smoki 0 Posted November 27, 2011 mislim da je isto, jedino nisam siguran za dužinu onih nosača pločica na rukavcu jel bi oni trebali biti duži To ću zabit glavu jedan dan pa ću sve isprobat..nisam samo htio sve rastavljati ako ne paše..bumo vidili..još bi bilo najjače kad bi mogao pripasati komplet rukavac od duje..tak da mi i amortizeri prednji mogu ić od duje..ali ok, neću pretjerivat.. Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 27, 2011 (edited) ovak da ti malo objasnim,svi rukavci na kecu su isti,samo je razlika u kugli koja je kod starog tipa fi 15,a kod novog fi 17...a rukavci od duje ti NE PAŠU.... Edited November 27, 2011 by dino_mk1_gti Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted November 27, 2011 pozz narode! zanima me dal su motorići centralnog zaljučavanja na vakum isti u golfu 2 i u golfu 3? ovo bi trebao biti od golf 2 znaći dal je isti kao i u golfu 3. Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted November 28, 2011 Paše li kmh sat iz golfa 3 u polo 6n? Meni fizički izgleda isti, dali paše fizički i mehanički? Radi se o Polu 6n 1.9D 95 godina, ako paše - iz koje modela paše 1.9D, 1.9TD, 1.9TDI. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 28, 2011 pozz narode! zanima me dal su motorići centralnog zaljučavanja na vakum isti u golfu 2 i u golfu 3? ovo bi trebao biti od golf 2 znaći dal je isti kao i u golfu 3. nije 100% isti, drukčija je ova 'poluga' ali vjerujem da bi pasalo jer je kod mene na ventu takav za zaključavanje poklopca goriva, na ove u vratima iskreno nisam obraćal pažnju kakvi su Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted November 28, 2011 Paše li sa golfa 3, 5 vratiju, noviji tip, vozačev el. podizač sa GB auta znaci, volan na desnoj strani, na našeg golfa, sa volanom na ljevoj strani? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 29, 2011 Paše li sa golfa 3, 5 vratiju, noviji tip, vozačev el. podizač sa GB auta znaci, volan na desnoj strani, na našeg golfa, sa volanom na ljevoj strani? posto strana volana nema veze sa izgledom vrata, podizac je isti e sad ako je noviji tip , znaci veliki jack mozda ima neke razlike u struji, jer vozacev podizac uvijek ima vise struje, al fizicki odgovara Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 1, 2011 (edited) pozz evo ovako trebam mjerac ulja i onu plastiku za duju 1.6d pa me zanima dali to ide od svake duje ili ne? ja imam nesto cudno pa bi to promjenio.. Edited December 1, 2011 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 1, 2011 pozz evo ovako trebam mjerac ulja i onu plastiku za duju 1.6d pa me zanima dali to ide od svake duje ili ne? ja imam nesto cudno pa bi to promjenio.. odi u prvi dućan i kupi to za cca 30tak kn mislim da ovo na slici uopće nije od duje diesela on ima na mjeraču kopčice a na šipki malu žutu plastiku Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 1, 2011 Paše li kmh sat iz golfa 3 u polo 6n? Meni fizički izgleda isti, dali paše fizički i mehanički? Radi se o Polu 6n 1.9D 95 godina, ako paše - iz koje modela paše 1.9D, 1.9TD, 1.9TDI. Mislim da su satovi slični al da nisu isti, neka još netko potvrdi ili opovrgne znam da D i SDi imaju različite satove i da je od SDI-a sličniji satu od G IV Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted December 2, 2011 pase li ovjes od golfa 1 na golfa 2? prednji i zadnji most u kompletu s amortizerima Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 2, 2011 pase li ovjes od golfa 1 na golfa 2? prednji i zadnji most u kompletu s amortizerima ako ne pase sa duje na jedinicu,logicno je da......ne pase ni obratno Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted December 2, 2011 ako ne pase sa duje na jedinicu,logicno je da......ne pase ni obratno a neznan ni to pa pitan....iman jednog keca za u presu pa da vidin sta vridi skinit Share this post Link to post Share on other sites
damir350 0 Posted December 2, 2011 ej ljudi! imam golf 3 1.9d 92g sa obicnim kilometar satom ( brzina i vrijeme, jedan jack ). da li pase km/h od golf-a 3 tdi, sat sa obrtajem ? Share this post Link to post Share on other sites
Hrg@n 0 Posted December 2, 2011 pašu li sicevi od passata 3b ili 3bg na passata 3b odnosno passata 35i? ili možda id mk4 golfa.... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 5, 2011 Dali pašu mikro remenice radilice, vodene i servo pumpe sa VR-a na prihvate od duje 16V? Želim sve na jednom mikro remenu kao što VR ima, ali neznam dali su prihvati isti? Ovak: Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 5, 2011 (edited) Dali pašu mikro remenice radilice, vodene i servo pumpe sa VR-a na prihvate od duje 16V? Želim sve na jednom mikro remenu kao što VR ima, ali neznam dali su prihvati isti? Ovak: Hvala! Ne duja ima remenicu radilice na 4 vijka a vr na jedan centralni veliki, možeš iskemijati od trice tdi ili passata što ti se vidi i na ovoj tvojoj slici i vr s klimom ima obostrano kanalni remen, tj kanale s obje strane remena Edited December 5, 2011 by puks Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 5, 2011 (edited) Imam od G60 na radilici, i ona mi je za 3-4mm više van od G60 remenice vodene pumpe, a remenica vodene se poklapa sa natezačem i alternatorom koji su od ABF-a. Sad me još zanima zapravo koju remenicu radilice uzet a da paše direkt po "izbačenosti" sa ovime, i koja bi mikro remenica pasala na servo pumpu od duje? Nadam se da sam donekle dobro objasnio. (Skužio sam da VR ima čelavu remenicu vodene, tj da se onda njemu vodena pumpa vrti kontra naspram moje, ne?) Edited December 5, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
brončani 0 Posted December 9, 2011 (edited) Od čega mi paše prednji dio mosta na duju ako želim imati prednji nosač motora od trojke tdi? Koliko sam shvatio, da bih imao prednji nosač od trojke moram i taj most staviti koji ne paše sa mk3. Edited December 9, 2011 by brončani Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 9, 2011 nisam ziher al mislim da ti od passata međulinije paše Share this post Link to post Share on other sites
Slavwac 0 Posted December 12, 2011 (edited) Ok, ljudi imam jedno pomalo glupo pitanje. Molim bez drvlja i kamenja....i´m just begginer. Znaci zanima me, sto sve pase na duju td sa ostatka VAG koncerna a da je unutar plug n play ili minimal sex kod ugradnje? Interijer, podvozje, motor? Edited December 12, 2011 by Slavwac Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted December 13, 2011 pašu li sa pola 8n2 prednje glavčine i rukavci na golfa 3? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 13, 2011 ugl sve sa golfa mk3,corrada,passata 35i Uglavnom ne..90% stvari ne paše s jednog na drugi Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted December 13, 2011 Čije sve ZADNJE čeljusti pašu na mk3 GTI/VR6 zadnji most? Ubiše me onaj mehanizam ručne na njima... Share this post Link to post Share on other sites