Guest dyskolia Posted April 8, 2011 (edited) Jel ide pumpa od AFN-a ili AGR-a umjesto pumpe za 1Z motor? uzeo bi repariranu u Puriću, sada imaju samo te modele edit; radi se o Bosch pumpi Edited April 8, 2011 by dyskolia Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted April 8, 2011 Jel ide pumpa od AFN-a ili AGR-a umjesto pumpe za 1Z motor? uzeo bi repariranu u Puriću, sada imaju samo te modele edit; radi se o Bosch pumpi fizicki mozda ide,ali po svemu drugom nebu hodalo..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest dyskolia Posted April 8, 2011 fizicki mozda ide,ali po svemu drugom nebu hodalo..... jel to 100%, budem ja jos njih pitao ali cisto da imam neki uvid u situaciju? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted April 8, 2011 (edited) jel to 100%, budem ja jos njih pitao ali cisto da imam neki uvid u situaciju?pitaj,ali nece ti hodat......afn i 1z su tako isti a tako razliciti......a s cetvorkinog motora ti pase donji dio,gornji ne.....osim ak imas novije godiste instalaciju pa da i afn-ov komp stavis...a sad kak bi to opet radilo s 1z turbinom i bez nekog remapa neznam.....ja s tim nebi kemijao...... Edited April 8, 2011 by ivanmk1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest dyskolia Posted April 8, 2011 pitaj,ali nece ti hodat......afn i 1z su tako isti a tako razliciti......a s cetvorkinog motora ti pase donji dio,gornji ne.....osim ak imas novije godiste instalaciju pa da i afn-ov komp stavis...a sad kak bi to opet radilo s 1z turbinom i bez nekog remapa neznam.....ja s tim nebi kemijao...... ok, hvala, ako je to tako kako kazes onda cu svoju reparirati. mislio sam da ce ovako za dan dva biti gotovo nakon dogovora termina pa samo ugrade pumpu i nestelaju ali cini sa da cu ipak svoju srediti. moja je ona edc elektronska, novija, nije mehanicka Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted April 8, 2011 ok, hvala, ako je to tako kako kazes onda cu svoju reparirati. mislio sam da ce ovako za dan dva biti gotovo nakon dogovora termina pa samo ugrade pumpu i nestelaju ali cini sa da cu ipak svoju srediti. moja je ona edc elektronska, novija, nije mehanickapametnije ti je tak..i najeftinije.... Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted April 8, 2011 Od cega pasu ovalni bocni zmigavci na golfa 3? Polo, polo clasic, lupo? golf 4 mozda? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 8, 2011 Od cega pasu ovalni bocni zmigavci na golfa 3? Polo, polo clasic, lupo? golf 4 mozda? golf 4 pasu mislim da i od passata b5 pasu, za ove ostale neznam Share this post Link to post Share on other sites
Dario MK1 GTI 0 Posted April 8, 2011 Nepašu , može se ubaciti ali ima posla hvala puno Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted April 11, 2011 da ne listam temu, probao sam search al nisam dobio odgovor. dal pasu sicevu iz golfa 4 u passata 3b i obratno, u biti zanimaju me nosaci za siceve iz golfa 4, a sad mi Slax kaze da zna za jednog passata 3b rashodovanog, pa bi s njega uzeo ako su isti o ovome se radi http://slike.hr/slike/d/dsc04588_36ad2.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Dino_46 0 Posted April 14, 2011 jer pase original sredisnji naslon za ruku od golfa 2 koji se sarafi na sic, na golfa 3? Share this post Link to post Share on other sites
