25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Znači i sa recimo g3 1.9tdi isto paše letva?

Dobio sam neku informaciju da ona letva s benzinca ne paše jer se ne poklapaju neki brojevi što su oštampani na letvi.

Iskreno, ja se s tim nisam zajebavo nikad. A ima vas tu koji jeste. Trebam zamijenit samo letvu i ništa drugo.

:palacg:

EDIT: Sad sam malo kopao po forumu pa ću preformulirat. Sama letva paše znači, al pašu li te spone, prihvati w/e?

Edited by Tiristor

Da li pase hladnjak ventilacije sa obicne ventilacije na climatronic? Nemam etku u blizini pa ne mogu usporediti. Hvala.

Imam pitanje dali disk od 305mm, stane u 16 cola felgu od četvorke (čeličnu)

I dali 305mm disk stane u alu felgu 16" ?

Imam pitanje dali disk od 305mm, stane u 16 cola felgu od četvorke (čeličnu)

I dali 305mm disk stane u alu felgu 16" ?

sve ovisi o nosacu i kljestia te ET u felge

i 312 mm disk stane u 16 ku

ej ljudi ... jel istina da g4 ima manje pedale, odnosno one obloge na pedalama od passat-a 3bg ?

hvala :zivio

ej ljudi ... jel istina da g4 ima manje pedale, odnosno one obloge na pedalama od passat-a 3bg ?

hvala :zivio

jel zna tko ?

od kojih sve vrsta motora paše alnaser na golfa 3 sa tdi motorom?

Jesu li isti dosjedi na pedalu od kočionog bubnja u golfa 3 tdi i passata međulinije tdi?

slika-big-10092170.jpg

Pitam jer hoću staviti bubanj od mk3 bez abs-a, na pedalu od međulinije u mk2.

Da li je moguće stavit sat od TDI Seata

Fotografija0250.jpg

(slika je samo primjer, želim sat sa žutim brojkama)

na 1.6 TD noviji tip instalacije? Mislim da li će okretaji radit ok?

Edited by rajkec

Htio bi uraditi upgrade kocnica na svom golfu 4.Trenutno koristim zimske celicne 14ke tj najmanji disk je sto je dolazio na cetvorci.Koje kemijanje treba da se nabace recimo 288mm diskovi tj najmanje 15ka?Da li treba mijenjati celjusti,koliki adapter treba za pomijeranje celjusti i ima li ko nacrt istoga.Planiram raditi samo konverziju prednjih diskova.Naravno uzimao bi diskove od golfa 4 tj jacih modela radi raspona rupa.

Hvala momci :zivio:bravo

Edited by Sarajlic

pretpostavljam da u passat sedan normalno pasu sjedala od passat variant-a, samo mu ne pasu zadnje obloge vrata, jelda ? hvala :zivio

Stavljao bi most od corrada g60 na g2.Dali pasu poluosovine sa mog na taj most ili moram nabavit poluosovine od corrada,jer vidim da su od corrada 100mm a od mog 90mm?

Hvala!

Stavljao bi most od corrada g60 na g2.Dali pasu poluosovine sa mog na taj most ili moram nabavit poluosovine od corrada,jer vidim da su od corrada 100mm a od mog 90mm?

Hvala!

Pa ne šarafiš poluosovine u most nego u getribu..ako ostaje tvoj motor poluosovine su iste

pozz ekipa!!

znate li da li ručka od ručne kočnice paše sa passata 3b na golf 4?? hvala!

Molim vas za pomoc. Pukao mi je most na duji. Zanima me pase li prednji most i vilice od trojke na dvojku? Takoder me zanima, kakva je stvar s nosacima motora? U duji bi ostao njen 1.6td. Molim vas za savjete, ako moze detaljnije upute. Ne raspolazem sa previse novaca i zaista mi je hitno. Unaprijed Hvala.

pozz narode! jedno pitanje dosta mi je hitno pa bi molio ako netko zna da mi odgovori

dali paše tepih bunkera i tepih koji ide po muldi iz seata cordobe 95 u pola classic 97?

pozz narode! jedno pitanje dosta mi je hitno pa bi molio ako netko zna da mi odgovori

dali paše tepih bunkera i tepih koji ide po muldi iz seata cordobe 95 u pola classic 97?

sta to nije totalno ista karoserija ? :mellow:

25 25