25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Nisam ti 100% siguran, al mislim da po dimenzijama pašu, jedino je problem sa prekidačima jer B3 i B4 mogu imat iste konektore, al je raspored žica drugačiji. Gola armatura na B3 i B4 su iste, al dizajn sveg ostalog je drugačiji (rešetke ventilacije, prekidači...). Isto vrijedi i za oplate vratiju, trebale bi pasat, al ako i ne pašu potrebne su minimalne modifikacije.

Stvar je u tome da imam stariju varijantu (B3) na kojoj su mi se raspale plastike lijevog zračnika (rešetke) i kompletne srednje plastike koje nose rešetke,radio i komande ventilacije pa ako ne uspijem naći samo te plastike mislio sam da promijenim cijeli kokpit sa B4 modela.Da li bi u tom slučaju morao mijenjati i komande ventilacije ili su iste?

ako imaš diskove 239 možeš stavit vent 239 al ti treba šira čeljust

ako imaš 256 diskove onda trebaš nosače čeljusti i tanje disk pločice koje idu uz ventilirajuće diskove

ako ideš sa 239 na 256 ili 280 diskove trebaš i rukavce i nosače čeljusti i čeljusti i disk pločice i lajtunge

Da se nadovezem malo, znaci kod sebe na mkII imam male diskove tj 239, i nabavio sam 256 obicne, koji nisu ventilirajuci, i celjusti i rukavce. Znaci sad samo skinem komplet rukavac sa svog i stavljam ovaj komplet gore. Jel jos ima nesto da bi trebao mjenjati? Crijevo od kocnica il nesto?

Isto tako imam i zadnje dobose od trojke, koji su veci nego moji, isto sve komplet. Jel i to ide na nacin da samo sve svoje skinem i stavljam ovo? Sve na saraf?

I jos jedno pitanje, jel treba mjenjati onaj servo bubanj il nesto? Posto TDI ima neke zice tamo na onom vakumu, a dvojka nema nista.

Hvala :)

pase li rucica tempomata od audi-a A6 modela 1996-2002.g za Passat 3bg ?

... ili jel pase od Octavia 1/Fabia 1/Golf 4/Leon 1 ručica brisača i tempomata na passat 3bg ?

hvala

... ili jel pase od Octavia 1/Fabia 1/Golf 4/Leon 1 ručica brisača i tempomata na passat 3bg ?

jel nova ili polovna, trebale bi pasat samo obrati pozornost jer imaju 2 tipa rucica za tempomate...

jel nova ili polovna, trebale bi pasat samo obrati pozornost jer imaju 2 tipa rucica za tempomate...

polovna ... ova je u pitanju 795463094.jpg

hvala na odg :palacg

anyone ? :rolleyes:

Ako je izvana ista onda paše, znam da su iste od G IV, passata 3b, 3bg, A3 al za A6 mislim da ne, čak ako se ne varam A6 ima paljenje svjetala na maloj ručici uz ručicu žmigavaca a te dvije ručice su u komadu

E hvala vam na odgovorima idem sutra po to :fakjea

evo jos samo jedno pitanjce vezano je uz ovo ... a to je da li pase i putno racunalo da se skine od octavie mk1 ploče, doduse ono je zeleno osvijetljenje ali sam ja mislio promijeniti cijeli taho u bijelo sa crvenim ?

hvala !

Ležaji prednjih kotača, da li su isti za golf 1 i 2?

ne paše jedinica ima manji ležaj

Paše li N75 ventil turbine od mk3 AFN, na passata AVG 98.god. Oba motora imaju 110ks.

Ne paše AVG ima noviji konektor kao na četvorkama a od AFN-a onaj četvrtasti

od bilo koje cetvorke pasu zadnji amortizeri?...

pomoć, trebao bih na passatu b5 s climatronicom promjenit klapnu koja mjenja puhanje toplo-hladno jel je crkla, dakle od kojih sve auta paše klapna?

Hvala

zanima me da li odgovaraju el podizaci sa passata 1991 na passata 1994..

navodno idu sa sitnim preinakama.. pa me zanima koje su to preinake :)

Odgovor je pašu, barem zadnji jer ih imam, al i s prednjima je valjda slična priča. Prvo, instalacija za podizače od B3 i B4 su dva različita svijeta pa će ti trebat kompletna instalacija od B3, što ne vjerujem da je problem jer se baviš dijelovima.

Ovo je komplet instalacija:

vn9cmgjcgnrfanlqhy_thumb.jpg

1halr6li7nyhmj5zeu1y_thumb.jpg

i8v2sthixmhpnwvtb3z_thumb.jpg

Prekidači od B4 SVI i prednji i zadnji i centralni pašu na instalaciju od B3, ALI treba prebrikat žice jer je raspored drugačiji.

Drugi problem je što je podizač od B3 za 90 stupnjeva rotiran u odnosu na B4 pa treba bušit dodatnu rupu u vratima:

nyp54xx12qhxjlb8rh0x_thumb.jpg

vnevx2l0v132o0xxyh8_thumb.jpg

Sad se to sve dade prišarafit gore, ali opet jedan problem. B4 ima na štokovima konektore, B3 ima samo gumeni bužir pa treba rezat instalaciju da se može provuč. Iz slika je sve jasno:

Ovo je original i kroz ovu rupu treba žice provuč

94igxwxbb1tvc7lxqimn_thumb.jpg

Da bi to išlo svrdlo 10 i udri

aws4qq3n7ww3u7noruy_thumb.jpg

Eto to su problemi sa zadnjim podizačima, al valjda je i sprednjim tako. I da, nemoj rezat žice na konektorima zbog brikanja ili provlačenja kroz ovaj konektor jer se žice mogu s kontaktima izvuć iz konektora sam treba imat živaca za to. Konektor od motora ćeš morat rezat jer se neda rastavit. Ja sam bio brzoplet pa sam rezao

bc77a1ux7b0fp4nnu4u_thumb.jpg

Na svakom prekidaču u vratima treba obrnut + i masu od LED-ice. Vidiš na slici da su zbrikane smeđa (masa) i plavo-žuta. (skroz desno i skroz ljevo) Ostanu ti još 3 žice (kod vozača i 4) i onda napikaš njihovu kombinaciju na prekidaču da diže i spušta, isto i za centralni prekidač treba pikat, al to imam raspored pa ti mogu dat al tek za vikend jer nisam doma. I da, na osigurače spajaš po bojama, ima Crvena (stalni +), siva (LED rasvjeta) i crna priključnica (+ po kontaktu) i to samo po bojama i spojiš dolje i konektore istih boja. Funkcionalno B3 i B4 ne rade isto. Na B4 se mogu dizat i spuštat prozori neovisno a na B3 jedan po jedan. Na B4 kad otvoriš vrata poslje gašenja auta podizači više ne rade, dok na B3 rade ali samo ako su vrata otvorena. Ima na kontroleru još jedna žica koja služi za spojit zatvaranje preko ključa, ali to još nisam spajo jer čekam da se to malo razradi jer mi nekad šteka podizanje. Eto to je ukratko to, paše, al ima zezancije.

Edited by Passat

Hvala :respekt

Mislim da cu pricekati kojeg b4 za djelove :)

Paše li getriba od golfa 3 1.6 55kw 1995 godina na moj gti, 1990 godina 79kW.

Pretpostavljam da paše pa me konkretnije zanima da li je ta getriba brža ili sporija?

Guest majstor05

pase li modul od podizaca stakala i na neki drugi auto kada bi se zice prebrikale dali bi funkcioniralo?

pase li modul od podizaca stakala i na neki drugi auto kada bi se zice prebrikale dali bi funkcioniralo?

Imas pitanje i odgovor u istoj recenici.

Guest majstor05

pa jel bi moglo to?

Tempomat za Golf 3 - od čega sve paše? :)

Vidim da Corrado i Passati imaju iste ručice tempomata, vjerojatno i Vento onda pa me zanima igra li od čega još jer nemoguća misija mi je pronaći za Golf 3 tempomat...

kak nemoguća sunce ti tvoje,pravac ebay i biraj :D 700kn NOVI

pa jel bi moglo to?

Koji auto i koji modul? Golf 3 i Passat B4 nemaju centralni modul, neg svaki motor ima svoj. Passat B3 ima centralni modul i s njegovom instalacijom to možeš uglavit u koji god auto želiš...golf 1, 2, 3, passat B2, B3, B4.....

Edited by Passat

Dali pašu cilindri vrata od audia 80 B4 na golfa 2 ?

O ovome je riječ:

dsc00174vi.jpg

Nitko ovo ne zna ? :palacd

Edited by Tolic

Dali pašu cilindri vrata od audia 80 B4 na golfa 2 ?

O ovome je riječ:

dsc00174vi.jpg

Nitko ništa ? :palacd

25 25