Coha 0 Posted February 17, 2013 a nista onda nema veze :/ hvala na informacijama Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 17, 2013 el. podizaci stakla od mk3 (5vrata ) na mk2 (5vrata) naravno , radi se o golfu Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 17, 2013 a nista onda nema veze :/ hvala na informacijama postoji i 1.9d i 1.9sdi i 1.9td sa srebrnim podlogama mislim da dizelaš prodaje pa ga kontaktiraj, a između ostalog koji je problem sa tfi-a izvadit srebne podloge i metnut u svoju čuku? sve je apsolutno identično Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted February 17, 2013 postoji i 1.9d i 1.9sdi i 1.9td sa srebrnim podlogama mislim da dizelaš prodaje pa ga kontaktiraj, a između ostalog koji je problem sa tfi-a izvadit srebne podloge i metnut u svoju čuku? sve je apsolutno identično pa možda ima stari tip koji mjeri od 20kmh i kako da sad prebaci sa novije tipe?! prvo mora nabavit taj novi tip sata i onda prebacivat, naravno ako ne uspije nać odmah taj srebrni sad pa onda mora prebacivat Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted February 17, 2013 pa možda ima stari tip koji mjeri od 20kmh i kako da sad prebaci sa novije tipe?! prvo mora nabavit taj novi tip sata i onda prebacivat, naravno ako ne uspije nać odmah taj srebrni sad pa onda mora prebacivat da bas imam taj sat koji krece od 20 a ne od nule :/ a mozda ni nebi stavljo srebrne podloge neg da nadem neispravan sat sa tim srebrnim podlogama mozda bi samo one lijepe crvene kazaljke stavio na svoj km/h i to mi dosta ok izgleda Share this post Link to post Share on other sites
ficovk 0 Posted February 18, 2013 paše li lamela sa VW passata B3 1.9TD AAZ oznaka motora na Vw Golf 1.6D ? Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted February 18, 2013 paše li lamela sa VW passata B3 1.9TD AAZ oznaka motora na Vw Golf 1.6D ? Ne paše. Na jedini Golf na koji ide lamela s tog auta je G3 1.8 Syncro (1HX1). Share this post Link to post Share on other sites
zokaGTI 0 Posted February 19, 2013 Pase li 16v PL motor u Venta, 92. 93. 94.g. ono bez nekakvih prepravki nosaca i sl? I ako da zanima me mjenjac od venta recimo nekakav 1.8 motor pase li na navedeni 16v motor? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted February 19, 2013 Pase li 16v PL motor u Venta, 92. 93. 94.g. ono bez nekakvih prepravki nosaca i sl? I ako da zanima me mjenjac od venta recimo nekakav 1.8 motor pase li na navedeni 16v motor? Hvala Ako je Vento bio 1.6-1.8-2.0 -1.9 D i TD ili TDI paše ti sve na šaraf na nosače uključujući i mjenjač. Jedino kaj ćeš trebati prepraviti je auspuh i instalaciju. Share this post Link to post Share on other sites
zokaGTI 0 Posted February 19, 2013 Ako je Vento bio 1.6-1.8-2.0 -1.9 D i TD ili TDI paše ti sve na šaraf na nosače uključujući i mjenjač. Jedino kaj ćeš trebati prepraviti je auspuh i instalaciju. Zahvaljujem na brzom odgovoru Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 20, 2013 jedno brzinsko motor iz trojke (1,9 TD / TDI ) u audi 80 b3 (td) ???? Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 20, 2013 jedno brzinsko motor iz trojke (1,9 TD / TDI ) u audi 80 b3 (td) ???? neko ?? bilo ko ? bilo bi super da se cim prije odgovori znam da su motori isti , samo me muce polozaju nosaca Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 20, 2013 Mislim da nisu iste ni grane Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 21, 2013 gewinde sa golf cetvorke jel pasu na jos koji auto ...bora ...? Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted February 21, 2013 gewinde sa golf cetvorke jel pasu na jos koji auto ...bora ...? pase na boru i zadnje pasu na mk5 potvrdio mexx Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted February 21, 2013 straznji most od G 3 na Venta, pase? Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 21, 2013 pase li motor ,getriba... svi agregati sa kompjutorom i strujom od passata 3BG 1.9 tdi 130 konja u golf 4 ? tj ima li puno kemije? Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted February 21, 2013 straznji most od G 3 na Venta, pase? pase Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 21, 2013 (edited) gewinde sa golf cetvorke jel pasu na jos koji auto ...bora ...? octiavia, a3,leon... bora... mk5 ne ,ali jbg ja sam vozio na njima nekako e i pasu na dodge charger Edited February 21, 2013 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted February 21, 2013 Znak (otvarac bunkera) koji znak pase na golfa 5 Od pola 6r kod- 6R6827469 Ili golf 6, passat itd kod- 6R0827469C Nosaci nisu isti na polu 6r i na golfu 6 Ili ako netko zna noviji znak (kao sto ima polo 6r) koji pase na golf 5 Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted February 22, 2013 straznji most od G 3 na Venta, pase? i dali pase most od mk3 jubi na vento ? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted February 22, 2013 neko ?? bilo ko ? bilo bi super da se cim prije odgovori znam da su motori isti , samo me muce polozaju nosaca Motor iz trojke ide u B3 ali na nosače od B3,nisu iste grane i kuplung set (ovisno koji motor stavljaš,TD ili TDI) Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 22, 2013 Motor iz trojke ide u B3 ali na nosače od B3,nisu iste grane i kuplung set (ovisno koji motor stavljaš,TD ili TDI) znaci izvedivo je hvala Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted February 22, 2013 pase li motor ,getriba... svi agregati sa kompjutorom i strujom od passata 3BG 1.9 tdi 130 konja u golf 4 ? tj ima li puno kemije? MOzda bi motor pasao uz promjenu agregata i nosaca i sl ali getriba nemoze 100% jer u passata je uzduzni a u cetvorci poprecni motor. Obrati se Belom jer koliko sam vidio on je preslagao uzduzne 1.8t na poprecne pa on to vjerovatno zna sta bi trebalo promijenuti i koliko bi kostalo Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted February 22, 2013 i dali pase most od mk3 jubi na vento ? Pase Share this post Link to post Share on other sites