25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Dal idu gewinde sa mk2 na mk1?

Kaj treba napravit da se pripasu?

Bilo je već priče o tome u ovom topicu, al sad mi se fkt neda tražiti, ali mislim da je bilo obrnuta situacija... Onoliko koliko se sjećam je da su zadnji amortizeri full veći od od dvojke nego na jedinici, nekih 15-tak cm, tak da ako ga želiš ubiti u pod, ne vjerujem da ćeš to moč... Kod golfa 2 rukavac je deblji od golfa 1, tak da bi trebao raditi neke ''međupločice''... To je onoliko koliko ja znam... Možda će netko dat bolje objašnjenje...

Golf 1

golf1.jpg

Golf 2

golf2.jpg

Ovdje na slikama možeš odokativno vidjet koliko je zadnji amortizer duži kod dvojke nego na jedinici...

Također ovdje možeš vidjeti to isto (lijevo gewinda od pola tj. golfa 1 jer pašu, te desno gewinda od dvojke...)

http://www.abload.de/image.php?img=427143_...029696ykjp5.jpg

Nasao nacin da sve se sredi,kad bude gotovo napisem u projektu :)

Edited by mario84

golf 2 1,6 d i 1,6 td

od diesela al od td-a je veliki hladnjak kao kod benzinca sa klimom tj. najveći hladnjak na duji

Dali je moguce da ne pase polica gepeka od Pola 9n3 CUP sa 3 vrata na obican polo 9n3 sa 5 vrata?il me covjek zajebo xD

Dali je moguce da ne pase polica gepeka od Pola 9n3 CUP sa 3 vrata na obican polo 9n3 sa 5 vrata?il me covjek zajebo xD

Tribalo bi pasat.Samo se boja drugačije označava.

A šta je problem?Slika?

A poslikat cu sutra.A kupio sam od NenoGTi briem da mu je tako nick jos cu pogledat policu za gepek od njega reko je sa pola cup-a i sa svake strane mi ima viska 2-3 cm jednostavno je presiroka sad jel to jer su njegova sa 3 vrata il kak?

Ocu je se rjesit jer stoji u garazi bevzeze stari pizdi a doslovno je ko nova citava a meni ne znaci nis ak je ispilim sam cu je sje*at

jel pašu one fleksibilne gume između vrata i štoka od trojke na dvojku ? (svih 5 vrata)

i jel se da kak iskombinirati čuka od trojke dizela na dvojku a da okretaji i sve ostalo radi?

jel pašu one fleksibilne gume između vrata i štoka od trojke na dvojku ? (svih 5 vrata)

i jel se da kak iskombinirati čuka od trojke dizela na dvojku a da okretaji i sve ostalo radi?

Gume na pašu..

Sad se da slozit da šljaka :palacg

A poslikat cu sutra.A kupio sam od NenoGTi briem da mu je tako nick jos cu pogledat policu za gepek od njega reko je sa pola cup-a i sa svake strane mi ima viska 2-3 cm jednostavno je presiroka sad jel to jer su njegova sa 3 vrata il kak?

Ocu je se rjesit jer stoji u garazi bevzeze stari pizdi a doslovno je ko nova citava a meni ne znaci nis ak je ispilim sam cu je sje*at

?

Jel imao golf mk2 zastitne plastike na blatobranima (iznutra) kao noviji auti?

jel pašu iz passata 3b limuzina oplate vratiju i kompletni sicevi u 3bg variant? bez ikakvih pripasivanja naravno

DAli mi netko moze rec na koj bi ovo auto pasalo?

I kolko vrijeid odprilike?

s0y8up.jpg

Edited by Polo 1.4 Zg

paše ali češ imati rupe gdje ti dođe stup od vratiju,izrežeš gdje ima viška,staviš ispod i nevidi se previše...

Zanima me šta sve paše iz golfa 3 na golfa 2? Uz minimalne preinake. Donor je mk3 1.9 d.

Razmišljao sam o prebacivanju motora s instalacijom, auspuh, prednjeg i zadnjeg mosta, amortizera. Šta se tiče unutrašnjosti prebacio bi komplet armaturu i ventilaciju, sjedala. servo volan isti ide ako se ne varam?

Šta se može iskoristiti još?

I čuo sam da el. podizači od toleda mk1 idu bez problema u golf mk2?

Edited by robe

..straznje lampe sa Pola 9n3/9n2, idu li na 9n. hvala

..straznje lampe sa Pola 9n3/9n2, idu li na 9n. hvala

idu kao orginal, samo moraš promjeniti i nosač žarulja zajedno sa lampom i možda na konektoru promjeniti raspored žica

KLIMA iz passata međulinije u trojku ?

KOMPLETAN KLIMATRONIK ?

paše li ..

ovako nabavio sam sjedala od golfa 5 sportline , te od passata cc

moje pitanje glasi dali oni idu u moj auto Polo9n3 i dali moram radit nosače ili samo rupe pomaknut . ( pošto je vw)

KLIMA iz passata međulinije u trojku ?

KOMPLETAN KLIMATRONIK ?

Kolko ja znam, centralne jedinice nisu iste, drugačijeg su oblika.

pase li zadnja klupa iz golf 5 u golf 4,znam da nejde fiksno , zanima me kolko kemije ima,dal je ko radio?

pase li zadnja klupa iz golf 5 u golf 4,znam da nejde fiksno , zanima me kolko kemije ima,dal je ko radio?

Ak sam ja stavio od passata onda i ovo mora ic samo je najbitnije da nades tapetara koji ce se htijet poigrat sa time jer ja sam od cetvorice nasao samo jednoga koji je pokazao dobru volju dok je jedan reko da je to posao za limara,a ne tapetara lol

25 25