Dizel 0 Posted September 19, 2011 A dali pašu satovi iz novijeg 6n u stariji 6n? Radi se o dizelu? I dali pašu na šeraf sjedala iz golfa 3 u polo 6n? Za satove neznam, ali sicevi pašu. Share this post Link to post Share on other sites
markecc 0 Posted September 21, 2011 Pašu li prednji žmigavci od pola 6n2 na 6n? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted September 21, 2011 (edited) ej ljudi...jel pasu iz passat-a B5.5 prednji sicevi u Audi A4 B5 ? jel zna tko ? Edited September 21, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted September 21, 2011 Pašu li prednji žmigavci od pola 6n2 na 6n? Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted September 22, 2011 Prednji desni krak šasije, unutarnji blatobran i mulda od Caddy-a 2000. bi trebali bit istovjetni od Pola Clasica, Cordobe, ispravite me ako griješim. Obični Polo 6N dal dolazi u obzir?? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 23, 2011 Prednji desni krak šasije, unutarnji blatobran i mulda od Caddy-a 2000. bi trebali bit istovjetni od Pola Clasica, Cordobe, ispravite me ako griješim. Obični Polo 6N dal dolazi u obzir?? 6n ni blizu....od ovih navedenih igra..... Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted September 24, 2011 6n ni blizu....od ovih navedenih igra..... Šta nije 6N i Clasic isti ku..c, osim bunkera. Znam da je na 6N2 prednji koš od Lupa. Istrunuo mi na Caddy-u spoj unutarnjeg blatobrana i kraka šasije. Shit, moram to sve raspertlat i drugi navarit. Petre pomagaj! Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 24, 2011 Šta nije 6N i Clasic isti ku..c, osim bunkera. Znam da je na 6N2 prednji koš od Lupa. Istrunuo mi na Caddy-u spoj unutarnjeg blatobrana i kraka šasije. Shit, moram to sve raspertlat i drugi navarit. Petre pomagaj! pa nisu bas isti k....clasicc je blizi g3 nego 6n......cak ni hauba od classica nede na 6n.....a ja prije koji mjesec bacio skoljku od caddya.... Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted September 26, 2011 Za satove neznam, ali sicevi pašu. znači direkt na šeraf sve paše ili plug n play? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted September 26, 2011 Dali netko ima u garaži skinuta sjedala od golfa mk3? zanima me razmak između šina, vodilica .. još ako su duboki recaro još bolje jer me zbog njih i najviše zanima Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted September 26, 2011 da ili ne? NE, polo 6N2 je potpuno drugačiji od pola 6N u prednjem kraju, zadnji kraj od prednjih vrata na dalje je isti skupa sa vratima samo je lajsna drugačija na njima Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted September 26, 2011 A dali pašu satovi iz novijeg 6n u stariji 6n? Radi se o dizelu? I dali pašu na šeraf sjedala iz golfa 3 u polo 6n? satovi pašu fizički al je upitno funkcioniranje jer onaj noviji tip sata ide uz SDi-a pa je možda povezan sa kompom motora (neke funkcije) Share this post Link to post Share on other sites
Mrmosh 0 Posted October 1, 2011 Da li paše sat sa obrtajima od golfa 3 benzinca na golfa 3 dizela 1.9 D, tj da li se može namjestiti da rade obrtaji? Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted October 1, 2011 nepaše treba ti sat od trojke td Share this post Link to post Share on other sites
Mrmosh 0 Posted October 1, 2011 OK, a da li može od tdi-a onaj sa bijeli sa narančastim kazaljkama? Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted October 2, 2011 za to nisam siguran,ali čini mi se da bi pasao Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted October 2, 2011 jel paše kmh sajla od golfa 3 1.6 na passata 1.8 ? Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted October 8, 2011 dali pase sta od dijelova sa golfa 1 na seat toledo? npr: amortizeri,opruge,ovjes,motor dali se da upasirati? itd.. disel su i jedan i drugi? Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted October 8, 2011 dali pase sta od dijelova sa golfa 1 na seat toledo? npr: amortizeri,opruge,ovjes,motor dali se da upasirati? itd.. disel su i jedan i drugi? sve sto trebas ti pase od golfa 2 i 3 sigurno a za jedinicu neznam vjerovatno ne Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted October 8, 2011 sve sto trebas ti pase od golfa 2 i 3 sigurno a za jedinicu neznam vjerovatno ne+ hehe.to znam.ali me zanima za keca dal ista pase? Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted October 9, 2011 kad ti nece odg. nitko pametniji onda cu ja pretpostavit da ne pase jer je dosta stariji a ko zna mozda i pase a sta tebi treba ? Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted October 10, 2011 kad ti nece odg. nitko pametniji onda cu ja pretpostavit da ne pase jer je dosta stariji a ko zna mozda i pase a sta tebi treba ? pa evo primjer me zanoima imam od golfa 1 i od 2 kontakt bravicu , kmh sajla , ručica brisaca i zmigavaca , gas sajla , čok sajla dali pase na toleda?? to sve me zanima Share this post Link to post Share on other sites