sarajevo 0 Posted October 11, 2011 da li paše glava GTI 8 V na 1.8l motor JH(k-jetronik) 95KS? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 11, 2011 Pasu li prednje i zadnje glavcine sa golfa 3 gti,vr6 (5x100) na trapove golfa 2 4x100? mislim je li plug&play ili ima zaj. oko toga Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 11, 2011 Pasu li prednje i zadnje glavcine sa golfa 3 gti,vr6 (5x100) na trapove golfa 2 4x100? mislim je li plug&play ili ima zaj. oko toga Nazad samo staviš disk 5x100 A naprid ti paše glavčina 5x100 Share this post Link to post Share on other sites
vw istra 0 Posted October 11, 2011 za to nisam siguran,ali čini mi se da bi pasao imam sat ako ti treba tj neznam vise sta cu s njima svaki tj rastavim jednu trojku Share this post Link to post Share on other sites
vw istra 0 Posted October 11, 2011 + hehe.to znam.ali me zanima za keca dal ista pase? ne nista nije isto Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 11, 2011 Nazad samo staviš disk 5x100 A naprid ti paše glavčina 5x100 Mislio sam da je tako...iako mi je dosta njih govorilo da ne pase... BTW:stigli su mi farovi Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted October 12, 2011 dali paše GOLF 2 - SEAT TOLEDO DISEL kontakt bravica , kmh sajla , ručica brisaca i zmigavaca , gas sajla , čok sajla Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 13, 2011 Dali paše pumpa goriva od Audia A3 2.0 tdi 170ks na Golfa 2.0 tdi 140ks Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted October 13, 2011 Mislio sam da je tako...iako mi je dosta njih govorilo da ne pase... BTW:stigli su mi farovi Ak imas ABS i mislis ga zadrzat onda ima zajeb inace nema. Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted October 18, 2011 pašu li možda pragovi od golfa V gti, na golf VI? radi se o ovim pragovima http://img200.imagevenue.com/img.php?image...9_122_482lo.JPG Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marko Posted October 18, 2011 Paše li kilometar sat iz Golfa 2 ovakvog tipa u Jettu 1? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS...C4AzYVfpbqGsWUg Mislim da spajanje nebi trebalo biti neki problem, jedino paše li u tablu? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted October 19, 2011 da li paše glava GTI 8 V na 1.8l motor JH(k-jetronik) 95KS?jh ima mehanicke podizace ak se dobro sjecam,pa ti glave od gti motora iz mk1 bi trebale igrat..... Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted October 19, 2011 od kojeg auta pasu opruge na pasata međuliniju 1.8 ? golf 2,3 stariji passat ? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted October 19, 2011 od kojeg auta pasu opruge na pasata međuliniju 1.8 ? golf 2,3 stariji passat ?od pasata idu,od g2,g3 ne jer su slabiji i kraci..... Share this post Link to post Share on other sites
Mica MNE 0 Posted October 20, 2011 Pozdrav svima trebam informaciju: pasu li klipovi i klipnjace sa audija s2 na ABF? HVALA! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 20, 2011 Pozdrav svima trebam informaciju: pasu li klipovi i klipnjace sa audija s2 na ABF? HVALA! nije isti promjer klipa (abf 82,5), ali ti pase u kr/pl blok (81 mm) Share this post Link to post Share on other sites
Mica MNE 0 Posted October 20, 2011 Ok hvala, sto mislis koje bih klipove onda mogao da stavim sa cega u planu je mozda turbo a neplaniram kovane klipove a i planirana snaga bi bila oko 250ks? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted October 21, 2011 od pasata idu,od g2,g3 ne jer su slabiji i kraci..... i od starijeg passata su zadnje puno mekše pa čim netko iza sjedne auto potone najbolje stavi baš od međulinije Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted October 21, 2011 Paše li kilometar sat iz Golfa 2 ovakvog tipa u Jettu 1? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS...C4AzYVfpbqGsWUg Mislim da spajanje nebi trebalo biti neki problem, jedino paše li u tablu? paše u tablu kao orginal, imao sam to nekad u kecu Share this post Link to post Share on other sites
sarajevo 0 Posted October 22, 2011 jh ima mehanicke podizace ak se dobro sjecam,pa ti glave od gti motora iz mk1 bi trebale igrat..... JH od 1987-e ima hidraulicne podizace.Na mom cabrioletu je hidraulika. Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted October 22, 2011 JH od 1987-e ima hidraulicne podizace.Na mom cabrioletu je hidraulika.onda ti igra glava od pf ili pb motora......tj od novijih gti-a .... Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted October 25, 2011 Stražnje lampe sa golfa mk3 cabrio na golfa 3 ne cabrio? djeluju isto, jesu li? Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted October 25, 2011 Ok hvala, sto mislis koje bih klipove onda mogao da stavim sa cega u planu je mozda turbo a neplaniram kovane klipove a i planirana snaga bi bila oko 250ks? originalni mogu ostat (esso ih ima na abf turbu) ili od 2E samo sto te trebas obraditi jer bi ti inace ventili udarali u klip Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted October 25, 2011 Stražnje lampe sa golfa mk3 cabrio na golfa 3 ne cabrio? djeluju isto, jesu li? Pašu Share this post Link to post Share on other sites