Lisama 0 Posted March 25, 2011 zna li neko jel pase zadnja klupa od golfa 4 4vrata na golfa 4 2 vrata?i kakve su opcije da se sicevi iz golf 4 sa 4 vrata sa el.sicevima i memorijom prebace u golfa 4 sa 2 vrata koji nema el siceve i memoriju Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted March 25, 2011 rjeseno sa nitro razredjivacem , i kompresorom! hvala svima na savjetima!! Share this post Link to post Share on other sites
Lisama 0 Posted March 26, 2011 zna li neko jel pase zadnja klupa od golfa 4 4vrata na golfa 4 2 vrata?i kakve su opcije da se sicevi iz golf 4 sa 4 vrata sa el.sicevima i memorijom prebace u golfa 4 sa 2 vrata koji nema el siceve i memoriju zna li iko ista?o ovome unaprijed sam zahvalan Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 26, 2011 Zadnja klupa je ista 2 ili 4 vrata Isti su i prednji osim preklapanja A o preklapanju siceva,tj mogučoj konverziji nepreklopnih u preklopne imaš ovdje http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....&hl=sjedala Za struju i memoriju ti treba instalacija i sve šta je povezano uz to Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted March 29, 2011 Dali mogu stavit distance od 5mm na orginalne vijke ? Vijak je okreno krug 5 puta i zategnuo kotač.. I dali mi šta distanca od 5mm može naštetit gumi ? (da se neravnomjerno troši guma ? Kao da imam osjećaj da je sad felga malo odignuta na unutarnjoj strani, pa bi mi to moglo gumu trosit neravnomjerno ? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted March 29, 2011 Dali mogu stavit distance od 5mm na orginalne vijke ? Vijak je okreno krug 5 puta i zategnuo kotač.. I dali mi šta distanca od 5mm može naštetit gumi ? (da se neravnomjerno troši guma ? Kao da imam osjećaj da je sad felga malo odignuta na unutarnjoj strani, pa bi mi to moglo gumu trosit neravnomjerno ? stavi ti duze vijke.....proporcionalno debljini distance......da ti ne pocupa navoje..... Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted March 30, 2011 Koji sve satovi od dvojke sa dva djeka pašu na kr-ov motor i struju? Pašu li npr. ovi? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....st&id=17366 Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 1, 2011 Pozdrav drustvo.. Evo isao danas u zubak da naručim klizni element vodilice sica ( one plastike bijele što drže sic da se ne klima na vodilicama) I pošto sam čuo da su od golfa 3 i od golfa 2 iste, uzeo sam od trojke.. i sad, postoje one vanjske i unutarnje, (desna je cini mi se unutarnja, a lijeva vanjska) i znaci po sicu idu dvije plastike (jedna vanjska, jedna unutarnja), a prilikom naručivanja je tip meni reko da mu tamo piše da su 4 vanjske a 2 unutarnje.. al mi nije bilo jasno, pa sam uzeo dva komada unutarnjih (lijevi i desni sic) i dva komada vanjskih (lijevi i desni sic) Jesu onda 4 vanjske ili 2 ove dvije one ??? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 1, 2011 Pozdrav drustvo.. Evo isao danas u zubak da naručim klizni element vodilice sica ( one plastike bijele što drže sic da se ne klima na vodilicama) I pošto sam čuo da su od golfa 3 i od golfa 2 iste, uzeo sam od trojke.. i sad, postoje one vanjske i unutarnje, (desna je cini mi se unutarnja, a lijeva vanjska) i znaci po sicu idu dvije plastike (jedna vanjska, jedna unutarnja), a prilikom naručivanja je tip meni reko da mu tamo piše da su 4 vanjske a 2 unutarnje.. al mi nije bilo jasno, pa sam uzeo dva komada unutarnjih (lijevi i desni sic) i dva komada vanjskih (lijevi i desni sic) Jesu onda 4 vanjske ili 2 ove dvije one ??? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=47920&hl= Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 1, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=47920&hl= Hvala ti.. dakle sjebo sam se.. Al nema veze, bude se naručilo i ostalih 4 Share this post Link to post Share on other sites
Guest dyskolia Posted April 2, 2011 opruge i amortizeri sa Golf 3 GT na Golf 3 CL tj obicni? Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted April 2, 2011 opruge i amortizeri sa Golf 3 GT na Golf 3 CL tj obicni? pasu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest dyskolia Posted April 2, 2011 pasu. super, hvala Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted April 3, 2011 (edited) Pitao sam već u jednoj temi al mi niko ne odgovara, nadam se da se moderatori neće ljutit. Ovak, pašu li čeljusti zadnjih kočnica sa golfa 3 na passata b4? Edited April 7, 2011 by Passat Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted April 4, 2011 Dal pašu paneli s golf 2 (3 vrata) na golf 2 (5 vrata) o ovome je riječ >>>>>> http://i386.photobucket.com/albums/oo309/m...z_02/IMG143.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 4, 2011 Dal pašu paneli s golf 2 (3 vrata) na golf 2 (5 vrata) o ovome je riječ >>>>>> http://i386.photobucket.com/albums/oo309/m...z_02/IMG143.jpg Isto u potpunosti Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted April 4, 2011 Pitao sam već u jednoj temi al mi niko ne odgovara, nadam se da se moderatori neće ljutit. Ovak, pašu li čeljusti zadnjih kočnica sa golfa 3 na passata b4?pasu..... Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 4, 2011 Isto u potpunosti kak? a vrata (5v) su duža Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 4, 2011 Al je rupa ista ah... maj mistejk... ja mislio komplet tapicirung Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 4, 2011 Radi se o panelima ne o oplatama Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 6, 2011 (edited) Dali mogu stavit distance od 5mm na orginalne vijke ? Vijak je okreno krug 5 puta i zategnuo kotač.. I dali mi šta distanca od 5mm može naštetit gumi ? (da se neravnomjerno troši guma ? Kao da imam osjećaj da je sad felga malo odignuta na unutarnjoj strani, pa bi mi to moglo gumu trosit neravnomjerno ? stavi ti duze vijke.....proporcionalno debljini distance......da ti ne pocupa navoje..... Desilo se ono najgore na što sam bio upozoren.. Dakle počupali su mi vijci navoj iz tromble , imam sreće što nisam daleko stigo s tim.. inače bi bilo svega.. Nove tromble su gore sad Moram se zahvalit kolegi Ivanu, legenda Edited April 6, 2011 by Tolic Share this post Link to post Share on other sites
Dario MK1 GTI 0 Posted April 7, 2011 kolegi nasao sam top amotizer sa golf 3 al neznam Dal pasu opruge i amortizeri sa Golf 3 (bilshtein b8 COILOVER) na Golf 1 ? Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted April 8, 2011 Nepašu , može se ubaciti ali ima posla Share this post Link to post Share on other sites