Medo-12v-VD 0 Posted April 25, 2011 1. ne radi se ni o kakvom tuningu 2. getriba paše(treba ti i bočni nosač getribe od GTDa ) 3.onaj ko bude radio znat će šta treba sve napravit ako si spreman platit 4.ima smisla ako je karoserija zdrava,u suprotnom i nema nekog Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 25, 2011 (edited) kolko primjetim ovo ti sam ne radis tj placas nekog da ti to radi,pa ce i onaj koga placas znat sta treba radit... ako ti dimi nemora znacit da su karike,mogu bit gumice vodilice ventila.ako mjenjas karike moras mjenjati i letece lezaje... moja preporuka ako radis dizela trebalo bi busiti cilindre naj vjerovatnije. nove klipove karike itd... da ne nabrajam bespotrebno daklen sve novo i dobre djelove jer je to vise staro ispaceno (u vecini slucajeva)... getriba moze stat zasto ne treba ti i nosac drugi nezaboravi da ce te motor izac kolko cjeli kec s reg vrjedi,ako ces radit kako treba Edited April 25, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted April 26, 2011 treba mu nosac getribe od 5 brzina....i stangice,mehanizam stangica a i stanga od kabine sta ide...sve od 5-brzinca.....samo gtd-ov mjenjac ce mu bit ok u prve 4,ali u 5-oj ce klipsat.... Share this post Link to post Share on other sites
Lisama 0 Posted April 27, 2011 zna li neko gdje ima skinuti etku? Share this post Link to post Share on other sites
edolee 0 Posted April 28, 2011 (edited) zanima me jedna stvar a evo stavit cu i slike. kad sam skido kociona klijesta ostetio sam onu cijev kocionu sto ide sa klijesta na gumenu cijev. nisam nikako je mogo nac pa sam narucio sa ebaya neku sa ghie kontam da je to onaj karman ghia. u mene je passat 97 god sad me zanima bil mi ko mogo odgovorit pasel ova cijev. na gumenom crijevu stara i nova narucio sam jos jednu sa audia a4 ako ova nemogne mozda ce ona moc za rezervu samo je polovna jos nesto narucio sam nove diskove i plocice al sam dobio plocice prednje sa onim senzorom potrosenosti a ja to nemam,jel mogu samo ono kablo osjec i koristit ih. HVALA Edited April 29, 2011 by edolee Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted May 1, 2011 Paše li kompletno kvačilo sa zamašnjakom sa Golfa V 1.9 TDI na Golfa IV 1.9 TDI? Na oba je promjer zamašnjaka 228mm Share this post Link to post Share on other sites
daniels1001 0 Posted May 1, 2011 pozz. nekad netko, jednom, kad sam kupovao felge, šibnuo mi je neke linkove za konfigurator dimenzije felgi i guma pored amortizera. naime, radi se o tome da hocu stavljat vece felge i sire gume, pa bi malo da vidim s obzirom na et koju sirinu gume da gledam.... moze link i na pm Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 1, 2011 pozz. nekad netko, jednom, kad sam kupovao felge, šibnuo mi je neke linkove za konfigurator dimenzije felgi i guma pored amortizera. naime, radi se o tome da hocu stavljat vece felge i sire gume, pa bi malo da vidim s obzirom na et koju sirinu gume da gledam.... moze link i na pm http://www.carbibles.com/tyre_bible.html Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 1, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=37599&hl= http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=26256&hl= Share this post Link to post Share on other sites
daniels1001 0 Posted May 1, 2011 http://www.carbibles.com/tyre_bible.html ovo sam trazio. nebi bio preko trazilice to iskopo nikad. valjda nisam ukucavao dobar slog rijeci. thx obojici Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted May 2, 2011 1.8 20v (ne turbo) umjesto 2.0 20V u passat 2003, znači bez neke kemije sa instalacijom??? Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 3, 2011 Dali paše od golf IV prednje staklo farova na farove od golfa III ? Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted May 3, 2011 Dali paše od golf IV prednje staklo farova na farove od golfa III ? ne Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 3, 2011 auu materinu Ništa, odustajem od toga. Hvala na brzom odgovoru ! Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted May 4, 2011 pasu li opruge sa golfa 2, jetta na seat toledo 1993god Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted May 4, 2011 pasu li opruge sa golfa 2, jetta na seat toledo 1993godpasu Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted May 4, 2011 Pase li nosac retrovizora sa passata b5.5 bez zmige u njemu na passat b5.5 retrovizor sa zmigom? Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted May 4, 2011 pasu i prednje i zadnje? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted May 4, 2011 i prednje i zadnje?da...isti drek,sve ti od dvojke sto se tice motora i ovjesa pase na taj toledo i obratno.... Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted May 5, 2011 da...isti drek,sve ti od dvojke sto se tice motora i ovjesa pase na taj toledo i obratno.... ok..hvala Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted May 6, 2011 jel pašu podizači stakla sa novije godine na stariju godinu Golf 2 Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted May 8, 2011 Mislim da ne.dobro mislis Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted May 8, 2011 a jel su postojali za stariju godinu el. podizači za duju ili pašu od nekog drugog auta...to me zanimalo Share this post Link to post Share on other sites