wildD 1 Posted July 13, 2011 najjači serijski ti je od golfa 3 TDi 120A Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted July 13, 2011 najjači serijski ti je od golfa 3 TDi 120A to znam ali mi treba nesto jace a da ce mi pasat na ovo kaj ja imam Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 13, 2011 jače imaš od 140A pa do 180A, sa novijih autiju,samo si vidi da ti pašu nosači Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted July 13, 2011 jače imaš od 140A pa do 180A, sa novijih autiju,samo si vidi da ti pašu nosači stvar je u tom da mi npr od 5ice ne pase a ni od 6ice a ovi svi stariji su 120A neznam izgleda da cu morat ne palit klimu svjetla i muziku kad se budem vozio Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 13, 2011 stavi 120A i malo uloži u akumulator sa malo više A ,dosta deblje kablove i neće biti problema,kolka snaga u w bude muzike? btw jesi našao šerafe tamo gdje sam ti rekel? Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted July 13, 2011 stavi 120A i malo uloži u akumulator sa malo više A ,dosta deblje kablove i neće biti problema,kolka snaga u w bude muzike? btw jesi našao šerafe tamo gdje sam ti rekel? a di si mi rekel? akomulator je 100A kablovi su 50m2 a muzika u watima hm cek pa neznam jedno pojacali ima 3000 w dva suba po 1000 sistemci su po 200 a ovo drugo pojacalo ima neznam oko 1000-1500 govorim sve u rmsima Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 13, 2011 premalo 50mm2 ,barem duplo,akumulator 100A? ti se zajebavaš ili? standardni imaju preko 600A ,pa na kompresoru ne? Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted July 13, 2011 premalo 50mm2 ,barem duplo,akumulator 100A? ti se zajebavaš ili? standardni imaju preko 600A ,pa na kompresoru ne? al mi nisi reko di da ih uzmem,kak cemo dobit ban Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 13, 2011 dalje na pm ups roko je tu Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted July 13, 2011 Možda je mislio 100Ah? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 13, 2011 Možda je mislio 100Ah? moguće,ali kakve to veze ima sa muzikom? Share this post Link to post Share on other sites
stressman 0 Posted July 15, 2011 Ah... već dva dana listam pomalo ovaj topic Nađoh nekih korisnih odgovora Prvo jedna informacija.... scirocco mk1 i mk2 dijele A1 karoseriju istu kao i od golfa mk1. Dakle, sve što se tiče ovjesa paše sa golfa jedinice A sad pitanja: * da li 16V alternator (G60, recimo) paše na 1,6D motor? * da li stražnja sjedala od golfa mk1 idu u scirocco mk2? može li netko izmjeriti širinu sjedala i prihvata ako niste sigurni? * da li diesel 5-speed getriba za 1,6D ima isti sistem šaltunga kao i ona za benzinca iz scirocca mk2? Anyone? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 15, 2011 Ah... već dva dana listam pomalo ovaj topic Nađoh nekih korisnih odgovora Prvo jedna informacija.... scirocco mk1 i mk2 dijele A1 karoseriju istu kao i od golfa mk1. Dakle, sve što se tiče ovjesa paše sa golfa jedinice A sad pitanja: * da li 16V alternator (G60, recimo) paše na 1,6D motor? * da li stražnja sjedala od golfa mk1 idu u scirocco mk2? može li netko izmjeriti širinu sjedala i prihvata ako niste sigurni? * da li diesel 5-speed getriba za 1,6D ima isti sistem šaltunga kao i ona za benzinca iz scirocca mk2? alternator ne pase,a saltung za 5 brzina je isti i na benzincu i na dizelu.....ovo drugo neznam.... Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 15, 2011 Pašu li ležejevi amortizera od golfa 2 na noviji tip amortizera i federa od golfa 3? Znaci, sad imam ove novije lezajeve i trebao bi ih mjenjati a kod kuce imam nove od golfa 2...pa bi njih stavio ako pasu..fizicki pasu,ali ce ti auto bit visi.......nemoj ni probavat.... Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted July 15, 2011 fizicki pasu,ali ce ti auto bit visi.......nemoj ni probavat.... Imam sportske opruge pa ako bi i bio visi mozda bi bilo ok... Hvala na odgovoru.. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 19, 2011 jel pasu sicevi iz bore u venta? kakve su kemije? Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted July 19, 2011 jel pasu sicevi iz bore u venta? kakve su kemije? bez kemije nepašu.. isto kao i golf 4 i golf 3... treba prevariti prednji nosač i valjčiće stanjiti na stražnjim vodilicama Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted July 19, 2011 Mogu li se sjedala od golfa 4 sa 4 vrata napraviti da budu preklopna? Za sjedala od trojke znam, ali za ove od cetvorke nisam uspio skuziti kao da ih preklopim... Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted July 21, 2011 (edited) jedan član tu na forumu prodaje papučice od audi tt-a, već dugo ih želim jel bi pasale na mk3 ? http://shrani.si/f/2K/kS/2xhxPMOo/dscn0055.jpg Edited July 21, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted July 21, 2011 jedan član tu na forumu prodaje papučice od audi tt-a, već dugo ih želim jel bi pasale na mk3 ? http://shrani.si/f/2K/kS/2xhxPMOo/dscn0055.jpg naravno da paše Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 21, 2011 da se ubacim kaj se tiče papučica, kvačilo i kočnica pašu 100%, meni je problem na ventu bila papučica gasa, ova od tt-a je cijela zaobljena, dok je meni original plastična gore ravna ali dole pri kraju malo zaobljena pa sam novu trebal popigati da paše 100% i da ne ispada...jel su svi tak radili ili sam ja seljo kaj se toga tiče?!? Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted July 21, 2011 (edited) da se ubacim kaj se tiče papučica, kvačilo i kočnica pašu 100%, meni je problem na ventu bila papučica gasa, ova od tt-a je cijela zaobljena, dok je meni original plastična gore ravna ali dole pri kraju malo zaobljena pa sam novu trebal popigati da paše 100% i da ne ispada...jel su svi tak radili ili sam ja seljo kaj se toga tiče?!? jel kod venta drugačija papučica gasa nego kod mk3? @Beli, hvala ti Edited July 21, 2011 by zoky099 Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted July 21, 2011 jel kod venta drugačija papučica gasa nego kod mk3? @Beli, hvala ti sasvim je ista... Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted July 22, 2011 ja kad sam stavljao tt obloge malo sam onu od gasa izravnao (da se rukom oblikovat) tek toliko da se guma može prihvatit sa svih strana za pedalu. Ali mene zanima odmorište za lijevu nogu, jel' to itko pokušavao staviti kod golfa 3? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 22, 2011 (edited) može se naravno ali treba izbušiti gore rupu na karoseriji di je to predviđeno na footrest-u...ja sam ga učvrstil i dole s dva šarafa, treba naravno kupiti neke šarafiće s lijepom glavicom da to na nekaj liči mada se od tepiha ni ne vide dobro je ispalo samo kaj lijeva strana footrest-a nije potpuno ravna pa ne prati original plastiku al eto... http://img192.imageshack.us/img192/9163/22072011001.jpg Edited July 22, 2011 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites