici....rijec je da sad na satu imam 240tkm a vratio sam ga davno za 90tkm....pa poanta je u tome dali ce mi na satu pisati 300+tkm ili kaj Nemože pisat priko 299999 km. Posli toga vraća se na 0 da znam da ide na 0 nakon 2999itd ali da se spoji na komp pa da se onda kemija dali bi moglo pisati 34itd Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 28, 2011 da znam da ide na 0 nakon 2999itd ali da se spoji na komp pa da se onda kemija dali bi moglo pisati 34itd kako se može skinuti tako se može i podići, isti posao ako sam te dobro sužio Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 1, 2011 Siber od rocca 85god moze na kipu,na golfa 2...? znam da pase od passata i audija to godiste,a od rocca...?jel tko probao? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 1, 2011 Siber od rocca 85god moze na kipu,na golfa 2...? znam da pase od passata i audija to godiste,a od rocca...?jel tko probao? za passate i audije znam a za rocca je najbolje provjeriti širinu ako je ista onda paše ziher Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 1, 2011 kako se može skinuti tako se može i podići, isti posao ako sam te dobro sužio da...zncai ide na 3... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 1, 2011 ovisi koji sat ima,neki se na 300 000 vrate na nulu a neki vrte normalno dalje. a vjerojatno se moze sastimat preko 3 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 1, 2011 da...zncai ide na 3... Evo ti http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....8&hl=trojci Ne pitaj kako san naša....search mi je u krvi Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted March 1, 2011 (edited) Golf mk3. Zanimame ako pašu ove blatarice, zastavice kod kotača, sa golfa koji ima rubnjake na golfa bez rubnjaka? ili moram uzeti posebne? Te zadnje lampe, trenutno imam obične cl, ako uzmem OEM zatamnjene, recimo sa tdi-a, gti-a, vr6... to sve peše, ista je dimenzija? Edited March 2, 2011 by robe Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 2, 2011 Golf mk3. Zanimame ako pašu ove blatarice, zastavice kod kotača, sa golfa koji ima rubnjake na golfa bez rubnjaka? ili moram uzeti posebne? Te zadnje lampe, trenutno imam obične cl, ako uzmem OEM zatamnjene, recimo sa tdi-a, gti-a, vr6... to sve peše, ista je dimenzija? Za blatarice neznam mislim da paše a lampe pašu 100% Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 2, 2011 za passate i audije znam a za rocca je najbolje provjeriti širinu ako je ista onda paše ziher Budem... Share this post Link to post Share on other sites
dado2772 0 Posted March 3, 2011 Golf II kardan volana za servo letvu. Da li paše kardan volana od nekog drugog modela na original Mk2 servo letvu ? Share this post Link to post Share on other sites
tomo td 0 Posted March 3, 2011 zanima me dali pasu crijeva od serva sa pasata 35i na servo od golfa 2 Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted March 3, 2011 zanima me dali pasu crijeva od serva sa pasata 35i na servo od golfa 2pasu..... Share this post Link to post Share on other sites