svirex 0 Posted December 24, 2012 Jel promjer centralne rupe felgi na audi a6 i golf v isti?? Pozz Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 27, 2012 (edited) Pašu li ručice žmigavaca i brisača od MK4 u MK3? Gledam po slikama ima dosta razlike, možda da se mijenja prihvat na stupu volana eventualno? Hallo? Edited December 27, 2012 by RemX Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 28, 2012 Paše li knock "054 905 377 G" na 9A motor, tj njegovu instalaciju? Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted December 31, 2012 Paše li zadnji (lijevi ) kočioni cilinar od Golfa 3 na Passata GT 1990? Ako ne, zanima me od čega paše. Ako ima kakve veze, imam ABS. Unaprijed hvala Share this post Link to post Share on other sites
marta_ri 0 Posted January 8, 2013 (edited) Pasu li sportski amortizeri od Audi-a 80 cbrio na Golf 3? Edited January 8, 2013 by marta_ri Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 8, 2013 Pasu li sportski amortizeri od Audi-a 80 cbrio na Golf 3? NE Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 8, 2013 Hallo? Nemaju veze jedni sa drugima , niti prihvat , niti instalacije Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 8, 2013 Paše li knock "054 905 377 G" na 9A motor, tj njegovu instalaciju? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 8, 2013 Jel promjer centralne rupe felgi na audi a6 i golf v isti?? Pozz Da ako su u pitanju audiji a6 99-04 za ostale neznam Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted January 12, 2013 Pasu li kocnice s golfa 5 gti na passata 3c 1.9 tdi? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 13, 2013 Ajd da se prisjetim, znao sam ali zaboravio..polo 6n gewinde na golf 3 pašu? Znam da su od pola zadnje kraće, to mi i odgovara, prednje iste? I može li se presložit lampica za rezervu sa sata od benzinca na sat od diesela, golf 3? Dakle figurativno kažem lampica.. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted January 13, 2013 Ajd da se prisjetim, znao sam ali zaboravio..polo 6n gewinde na golf 3 pašu? Znam da su od pola zadnje kraće, to mi i odgovara, prednje iste? I može li se presložit lampica za rezervu sa sata od benzinca na sat od diesela, golf 3? Dakle figurativno kažem lampica.. Hvala! viruj mi da ti to neodgovara nisu ni prednje potpuno iste,ali se mogu stavit bez problema ako prednje stavis na golfa 3 i skroz spustis auto,taman ce ti bit na pola navoja,amortizer ti nece radit u krajnjem polozaju i bit ce udobniji Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 14, 2013 viruj mi da ti to neodgovara nisu ni prednje potpuno iste,ali se mogu stavit bez problema ako prednje stavis na golfa 3 i skroz spustis auto,taman ce ti bit na pola navoja,amortizer ti nece radit u krajnjem polozaju i bit ce udobniji Pa mislim ga zabit koliko ide, a za zadnje mi to odgovara jer su kraće pa ću biti pri vrhu navoja..hvala Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted January 14, 2013 Pa mislim ga zabit koliko ide, a za zadnje mi to odgovara jer su kraće pa ću biti pri vrhu navoja..hvala nemoj kupovat zadnje od pola,viruj mi pokajat ces se....govorin ti iz iskustva bit ce ti skroz na vrhu navoja i bit ce ti totalno zabijen...cak ce ti lezat blatobran na gumi ako nemas razvucenu gumu i dobar et felge uz to opruga ce ti bit skroz stisnuta i pretvrd ce ti bit probaj namontirat amortizer ili gewindu od golfa 1 i vidit ces o cemu ti pricam Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 14, 2013 Zadnje gewinde od pola na mk3 su totalno kratke...auto bude u podu do jaja...guma pod blatobranom na 16" i 40 profil gume pa vidi kako zelis....i da gewinda dignuta do kraja Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 14, 2013 Pa i mislio sam ga zabijat jako ali ak je jebeno tvrd onda bolje ne izgleda..hvala na savjetima boysi Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 15, 2013 Pitaj clana Trojku jel tvrdo za vozit....on vozi na zadnjim gewindama od pola...vozio sam se u njegovom autu i meni je ok...nije tako tvrdo...on ce ti najbolje reci Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 18, 2013 Paše li nosač branika od Passata B3 limuzine na karavan? Čine mi se podjednaki al mi se neda skidat branik da to vidim Share this post Link to post Share on other sites
shegy 0 Posted January 18, 2013 dali se moze na 1.9 d staviti usisna i ispušna sa 1.6 td? znači konverzija sa d na td tj jel fizički paše Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted January 23, 2013 Motor, getriba, mehanika, podvozje, kočnice, mortizeri, elektrika sa golfa mk3 1.9d na seata toledo 1.9d ? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted January 23, 2013 Još da napišeš godinu toleda bilo bi lakše odgovoriti no pretpostavljam da je to onaj 1995-1999 i ako je taj onda ti sve paše. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted January 23, 2013 dali se moze na 1.9 d staviti usisna i ispušna sa 1.6 td? znači konverzija sa d na td tj jel fizički paše Usisna i ispušna pašu na šaraf Share this post Link to post Share on other sites
shegy 0 Posted January 23, 2013 Usisna i ispušna pašu na šaraf hvala , još jučer isprobano i paše sve... Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted January 23, 2013 Još da napišeš godinu toleda bilo bi lakše odgovoriti no pretpostavljam da je to onaj 1995-1999 i ako je taj onda ti sve paše. Tako je, golf je 1996, toledo je 1998. Puno hvala Share this post Link to post Share on other sites