wildD 1 Posted October 22, 2012 KLIMA iz passata međulinije u trojku ? KOMPLETAN KLIMATRONIK ? teško, unutarnji displej je drukčiji, kutija nije ista i sasvim drugačije cijevi od klime i još dosta sitnica,al da se da pripasati siguran sam da se da Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted October 22, 2012 Pozdrav!jel paše sa cordobe 1998 god.prednji kraj na polo classic?Koliko sam skužio to bi trebalo biti to(farovi, blatobrani,hauba,prednji branik?).A vezni lim,most?Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 24, 2012 Jel pase zadnji lonac sa Seat Leona ili Altee na Golf 5 Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted October 24, 2012 km sat od trojke (TD) odnosno samo ona folija sa stražnje strane sata na km sat od dvojke (isto TD) ?? Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted October 24, 2012 km sat od trojke (TD) odnosno samo ona folija sa stražnje strane sata na km sat od dvojke (isto TD) ?? Pa po obliku sata možeš zaključit da nema šanse spojit jedno u drugo.. Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted October 24, 2012 Pa po obliku sata možeš zaključit da nema šanse spojit jedno u drugo.. da bas sam malo gledal i nula bodova :/ Share this post Link to post Share on other sites
ROKO TFSI GTI 0 Posted October 24, 2012 (edited) pašu li gewinde sa golfa 5 gti na passata1.8t 3bg ??? Edited October 24, 2012 by ROKO TFSI GTI Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted October 24, 2012 kvake vrata od cordobe i ibize mislim 96-7 godište na golfa/venta, izgledaju kao od pola 6n hvala Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted October 24, 2012 pašu li gewinde sa golfa 5 gti na passata1.8t 3bg ??? ne,ti auti imaju skroz razlicit ovjes Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted November 1, 2012 (edited) Zamolio bi ako neko zna da li pase usisna i ispusna grana od golfa 3 tdi na golfa 4 sdi? Razlog tome je da se prepravlja na Tsdi Po mojoj nekoj logici trebalo bi da pase jer oba su 1.9. Hvala unaprijed Edited November 1, 2012 by Sarajlic Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted November 1, 2012 Zamolio bi ako neko zna da li pase usisna i ispusna grana od golfa 3 tdi na golfa 4 sdi? Razlog tome je da se prepravlja na Tsdi Po mojoj nekoj logici trebalo bi da pase jer oba su 1.9. Hvala unaprijed Paše Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted November 1, 2012 Paše Hvala puno prijatelju Share this post Link to post Share on other sites
dancosmb 0 Posted November 4, 2012 Zanima me dali MAF senzor paše sa 1.8t na 1.8t s time da brojevi na senzorima nisu isti? Ako neko zna puno bi mi pomogao. Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted November 12, 2012 Paše li 1.9d motor iz g3 u g3 1.6 (55kw) ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 12, 2012 Paše li 1.9d motor iz g3 u g3 1.6 (55kw) ? svi motori iz g3 pašu u g3 Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted November 13, 2012 Zanima me od ceg pasu veci diskovi i celjusti na polo 6n2 1.9 sdi i od ceg pase sve komlet na zanji most da preacimsa bubanj na diskove takoder polo 6n2 1.9sdi hvala Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted November 13, 2012 Polo 6N2 je po mehanici Lupo i bez kemijanja sa nabama(naprijed) ne stanu veći diskovi, jer nosači kliješta su odliveni, nisu okviri na šaraf. Ne znam koju dimenziju ima GTI verzija, sigurno su veći diskovi pa da probaš sa njega prebacit. GTI ima serijala odozada diskove pa onda prebacit komplet most i bok. Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted November 14, 2012 okej hvala Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted November 14, 2012 (edited) Plo gti ima veličinu prednjih diskova 256x25,moj ima 256x20..Petar001 je stavljao mislim prednja kliješta od g60 ali pitaj ga...Straga neznam za 6n2 kakva je zadnja osovina od sdi-a, ali ja sam na 6n-u stavljao umjesto trombli diskove i uzeo sam sa 2-ojke gti 16v skupa sa glavčinom...Na ovom mom 6n2 16v su odozada diskovi serija.. Edited November 14, 2012 by Roki Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted November 14, 2012 jesu ti na ovom 6n2 slicni ko oni na 6n ? Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted November 14, 2012 (edited) jesu ti na ovom 6n2 slicni ko oni na 6n ? Na 6n-u nisam imao diskove beć sam ih naknadno stavio..Od golfa 2-ojke 16v kr-a.(ima i kr-a sa kliještima od 36mm i 38mm). Moja dimenzija klipa na kočionim kliještima je bila 38mm. Diskovi su bili 226mm x10mm.. Na 6n2-ojci su mi serija velićina klipa 34mm a disk 232mm x 9mm,a tako je i na modelu gti.. Što se tiče inače na 6n i 1.4 16v i na gti su dolazili do godine proizvodnje 1999 kliješta sa 38 mm klipom a diskovi su bili 226mm x 10mm... Edited November 14, 2012 by Roki Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted November 14, 2012 e to me zanimalo hvala ljepa odo u potragu za duja mostom haha Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 25, 2012 Dali odgovara struja motora od golfa 3 GTI 8v na golf3 GTI 16 v?? Share this post Link to post Share on other sites
116-TDI 0 Posted November 30, 2012 Da li na golf 4 (85kw) moze celicna felga 14", ako moze, koja dimenzija guma? Share this post Link to post Share on other sites