ludara 0 Posted December 24, 2011 na suvozačevom mjestu obično sjedi bolja polovica pa to treba hajcat na najjače i na 1 i 2 Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted December 24, 2011 Pozz dali se moze skemijati sat od mk4,mk5 u mk3, i da to funkcionira? http://theresias.com/tutorials/1h_g4t.htm Dobro provjeri koji je sat prije kupnje, ne pašu svi.. Ugradio sam u mk3 sat od mk4... Jedino nisam složio da gorivo dobro pokazuje, rečeno mi je da to ne treba kad sam radio to za dečka... Rješenje je navodno plovak od mk4 koji ne paše baš.... I obavezno ak češ radit to kupi i dio instalacije za sat taj.. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 24, 2011 na suvozačevom mjestu obično sjedi bolja polovica pa to treba hajcat na najjače i na 1 i 2 Ma taj auto vozi stari, ja u kecu imam samo grijanje šajbe.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 24, 2011 Ma taj auto vozi stari, ja u kecu imam samo grijanje šajbe.. Stražnje? Da ti grije ruke dok ga guraš Share this post Link to post Share on other sites
zuja 0 Posted December 26, 2011 da li paše sajla kvačila od golfa 2 dieselan u golfa 3 sa ubačenim motorom od audia 80. Zanima me konkretno dio u kabini gdje se kaći sajla? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 26, 2011 Stražnje? Da ti grije ruke dok ga guraš Haha, kako si samok pogodio.. Da bar ima grijanje štoka, kad sam sam pa guram i motam.. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted December 27, 2011 Sa kojeg auta pašu amortizeri na ovog passata ? 93 godina, 1.8 benz. ili baš moraju bit od njega.. ? Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted December 27, 2011 Sa kojeg auta pašu amortizeri na ovog passata ? 93 godina, 1.8 benz. ili baš moraju bit od njega.. ? Pašu sa passat-a međulinije 94-97 i VW santana Share this post Link to post Share on other sites
Sven250 0 Posted January 7, 2012 Pašu li zadnji sicevi sa pola 6r 3 vrata na 5 vrata? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 8, 2012 (edited) Paše li K26 turbo na ovu ispušnu koja ima prihvat za T3 turbinu? Edited January 8, 2012 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Ivo_022 1 Posted January 21, 2012 Paše li od Golfa 3 zadnja klupa u Polo 6n2 ? Plug & Play? Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted January 21, 2012 Paše li od Golfa 3 zadnja klupa u Polo 6n2 ? Plug & Play? Na 6n paše 100%! Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted January 21, 2012 (edited) Paše li od Golfa 3 zadnja klupa u Polo 6n2 ? Plug & Play? Na 6n paše 100%, ako ti to kaj pomaže. Edited January 21, 2012 by ***SHILTAC*** Share this post Link to post Share on other sites
pad nap0na 0 Posted January 22, 2012 Vjerojatno je ovo pitanje bilo al nemogu nać ... Od kojih auta i kojih godišta pašu sjedala u golfa 4 2001 godište ... znači, samo da ih namontiram i to je to, bez ikakvog rezanja i gluposti ? Htio bih neka highline ili recaro ubacit u golfa jer me ubiše ova obična ... Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted January 30, 2012 Od kojih sve vozila šiber mehanizam pašu u "rupu" od mk2 golfa? I da li postoji koji stakleni, a uz to elektirčni? Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 30, 2012 Od kojih sve vozila šiber mehanizam pašu u "rupu" od mk2 golfa? I da li postoji koji stakleni, a uz to elektirčni? Hvala. ja znam da pase od rocca,passata mk2 i audija...vidio sam i par staklenih ali misllim da nisu p&p. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 3, 2012 Paše li servo pumpa sa ABF (2.0 16V) motora na VR6 (ABV 2.9). Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted February 3, 2012 u koja auta pase rollbar iz fabije (2008. god) uz minimalna pripasavanja Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted February 5, 2012 (edited) ja znam da pase od rocca,passata mk2 i audija...vidio sam i par staklenih ali misllim da nisu p&p. Aha, hvala ti na odgovoru. Trazio sam neki stakleni, ali mislim da cu ipak preskociti siber na autu, iovako je slabe cvrstoce. Edited February 5, 2012 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted February 6, 2012 pašu li amortizeri sa golfa 3 na polo 6n? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 6, 2012 pašu li amortizeri sa golfa 3 na polo 6n? mislim da polo ima krace ako se nevaram Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted February 7, 2012 Od kojih sve vozila šiber mehanizam pašu u "rupu" od mk2 golfa? I da li postoji koji stakleni, a uz to elektirčni? Hvala. vaja ti od starog pasata do 1987g on ima i kipu limeni je vaja od audia 80 do 87 g isto limeni ta dva auta ti je plag & play koliko ja znam Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted February 17, 2012 Pasu li sjedala od golfa trojke 3V u karavana, zadnja klupa me zanima. Znam da prednja pasu Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted February 17, 2012 suvozačeva vrata sa pola 9n na 9n3?? mislim da pašu ali nikad se nezna Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 17, 2012 suvozačeva vrata sa pola 9n na 9n3?? mislim da pašu ali nikad se nezna Kamo si deknul? Share this post Link to post Share on other sites