Tiristor 0 Posted March 13, 2012 (edited) Znači i sa recimo g3 1.9tdi isto paše letva? Dobio sam neku informaciju da ona letva s benzinca ne paše jer se ne poklapaju neki brojevi što su oštampani na letvi. Iskreno, ja se s tim nisam zajebavo nikad. A ima vas tu koji jeste. Trebam zamijenit samo letvu i ništa drugo. : EDIT: Sad sam malo kopao po forumu pa ću preformulirat. Sama letva paše znači, al pašu li te spone, prihvati w/e? Edited March 13, 2012 by Tiristor Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted March 14, 2012 Da li pase hladnjak ventilacije sa obicne ventilacije na climatronic? Nemam etku u blizini pa ne mogu usporediti. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted March 14, 2012 za auto? Mozda sam se malo krivo izrazio. Radi se o golfu 3. Izvadio bi unutarnji kiler iz obicne ventilacije bez klime i privremeno stavio u klimatornik. O ovom se radi: http://desmond.imageshack.us/Himg710/scale...&res=medium Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted March 16, 2012 Imam pitanje dali disk od 305mm, stane u 16 cola felgu od četvorke (čeličnu) I dali 305mm disk stane u alu felgu 16" ? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 16, 2012 Imam pitanje dali disk od 305mm, stane u 16 cola felgu od četvorke (čeličnu) I dali 305mm disk stane u alu felgu 16" ? sve ovisi o nosacu i kljestia te ET u felge i 312 mm disk stane u 16 ku Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 17, 2012 ej ljudi ... jel istina da g4 ima manje pedale, odnosno one obloge na pedalama od passat-a 3bg ? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 18, 2012 ej ljudi ... jel istina da g4 ima manje pedale, odnosno one obloge na pedalama od passat-a 3bg ? hvala jel zna tko ? Share this post Link to post Share on other sites
mythos 0 Posted March 19, 2012 Paše li katalizator od Golf 2 16V GTI na Golf 3 1.4? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted March 19, 2012 od kojih sve vrsta motora paše alnaser na golfa 3 sa tdi motorom? Share this post Link to post Share on other sites
brončani 0 Posted March 20, 2012 Jesu li isti dosjedi na pedalu od kočionog bubnja u golfa 3 tdi i passata međulinije tdi? Pitam jer hoću staviti bubanj od mk3 bez abs-a, na pedalu od međulinije u mk2. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 20, 2012 (edited) Da li je moguće stavit sat od TDI Seata (slika je samo primjer, želim sat sa žutim brojkama) na 1.6 TD noviji tip instalacije? Mislim da li će okretaji radit ok? Edited March 20, 2012 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted March 20, 2012 (edited) Htio bi uraditi upgrade kocnica na svom golfu 4.Trenutno koristim zimske celicne 14ke tj najmanji disk je sto je dolazio na cetvorci.Koje kemijanje treba da se nabace recimo 288mm diskovi tj najmanje 15ka?Da li treba mijenjati celjusti,koliki adapter treba za pomijeranje celjusti i ima li ko nacrt istoga.Planiram raditi samo konverziju prednjih diskova.Naravno uzimao bi diskove od golfa 4 tj jacih modela radi raspona rupa. Hvala momci Edited March 20, 2012 by Sarajlic Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted March 20, 2012 rajko sumnjam u to jer čini mi se da obrtaji idu prek kompa... Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 26, 2012 pretpostavljam da u passat sedan normalno pasu sjedala od passat variant-a, samo mu ne pasu zadnje obloge vrata, jelda ? hvala Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted March 26, 2012 Tak je, ja u svom imam od karavana Share this post Link to post Share on other sites
mali_vw-ovac 0 Posted March 28, 2012 Stavljao bi most od corrada g60 na g2.Dali pasu poluosovine sa mog na taj most ili moram nabavit poluosovine od corrada,jer vidim da su od corrada 100mm a od mog 90mm? Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 31, 2012 Da li u vw caravele 2002 normalno ide volan od passata 3b ? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 31, 2012 Stavljao bi most od corrada g60 na g2.Dali pasu poluosovine sa mog na taj most ili moram nabavit poluosovine od corrada,jer vidim da su od corrada 100mm a od mog 90mm? Hvala! Pa ne šarafiš poluosovine u most nego u getribu..ako ostaje tvoj motor poluosovine su iste Share this post Link to post Share on other sites
golf_ri 0 Posted April 1, 2012 pozz ekipa!! znate li da li ručka od ručne kočnice paše sa passata 3b na golf 4?? hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Slavwac 0 Posted April 2, 2012 Molim vas za pomoc. Pukao mi je most na duji. Zanima me pase li prednji most i vilice od trojke na dvojku? Takoder me zanima, kakva je stvar s nosacima motora? U duji bi ostao njen 1.6td. Molim vas za savjete, ako moze detaljnije upute. Ne raspolazem sa previse novaca i zaista mi je hitno. Unaprijed Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 3, 2012 pozz narode! jedno pitanje dosta mi je hitno pa bi molio ako netko zna da mi odgovori dali paše tepih bunkera i tepih koji ide po muldi iz seata cordobe 95 u pola classic 97? Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted April 3, 2012 pozz narode! jedno pitanje dosta mi je hitno pa bi molio ako netko zna da mi odgovori dali paše tepih bunkera i tepih koji ide po muldi iz seata cordobe 95 u pola classic 97? sta to nije totalno ista karoserija ? Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 3, 2012 sta to nije totalno ista karoserija ? zadnje lampe i hauba su drugačiji. Share this post Link to post Share on other sites