25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

zna li neko jel pase zadnja klupa od golfa 4 4vrata na golfa 4 2 vrata?i kakve su opcije da se sicevi iz golf 4 sa 4 vrata sa el.sicevima i memorijom prebace u golfa 4 sa 2 vrata koji nema el siceve i memoriju

rjeseno sa nitro razredjivacem , i kompresorom! hvala svima na savjetima!!

zna li neko jel pase zadnja klupa od golfa 4 4vrata na golfa 4 2 vrata?i kakve su opcije da se sicevi iz golf 4 sa 4 vrata sa el.sicevima i memorijom prebace u golfa 4 sa 2 vrata koji nema el siceve i memoriju

zna li iko ista?o ovome unaprijed sam zahvalan

Dali mogu stavit distance od 5mm na orginalne vijke ?

Vijak je okreno krug 5 puta i zategnuo kotač..

I dali mi šta distanca od 5mm može naštetit gumi ? (da se neravnomjerno troši guma ?

Kao da imam osjećaj da je sad felga malo odignuta na unutarnjoj strani, pa bi mi to moglo gumu trosit neravnomjerno ?

I dali mi šta distanca od 5mm može naštetit gumi ? (da se neravnomjerno troši guma ?

Kao da imam osjećaj da je sad felga malo odignuta na unutarnjoj strani, pa bi mi to moglo gumu trosit neravnomjerno ?

stavi ti duze vijke.....proporcionalno debljini distance......da ti ne pocupa navoje.....

Pozdrav drustvo..

Evo isao danas u zubak da naručim klizni element vodilice sica ( one plastike bijele što drže sic da se ne klima na vodilicama)

I pošto sam čuo da su od golfa 3 i od golfa 2 iste, uzeo sam od trojke..

i sad, postoje one vanjske i unutarnje, (desna je cini mi se unutarnja, a lijeva vanjska) i znaci po sicu idu dvije plastike (jedna vanjska, jedna unutarnja), a prilikom naručivanja je tip meni reko da mu tamo piše da su 4 vanjske a 2 unutarnje.. al mi nije bilo jasno, pa sam uzeo dva komada unutarnjih (lijevi i desni sic) i dva komada vanjskih (lijevi i desni sic)

Jesu onda 4 vanjske ili 2 ove dvije one ???

Pozdrav drustvo..

Evo isao danas u zubak da naručim klizni element vodilice sica ( one plastike bijele što drže sic da se ne klima na vodilicama)

I pošto sam čuo da su od golfa 3 i od golfa 2 iste, uzeo sam od trojke..

i sad, postoje one vanjske i unutarnje, (desna je cini mi se unutarnja, a lijeva vanjska) i znaci po sicu idu dvije plastike (jedna vanjska, jedna unutarnja), a prilikom naručivanja je tip meni reko da mu tamo piše da su 4 vanjske a 2 unutarnje.. al mi nije bilo jasno, pa sam uzeo dva komada unutarnjih (lijevi i desni sic) i dva komada vanjskih (lijevi i desni sic)

Jesu onda 4 vanjske ili 2 ove dvije one ???

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=47920&hl=

Guest dyskolia

opruge i amortizeri sa Golf 3 GT na Golf 3 CL tj obicni?

opruge i amortizeri sa Golf 3 GT na Golf 3 CL tj obicni?

pasu.

Pitao sam već u jednoj temi al mi niko ne odgovara, nadam se da se moderatori neće ljutit. Ovak, pašu li čeljusti zadnjih kočnica sa golfa 3 na passata b4?

Edited by Passat

Pitao sam već u jednoj temi al mi niko ne odgovara, nadam se da se moderatori neće ljutit. Ovak, pašu li čeljusti zadnjih kočnica sa golfa 3 na passata b4?
pasu.....

stavi ti duze vijke.....proporcionalno debljini distance......da ti ne pocupa navoje.....

Desilo se ono najgore na što sam bio upozoren..

Dakle počupali su mi vijci navoj iz tromble , imam sreće što nisam daleko stigo s tim.. inače bi bilo svega..

Nove tromble su gore sad :palacg

Moram se zahvalit kolegi Ivanu, legenda :zivio

Edited by Tolic

kolegi nasao sam top amotizer sa golf 3 al neznam

Dal pasu opruge i amortizeri sa Golf 3 (bilshtein b8 COILOVER) na Golf 1 ?

25 25