Lisama 0 Posted April 14, 2011 ljudi jel ima mozda neki program ili nesto da se moze vidjeti sta sa kog auta pase i na koje? kao npr bmw ukucajte u google bmw fans i ima stranica vidis sta sve pase Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted April 15, 2011 ljudi jel ima mozda neki program ili nesto da se moze vidjeti sta sa kog auta pase i na koje? kao npr bmw ukucajte u google bmw fans i ima stranica vidis sta sve pase npr. u ETKA-i napišeš kataloški broj u opciji TVN staviš svi modeli i pokaže ti na koje sve modele je išao taj dio Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted April 15, 2011 Paše li ispušna(s turbinom komplet naravno) od 2.0 tdi, gt1646v je turbina na glavu od 1z motora?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted April 18, 2011 Evo ovako bilo je rasprave oko volana iz golfa 6 i 5 jeli pasu u golf 3,posto mi je kolega kupio volan od golfa 6 a jos ga nije montirao a nakon ovoga nikad ni nece evo da podjelim s vama kojima pada ista pomisao o ovoj kemiji,dakle skinuo stari volan đdolazi moment istine kad ono...pase Ima sad tu problema naravno ja bi uzeo volan bez tipki jer bi bilo bezobrazno da s time stavljam volan ali ima dio koji ne znam kako rijesiti a to je ovo i truba naravno jer ovaj dolazi sa airbagom pa sad jedino spojiti trubu samo... malo za gust nadam se da je nekima pomoglo. Neko je danas osta bez volana a da nije ni svjestan,pozdravw doticnom Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted April 18, 2011 Evo ovako bilo je rasprave oko volana iz golfa 6 i 5 jeli pasu u golf 3 to ti misliš,malo si se sheba montaža vrlo brzo ( čeka se modul) a ti sebi kupi drugi Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted April 19, 2011 Nadam se da ovo pitanje spada tu: Dali sve dvojke benzinci imaju iste bobine? Ja imam 2 komada za prodaju, obje su od KR-a, na koje onda sve aute il mašine pašu te bobine da ih navedem u oglasu? HVWALA! Share this post Link to post Share on other sites
Dario MK1 GTI 0 Posted April 22, 2011 nasao sam top amotizer sa golf 2 al neznam Dal pasu opruge i amortizeri sa Golf 2 (KW COILOVER) na Golf 1 ? ? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted April 22, 2011 pašu li vodilice od šibera sa G2 na G3/vento?? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted April 22, 2011 pašu li vodilice od šibera sa G2 na G3/vento?? ne Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted April 22, 2011 nasao sam top amotizer sa golf 2 al neznam Dal pasu opruge i amortizeri sa Golf 2 (KW COILOVER) na Golf 1 ? ? ne pašu ni gore ni dole... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted April 23, 2011 Nadam se da ovo pitanje spada tu: Dali sve dvojke benzinci imaju iste bobine? Ja imam 2 komada za prodaju, obje su od KR-a, na koje onda sve aute il mašine pašu te bobine da ih navedem u oglasu? HVWALA! Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted April 23, 2011 mislin da ti 1.3i,1.6 i 1.8 8v i 16v svi imaju iste Share this post Link to post Share on other sites
GolfMK1gl 0 Posted April 25, 2011 zanima me dali getriba sa golfa 1 GTD, 5 brzina paše na golfa mk1 JGLD? i dali to treba pisati u knjižicu vozila i te spike? Share this post Link to post Share on other sites
GolfMK1gl 0 Posted April 25, 2011 još bi nadodao: pošto moj kec već malo dimi, recimo da sam zaključio da bi bilo vrijeme promjeniti karike, e sad dali ja uopće trebam mnjenati karike i što sve povlači mjenjanje karika?u smislu, što još sve moram "popraviti"? navodno, kada se stave nove karike, treba proći neko vrijeme da se "razrade" i nebi se smio auto pičiti nego bi trebalo (ne znam kolko km) ležerno voziti razmišljao sam skinuti dvije muhe jednim udarcem (a i getriba sa 5 brzina bi fakat dobro došla ) pa pošto bi mjenjao getribu, sredio bi dim iz auspuha i dobio bi na ležernijoj vožnji da ne moram paziti da ga u 4. pičim 130 ili slično... dali to ima smisla? i otrpilike cijene? Share this post Link to post Share on other sites